kat_erina Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Szczęśliwy Diego z nowym przyjacielem - kotem i nową Panią :)) [IMG]http://i50.tinypic.com/23js4z.jpg[/IMG] Quote
kaja00 Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Witam Miałam okazję osobiście poznać Diega :) To fantastyczny psiak , bardzo się cieszę , że ma w końcu wymarzony domek :) Quote
olalolaa Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Oo proszę, jakie świat mały :) a gdzie Diega poznaliscie? :D Quote
kaja00 Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Był na tymczasie u mojego kolegi ;) Łukasza (Żydka ) Uwielbiam tego psiaka:) Quote
Dobrotq Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 WITAM WSZYSTKICH, KTÓRYM LOS DIEGO NIE BYŁ OBOJĘTNY!!!! <3 Diego na dobre i na złe zamieszkał ze mną, kotem (i bardzo często) buldożkiem, w Warszawie (pod lasem). BARDZO SERDECZNIE DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM, KTÓRZY SPRAWILI, ŻE JEGO DOLA BYŁA CHOĆ ODROBINĘ ZNOŚNIEJSZA I KTÓRZY TAK GORĄCO ZAANGAŻOWALI SIĘ W TO, BY MU POMÓC <3 Jesteście WSPANIALI I KOCHANI !!! :D Quote
kat_erina Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Potwierdzam to ONI szczęśliwi jak widać!!! Quote
magdyska25 Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 ha! super zdjęcia!!! :) Wszystkiego dobrego życzę! Quote
storozak Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Rewelacja!!!! Jak najwięcej takich domów:) Diegusiu buziaki dla Ciebie:) Quote
PannaAnna Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 O Boże jak CUDOWNIE! :multi::multi: Prawie się poryczałam oglądając te zdjęcia. Dieguś tyle przeszedł... DIEGUSIU - szczęścia już na zawsze! :) Quote
Dobrotq Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 DIEGO POZDRAWIA WSZYSTKIE KOCHANE DUSZYCZKI :) od niedawna jest nowym członkiem ekipy w mojej nowej pracy, co znaczy, że nie rozstajemy się praktycznie wcale :) ON JEST MOIM PREZENTEM OD BOGA, oboje to wiemy :) DZIĘKUJĘ WAM JAK NIGDY NIKOMU :) a Diego wywala do Was ozór, leżąc na mojej nodze ;P Quote
Dobrotq Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 Kochani, to nasz oficjalny profil https://www.facebook.com/DobroNonStop?ref=hl Diego i ja pozdrawiamy :* Quote
Amos67 Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 :multi:takie adopcje, tacy LUDZIE przywracają wiarę w człowieka. oby wszystkie psie sieroty miały taki dom takich ludzi jak Diego.zdrowia i szczęścia na każdy dzień dla Diego i jego zwierzęco ludzkiej RODZINY. Quote
Recommended Posts