Buńka Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 No tak wyszło że JESZCZE żyjemy :roll: Kupujesz zwykły koszyczek, zakładasz na ryjca i gotowe ;) będzie kaganiec na 5 .... :cool3: :diabloti:[SIZE=1]sprawdzone [/SIZE]:diabloti: Quote
marta1624 Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 Ty$ napisz na kagańcowym, bardziej ci doradzą ;) Albo do diabełkowej ;) Nowy bannerek!!!! Śliczny :loveu: Quote
Ty$ka Posted July 19, 2014 Author Posted July 19, 2014 [quote name='rashelek']Dlatego ja się cieszę, że Mika to pies jednego właściciela i pójdzie za mną wszędzie ;) A po co mu chcesz kupować kaganiec? :hmmmm:[/QUOTE] Morus też, ale tu pytanie co przeważy: jego ślepa miłość do mnie czy stróżowanie. Obie rzeczy są dla niego cenne, zwłaszcza że mam wrażenie, że on poprzez stróżowanie nocne czuje się ważny w stadzie, ma jakieś zadanie. Zresztą w dzień czasem ma takie odloty, że jak mnie widzi to szczeka częściej, po czym się na mnie patrzy z miną "dobrze pilnuję, dobrze?", jak mu nie powiem ok to nie przestanie, będzie szczekał coraz bardziej lwio, coraz bardziej gardłowo. Jak odeślę go do budy, idzie jak przybity pies, czuje się odtrącony. On musi coś koniecznie robić, to pies z misją (cholera, że też musiał trafić na mnie :p), nie wiem w tej chwili jaka inna praca zastąpiłaby mu patrolowanie. Niańczenie małego papisia? On jest wujkiem tylko dlatego, że ja tego chcę, nie sprawia mu to radości :p. Coś czuję, że w mieszkaniu będzie szczekliwym ujadaczem. Obym się myliła ;) Na takie sytuacje jak: dużo dzieci i miejsce, gdzie teoretycznie psy nie mają wstępu. Ot, choćby biwak. Jeśli w tym roku będzie, to taki rodzinny, będą też małe dzieci, całe rodziny, pozwolą Morusowi być, ale w kagańcu. Na naszej bazie harcerskiej psy nie mogą być, ale wszyscy znają nas, więc przymkną oko. Albo kagan na wypad taki jak jutro. Nie wyobrażam sobie mieć non stop psa na smyczy, a ze sprawdzonego źródła wiem, że teraz zatrzęsienie na szumach rodzin z dziećmi, więc fajnie, jakby pies miał choćby prowizoryczny kaganiec ;). Morus krzywdy nie zrobi, chyba że mu lub mi chcą zrobić to co innego, jednak tu chodzi o komfort psychiczny dla innych, dzisiaj ludzie dość wymownie się na mnie spojrzeli, że pies bez smyczy. Niektórzy podziwiali, ale inni zabierali swoje pociechy wprost biegnące na Morusa, który... miał zlewkę i zawołany zaczął gapić mi się w oczy, ale rodzic spojrzał na mnie dość... wymownie. Co prawda tu wina rodzica, ale ja generalnie dbam o komfort psychiczny innych, staram się przynajmniej. Inna rzecz, że za X czasu będziemy używać transportu publicznego, niech się Moniek przyzwyczaja. [quote name='(:Buńka:)']No tak wyszło że JESZCZE żyjemy :roll: Kupujesz zwykły koszyczek, zakładasz na ryjca i gotowe ;) będzie kaganiec na 5 .... :cool3: :diabloti:[SIZE=1]sprawdzone [/SIZE]:diabloti:[/QUOTE] A już się cieszyłam... :diabloti: Ewentualnie obróżkę i robi za kaganiec :p [SIZE=1]Buahahaha[/SIZE] [quote name='marta1624']Ty$ napisz na kagańcowym, bardziej ci doradzą ;) Albo do diabełkowej ;) Nowy bannerek!!!! Śliczny :loveu:[/QUOTE] Wiecie co... pal sześć jak mi kundel będzie wyglądał. Kupuję nylonowy, najwyżej będę mieć z niego bekę albo sobie go zdejmie :p Jednak dzięki, na pewno się poradzę, bo za chiny nie umiem dopasować do psa kaganca Buahahhaah, dziękujemy. Żaden baner, tylko Tyś się nudziła. Boże, już któraś osoba z kolei mówi, że nie może się na Morusa napatrzeć i chwali mnie, że piesek schudł. A ja nie wiem o co kaman. Fakt, ostatnio, od jakiegoś 1,5tygodnia widzę u niego poprawę w sylwecie, ale myślałam, że już mam zwidy od gorąca. No i mówią, żeby psa już nie odchudzać, bo będzie z niego chart. Mnie rzecz jasna jednak wydaje się, że jeden kilogram jeszcze może zrzucić. Aż przejdę się do wetki i pieska zważę :D Aaaaa skoro o wadze mowa... ma ktoś kogoś wśród znajomych, kto jest anorektykiem, ale ani on, ani jego rodzina tego nie widzi? Quote
Buńka Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 [quote name='Ty$ka'] A już się cieszyłam... :diabloti: Ewentualnie obróżkę i robi za kaganiec :p [SIZE=1]Buahahaha[/SIZE] [/QUOTE] Ja tam wiem, że co wieczór płakałaś z tęsknoty za nami :loveu: Jak się pieska głodzi to normalne, że chudnie :diabloti::evil_lol: :diabloti:[SIZE=2][SIZE=1]też sprawdzone[/SIZE][/SIZE] Quote
Ty$ka Posted July 19, 2014 Author Posted July 19, 2014 [quote name='(:Buńka:)']Ja tam wiem, że co wieczór płakałaś z tęsknoty za nami :loveu: Jak się pieska głodzi to normalne, że chudnie :diabloti::evil_lol: :diabloti:[SIZE=2][SIZE=1]też sprawdzone[/SIZE][/SIZE][/QUOTE] No pewnie, chcesz moją mokrą z płaczu poduszkę? :p A co, nie będę stosować durnych diet cud, lepiej psa głodzić! [SIZE=1]domyślam się.[/SIZE] Quote
Ty$ka Posted July 19, 2014 Author Posted July 19, 2014 [quote name='magdabroy']Dobry wieczór :)[/QUOTE] Dobry, dobry :loveu: Choć padam na pysk. Quote
*Magda* Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 [quote name='Ty$ka']Dobry, dobry :loveu: Choć padam na pysk.[/QUOTE] Mi się oczy same zamykają :roll: Quote
Buńka Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 [quote name='Ty$ka']No pewnie, chcesz moją mokrą z płaczu poduszkę? :p A co, nie będę stosować durnych diet cud, lepiej psa głodzić! [SIZE=1]domyślam się.[/SIZE][/QUOTE] A to zależy :D taką dużą poduszkę czy "jaśka"? Bo jak Jaśka to biorę :loveu: Wiesz na drugie mi Małgośka ... ciągnie swój do swego :diabloti: Quote
Ty$ka Posted July 19, 2014 Author Posted July 19, 2014 [SIZE=1]:mdleje: O esu, zleciały się wszystkie :mdleje:[/SIZE] Czeeeeeść wam :loveu: Magda, Tobie się nie dziwię akurat, leć spać, a nie siedzisz na dogo :p Quote
Baton Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 [quote name='Ty$ka']:mdleje: O esu, zleciały się wszystkie :mdleje:[/QUOTE] Dzięki za miłe przywitanie :loveu: Quote
*Magda* Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 [quote name='Ty$ka']:mdleje: O esu, zleciały się wszystkie :mdleje: Magda, Tobie się nie dziwię akurat, leć spać, a nie siedzisz na dogo :p[/QUOTE] Widzisz jaki masz ruch w galerii ;) Ciesz się, póki jest :diabloti: Jeszcze chwilkę posiedzę :eviltong: Quote
