Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 238
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='izabela.szczepaniak']A ja mam pytanie do stałych bywalców na wystawie czy mógłby mi ktoś podać namiar na tani nocleg jak najbliżej wystawy.:roll:[/QUOTE]

na ul.Kochanowskiego są chyba z 4 motele...ale nie mam pojecia czy z psami przyjmują....to na piechotkę jakieś 800-1000m, nie daleko wielki park...wrzuć w wyszukiwarkę wrocław+motel+ul.Kochanowskiego....znajdziesz ;)

Posted

[quote name='betka-sp']na ul.Kochanowskiego są chyba z 4 motele...ale nie mam pojecia czy z psami przyjmują....to na piechotkę jakieś 800-1000m, nie daleko wielki park...wrzuć w wyszukiwarkę wrocław+motel+ul.Kochanowskiego....znajdziesz ;)[/QUOTE]

Tak wiem 220 zł za dobe:shake:

Posted

no chyba żartujesz...na zewnątrz maja baner wywieszony, że cos koło 110 zł za 2 osob. pokój.... no chyba, że zwietrzyli, że więcej osób będzie chciało zakwaterować sie aż tak blisko.... a to we wszytskich na Kochanowskiego takie ceny walneli ???

Na samym terenie stadionu jest też hotem sportowy...ale nie wiem czy obcym wynajmują....

Posted

[quote name='betka-sp']no chyba żartujesz...na zewnątrz maja baner wywieszony, że cos koło 110 zł za 2 osob. pokój.... no chyba, że zwietrzyli, że więcej osób będzie chciało zakwaterować sie aż tak blisko.... a to we wszytskich na Kochanowskiego takie ceny walneli ???

Na samym terenie stadionu jest też hotem sportowy...ale nie wiem czy obcym wynajmują....[/QUOTE]

Nie we wszystkich a w OLIMPI (na terenie wystawy) na stronce mają napis "[B][I][COLOR=red]Zwierzęta: [/COLOR][COLOR=red]Zwierzęta nie są akceptowane[/COLOR].":crazyeye: A szkoda[/I][/B]

Posted

[quote name='marcelinka371']Ja z Malamucikiem sie w MP pokaze:)Ale mam pytanko do Hodowli Basenjikow czy moglabym na wystawie podejsc i sie dowiedziec to i owo?????[/QUOTE]

Zapraszam serdecznie na pogaduchy :).

[quote name='ulvhedinn']Jeśli chodzi o baski, to pewnie będzie Asiaczek i jak widać - Buszki, więc możesz pytać śmiało ;)

Ja jak zawsze w charakterze widza i fotografa z Krą :)[/QUOTE]

Co do Asiaczka,to nie jestem pewna,my na pewno będziemy.I bardzo chętnie poznam słynną Krę,więc jak byś była gdzieś koło baskowego ringu,to proszę pokaż się :).