sonia1974 Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Charakterny Baltuś a nowi Właściciele super dobrali się Quote
sajlana Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 zapraszam na mój pierwszy bazarek... http://www.dogomania.pl/threads/224699-Różne-Różności-dla-umierających-szczeniaczków-do-1-kwietnia-2012 Quote
sylwija Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 sajlana masz wieści o Baltku? jak się układa? bo ja dzwoniłam jakiś czas temu, to Wawrzyniec miał 'mieszane uczucia' - do innych zupełnie ras przyzwyczajony Quote
sajlana Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 na razie czekam na odpowiedź, skrobnełam mu cos 2 dni temu...w weekend powinien odpowiedzieć to dam ci znać...haszkaki twarde chłopcy sa... Quote
sylwija Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 Balto jest znów ogłaszany.. Nie jest źle, jest cały czas w dotychczasowym domku, ale Pan chciałby, żeby był bardziej szczęśliwy, najchętniej w stadzie, z kimś, kto będzie miał więcej czasu dla niego. Quote
Kocurek Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 No wiec Baltusiu trzymamy kciuki za odzew z ogloszen...... Quote
Kocurek Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 A to obecny pan oglasza Baltusia czy cioteczki ? Quote
sylwija Posted April 24, 2012 Author Posted April 24, 2012 HuskyAdopcje oglaszana Baltka Pan mial aktualnych zdjec dostarczyc i info, bo wiecej juz wiadomk o Balto generalnie psn uwaza, ze Balto jest swietny i kochany.ale nie taki pies dla takiego domu. np. ze Bakto bylby szczesliwdzy, vdyby mial psie towarzystwo, no gdyby wlasciciel mkgl mu wiecej czasj poswiecac Quote
obraczus87 Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Ehhh miałam nie komentować, ale... skoro Pan nie ma czasu dla psa, to niech kupi sobie maskotke, albo adoptuje jakiegos staruszka, który ciągle będzie spać.. chyba wiedział, że adoptuje młodego, aktywnego psa... Dobrze, że chociaż Pan nie wywala Baltusia, tylko pozwala na znalezienie nowego domu. Quote
Soko Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 A ja uważam że ludzie po prostu sobie nie zdają sprawy z tego ile wymaga młody, aktywny pies i myślę że to dobrze, że potrafią się przyznać do błędu, że potrafią powiedzieć - nie jestem najlepszy, pies nie jest ze mną w 100% spełniony. Uważam, że to ważne, bo wtedy po znajomych człowiek się nie chwali, jak to sobie radzi z trudnym psem, a mówi, że pies to nie tylko to, to i to i po rodzinie się wieść rozchodzi, że pies to nie zabawka i tak łańcuszkiem idzie po znajomych. Nawet, jeśli Pan nie jest najlepszym właścicielem - ze względu na czas czy cokolwiek innego - to jest wspaniałym człowiekiem. Quote
obraczus87 Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Nie twierdzę, że Pan jest złym człowiekiem. Wyraziłam swoje zdanie na temat braku wyobraźni odnośnie posiadania psa. Posiadania młodego, żywiołowego psa, psa w typie husky. Quote
sajlana Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 niestety .... husky to nietypowa rasa...tez mi się kiedyś wydawalo, że mogę mieć północniaka.... Quote
sylwija Posted April 24, 2012 Author Posted April 24, 2012 Pan tez mówi, ze nie chce go tłamsić, nie ma co na siłę z niego robić owczarka, jak pies nie będzie szczęśliwy, tylko podporządkowany - i w sumie ma rację.. chyba najważniejsze, że Baltek opiekę cały czas ma dobrą i spokojnie jest wybierany, jest też więcej info o nim, co nie jest bez znaczenia. Ja zauważyłam, że np. u mnie na dt pies się zachowuje nie do końca tak, jak potem już w domu stałym, podobnie pobyt w hotelu - nie będzie identycznie psiak się zachowywał jak w DT. Dużo się o nim dowiemy, można powiedzieć - najważniejsze podstawowe dane o psie będą, ale pewność na 100% nigdy nie ma Quote
obraczus87 Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 Trzymam kciuki, aby domek nowy się szybko pojawił. :) Quote
sylwija Posted May 20, 2012 Author Posted May 20, 2012 [quote name='"Ultra"']Balto pojechał w czwartek do domku nowego :-) Ma wypasiony ogród teraz :mrgreen:[/quote] :multi::multi::multi: :multi::multi::multi: Quote
phase Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 No brawo! :) Oby to był ten jedyny! Będą jak coś wieści lub fotki z domku?. Quote
sylwija Posted May 20, 2012 Author Posted May 20, 2012 nie wiem, czy fotki, ale na info i ja mam nadzieję :) najważniejsze, żeby się im udało - mocno trzymam kciuki Quote
piescofajnyjest Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 o rany!!!!! ten psiak zasluguje na odrobine stabilizacji w koncu!!!! Quote
Recommended Posts