Ty$ka Posted July 19, 2014 Author Posted July 19, 2014 [quote name='(:Buńka:)']A to zależy :D taką dużą poduszkę czy "jaśka"? Bo jak Jaśka to biorę :loveu: Wiesz na drugie mi Małgośka ... ciągnie swój do swego :diabloti:[/QUOTE] Jasiek, jasiek. Różowy :diabloti: Mam nadzieję, że lubisz homo :diabloti: Quote
Ty$ka Posted July 19, 2014 Author Posted July 19, 2014 [quote name='magdabroy']Widzisz jaki masz ruch w galerii ;) Ciesz się, póki jest :diabloti: Jeszcze chwilkę posiedzę :eviltong:[/QUOTE] Że tak niby u mnie w galerii ostatnio kiepsko? :diabloti: OK, tylko nie zaśnij przy kompie. Quote
*Magda* Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 [quote name='Ty$ka']Że tak niby u mnie w galerii ostatnio kiepsko? :diabloti: OK, tylko nie zaśnij przy kompie.[/QUOTE] Ja tego nie napisałam :diabloti::eviltong: Postaram się ;) Quote
Buńka Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 [quote name='Ty$ka'][SIZE=1]:mdleje: O esu, zleciały się wszystkie :mdleje:[/SIZE] Czeeeeeść wam :loveu: Magda, Tobie się nie dziwię akurat, leć spać, a nie siedzisz na dogo :p[/QUOTE] Tak tęskniłaś to pomyślałam, że najlepiej jak sie wszystkie pokażemy żeby cię pocieszyć :loveu::evil_lol: Quote
Baton Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 [quote name='(:Buńka:)']Tak tęskniłaś to pomyślałam, że najlepiej jak sie wszystkie pokażemy żeby cię pocieszyć :loveu::evil_lol:[/QUOTE] I tak właśnie oto jesteśmy :diabloti: Quote
Buńka Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 [quote name='Ty$ka']Jasiek, jasiek. Różowy :diabloti: Mam nadzieję, że lubisz homo :diabloti:[/QUOTE] Prawie to przeoczyłam :diabloti: ja tam na wszystkie Jaśki lecę :evil_lol: Z każdym jaki mi pod rękę wejdzie dzielę łóżko :diabloti: Quote
Ty$ka Posted July 19, 2014 Author Posted July 19, 2014 [quote name='(:Buńka:)']Prawie to przeoczyłam :diabloti: ja tam na wszystkie Jaśki lecę :evil_lol: Z każdym jaki mi pod rękę wejdzie dzielę łóżko :diabloti:[/QUOTE] Abo stara w koncu jesteś Buńka, co się dziwić. Buhahahahahaa, no tak... stara i ślepa to wielkiego wyboru pewnie nie ma? :p Quote
Baton Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 A masz może jeszcze jakiegoś jaśka? Tak ładnie by wyglądał różowy jasiek w Joyi klatce :diabloti: Quote
Buńka Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 [quote name='Ty$ka']Abo stara w koncu jesteś Buńka, co się dziwić. Buhahahahahaa, no tak... stara i ślepa to wielkiego wyboru pewnie nie ma? :p[/QUOTE] Stara ale jara :sg168: Ano na różnych Jaśków się trafia... raz taki raz taki... starszy młodszy xD Nie narzekam :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted July 19, 2014 Author Posted July 19, 2014 [quote name='maryg22']A masz może jeszcze jakiegoś jaśka? Tak ładnie by wyglądał różowy jasiek w Joyi klatce :diabloti:[/QUOTE] Suczce róż? Świat zwariował :p Jej Grześka chyba trzeba, a nie jaśka :p Quote
Recommended Posts