konikowa Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Czy potwierdzenia WYSŁANIA zgłoszenia przychodzą od razu po wysłaniu formularza czy dopiero później? Quote
Błyskotka Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 [quote name='konikowa']Czy potwierdzenia WYSŁANIA zgłoszenia przychodzą od razu po wysłaniu formularza czy dopiero później?[/QUOTE] Dostałam następnego dnia. Quote
konikowa Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Ja już też dostałam ;) Młoda będzie miała debiut w młodzieży! Quote
marcelinka371 Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 A ja wyslalam 31 i jeszcze nie dostalam potwierdzenia na meila , ale to od wplaty czy od zgloszenia???? Quote
agnethka Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 jedzie ktoś może z Lublina w sobotę? i miałby miejsce dla 1 osoby bez psa? dorzucam się do paliwa i mając wolne łapki mogłabym w czymś pomóc na wystawie ;) Quote
Jula i Dengi Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 My będziemy w sobotę z Dengim- sheltie. Drugi raz w młodzieży. P.S. Zgłoszenia do 5 września przedłużyli. Quote
ruda megi Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Ja zapisałam na wystawę jeszcze w lipcu, w połowie sierpnia wpłaciłam na konto a nie dostałam jeszcze żadnej wejściówki czy jak to sie tam nazywa. Czekam na rodowód i nie wiem czy powinnam sie przejechać do Związku. Quote
Buszki Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 [quote name='ruda megi']Ja zapisałam na wystawę jeszcze w lipcu, w połowie sierpnia wpłaciłam na konto a nie dostałam jeszcze żadnej wejściówki czy jak to sie tam nazywa. Czekam na rodowód i nie wiem czy powinnam sie przejechać do Związku.[/QUOTE] Zadzwoń do swojego oddziału i spytaj się czy rodowód już jest.A na zgłoszeniu zaznaczyłaś,że rodowód w przygotowaniu?Potwierdzenia listowne przychodzą w tygodniu poprzedzającym wystawę.A czasami po wystawie :diabloti:.Jeśli przysłali potwierdzenie mailowe zaraz po zgłoszeniu,to nie masz się czym martwić :lol:. Quote
LadyS Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Czy ktoś jedzie może na wystawę wrocławską z Olsztyna/Elbląga/Lidzbarka Warmińskiego/Ostródy i tych okolic? Właśnie dostałam maila od hodowczyni, od której bierzemy szczeniaczka, że nie jedzie na wystawę wrocławską, więc szukamy kogoś, kto by jechał z tamtych okolic i mógł go ze sobą przy okazji zabrać. To mały, 6miesięczny szczylek jacka. Znajdzie się ktoś? Quote
kasjas Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Szukam chętnych na wspólny przejazd z Gorzowa Wlkp. do Wrocławia na niedzielę. Jak się znajdą 2 osoby z małymi psami, to pojadę swoim. Mogę też sie dokoptować do kogoś ze Szczecina np. Ja + suczka mini. Proszę o PW, bo rzadko zaglądam. Quote
maga18 Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 [SIZE="4"]PYTANKO :) DWA SZCZENIAKI GRZYWACZA CHIŃSKIEGO (12 tyg) SZUKAJA TRANSPORTU Z WROCKA DO WAWY ALBO DO BIAŁEGOSTOKU[/SIZE] Najlepiej w niedziele, ale jakby ktos chciał pomoc i bylby na wystawie w sb to mogę dowieźć na sobotę. W razie czego szczeniaki dokładaja się do paliwa :lol: Quote
izabela.szczepaniak Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Czy jest już może podana stawka :roll: Pytam bo mój komputer stanowczo odmawia otwarcia stronki odziału i nie wiem czy to tam coś nie tak czy to umnie :roll: Quote
bogi Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Jest plan sędziowania i spis wystawców (u mnie działa strona) Quote
izabela.szczepaniak Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 U mnie też w końcu się otwarło. A może mi ktoś powiedzieć jak tam z parkingiem czy jest duży i ile kosztuje? :roll: Quote
betka-sp Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 parkingu nie ma..trzeba stawiać autko w uliczkach wkoło stadionu Quote
Ganzi Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 [quote name='betka-sp']parkingu nie ma..trzeba stawiać autko w uliczkach wkoło stadionu[/QUOTE] też tak można ale że parkingu nie ma to nie prawda, co roku jak jeździłam parkuję na wielkim parkingu wzdłuż jakiegoś boiska, gdzie chłopcy sobie zazwyczaj w piłeczkę kopali, wchodzi się wtedy bocznym wejściem na teren wystawy. Ile się płaciło, nie pamiętam:/ Parking duży, ale wszystko w pełnym słońcu:( Quote
betka-sp Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 [quote name='Ganzi']też tak można ale że parkingu nie ma to nie prawda, co roku jak jeździłam parkuję na wielkim parkingu wzdłuż jakiegoś boiska, gdzie chłopcy sobie zazwyczaj w piłeczkę kopali, wchodzi się wtedy bocznym wejściem na teren wystawy. Ile się płaciło, nie pamiętam:/ Parking duży, ale wszystko w pełnym słońcu:([/QUOTE] hmmm...no moze i jest/bo nigdy tam nie zajezdzałam/...zreszta tak wynika z planu wystawy, ze na "Polu Marsowym" ...szczerze ?? dla mnie to wyrzucone pieniądze, tyle w koło jest miejsca do parkowania.....ale jak kto woli ;) Quote
marcelinka371 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Jest lista wystawców ale nie ma listy MP;/ betka-sp ty bedziesz z Shar-pei ???? Jak tak to wpraszam się na pogaduchę:D Quote
Buszki Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 [quote name='betka-sp']hmmm...no moze i jest/bo nigdy tam nie zajezdzałam/...zreszta tak wynika z planu wystawy, ze na "Polu Marsowym" ...szczerze ?? dla mnie to wyrzucone pieniądze, tyle w koło jest miejsca do parkowania.....ale jak kto woli ;)[/QUOTE] I te wkoło zapewniają często odrobinę cienia. Quote
minumam Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 parking na pola marsowych, zwykle 20 zł na uliczkach można, ale straż miejska zbiera w te dni zwykle wielkie żniwa;) Quote
izabela.szczepaniak Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 [quote name='minumam']parking na pola marsowych, zwykle 20 zł na uliczkach można, ale straż miejska zbiera w te dni zwykle wielkie żniwa;)[/QUOTE] 20 zł to nie tak źle :p a o pełne słońce się nie martwie bardziej deszcz mnie będzie martwić.:shake: Quote
Recommended Posts