betka-sp Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Wrocław 2011 -ostatni weekend września [URL]http://www.zkwp.wroclaw.pl/index.php?str=wystawy&pod=wyst-wr24092011[/URL] Quote
Korenia Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Ja jak zawsze jako widz-fotograf ;) Oby w tym roku pogoda dopisała :) Quote
Tusia&NN Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 I my będziemy :) To będzie nasza druga wystawa, przed nami debiut w ten weekend :) Quote
izabela.szczepaniak Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 My też się zastanawiamy i to też by była nasza druga wystawa:cool1: Quote
aga616 Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 ja bym bardzo chetnie pojechała, lubię Wrocław, ale zniżek dla interów brak, kasy niestety także:/ Quote
izabela.szczepaniak Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 A ja mam pytanie do stałych bywalców na wystawie czy mógłby mi ktoś podać namiar na tani nocleg jak najbliżej wystawy.:roll: Quote
betka-sp Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 [quote name='izabela.szczepaniak']A ja mam pytanie do stałych bywalców na wystawie czy mógłby mi ktoś podać namiar na tani nocleg jak najbliżej wystawy.:roll:[/QUOTE] na ul.Kochanowskiego są chyba z 4 motele...ale nie mam pojecia czy z psami przyjmują....to na piechotkę jakieś 800-1000m, nie daleko wielki park...wrzuć w wyszukiwarkę wrocław+motel+ul.Kochanowskiego....znajdziesz ;) Quote
izabela.szczepaniak Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 [quote name='betka-sp']na ul.Kochanowskiego są chyba z 4 motele...ale nie mam pojecia czy z psami przyjmują....to na piechotkę jakieś 800-1000m, nie daleko wielki park...wrzuć w wyszukiwarkę wrocław+motel+ul.Kochanowskiego....znajdziesz ;)[/QUOTE] Tak wiem 220 zł za dobe:shake: Quote
betka-sp Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 no chyba żartujesz...na zewnątrz maja baner wywieszony, że cos koło 110 zł za 2 osob. pokój.... no chyba, że zwietrzyli, że więcej osób będzie chciało zakwaterować sie aż tak blisko.... a to we wszytskich na Kochanowskiego takie ceny walneli ??? Na samym terenie stadionu jest też hotem sportowy...ale nie wiem czy obcym wynajmują.... Quote
Culineo Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 my będziemy obeznać ciapka z tłumem przed naszym przyszłorocznym debiutem :) Quote
izabela.szczepaniak Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 [quote name='betka-sp']no chyba żartujesz...na zewnątrz maja baner wywieszony, że cos koło 110 zł za 2 osob. pokój.... no chyba, że zwietrzyli, że więcej osób będzie chciało zakwaterować sie aż tak blisko.... a to we wszytskich na Kochanowskiego takie ceny walneli ??? Na samym terenie stadionu jest też hotem sportowy...ale nie wiem czy obcym wynajmują....[/QUOTE] Nie we wszystkich a w OLIMPI (na terenie wystawy) na stronce mają napis "[B][I][COLOR=red]Zwierzęta: [/COLOR][COLOR=red]Zwierzęta nie są akceptowane[/COLOR].":crazyeye: A szkoda[/I][/B] Quote
Pointer11 Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Czy ma ktos wolne miejsca dla 1 osoby i 2 psow sredniej wielkosci VIIgrupa na niedziele ..?? z Lubelskiego oczywiscie Quote
marcelinka371 Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Ja z Malamucikiem sie w MP pokaze:)Ale mam pytanko do Hodowli Basenjikow czy moglabym na wystawie podejsc i sie dowiedziec to i owo????? Quote
ulvhedinn Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Jeśli chodzi o baski, to pewnie będzie Asiaczek i jak widać - Buszki, więc możesz pytać śmiało ;) Ja jak zawsze w charakterze widza i fotografa z Krą :) Quote
Buszki Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 [quote name='marcelinka371']Ja z Malamucikiem sie w MP pokaze:)Ale mam pytanko do Hodowli Basenjikow czy moglabym na wystawie podejsc i sie dowiedziec to i owo?????[/QUOTE] Zapraszam serdecznie na pogaduchy :). [quote name='ulvhedinn']Jeśli chodzi o baski, to pewnie będzie Asiaczek i jak widać - Buszki, więc możesz pytać śmiało ;) Ja jak zawsze w charakterze widza i fotografa z Krą :)[/QUOTE] Co do Asiaczka,to nie jestem pewna,my na pewno będziemy.I bardzo chętnie poznam słynną Krę,więc jak byś była gdzieś koło baskowego ringu,to proszę pokaż się :). Quote
z_pastorowej_sfory Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 my w niedziele zjawimy sie ze szwycerką i lucerenką :) Quote
Błyskotka Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 My już zgłoszeni, potwierdzeni i opłaceni ;). Quote
Recommended Posts