Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

phase napisał(a):
W rowerze mam koszyk doczepiony, chciałabym ją nawet do tego koszyka, ale to jest taki dureń, że zeskakuje. :roll:

Ujrzałam nowy avatar, piękny, uśmiechnięty pycholek. :loveu:
Ale ma dłuuugi jęzor. :evil_lol: https://lh4.googleusercontent.com/-zPvNWK0N0k8/UcHRzILuTHI/AAAAAAAAGns/ZvHoS4Rvt8o/s640/2013.06.16 (82).JPG

Może ją przypnij do tego koszyka bardzo krótką smyczą?
Dzięki :loveu:
Ten jęzor jest fuj, w dodatku jak idzie to mu się obija o cały ryj :diabloti:

cockermaister napisał(a):
Piękne,szczęśliwe psiska :loveu::loveu::loveu::loveu:

jak zobaczyłam te foty to myślałam,że to z dziś i że macie taką ładną pogodę bo u nas pada od rana :roll:

:loveu:
Generalnie, to u nas jest ładna pogoda :diabloti: Rano troche padało i teraz jest koszmarnie parno, ale słoneczko świeci i jest całkiem przyjemnie ;)

Molowe napisał(a):
a szelki kupiłaś z jakimś podszyciem,tasiemką ozdobną czy samą taśmę? :)

Zwykłe rushoffe Twisty. jak się sprawdzi DS to pewnie zamówię u nich coś jeszcze, już mam kilka pomysłów ;) Tylko żeby nie było niedomówień, to szelki odkupuję :lol:

Posted

rashelek napisał(a):
Zwykłe rushoffe Twisty. jak się sprawdzi DS to pewnie zamówię u nich coś jeszcze, już mam kilka pomysłów ;) Tylko żeby nie było niedomówień, to szelki odkupuję :lol:

No to raczej przyszykuj się na to,że będziesz zamawiać :) Możliwe,że u Was z jakiegoś powodu się nie sprawdzi ale my mam pare rzeczy z DS i są naprawdę super jakościowo mega się wyrobili i porządne rzeczy teraz szyją ;)

Posted

Molowe napisał(a):
No to raczej przyszykuj się na to,że będziesz zamawiać :) Możliwe,że u Was z jakiegoś powodu się nie sprawdzi ale my mam pare rzeczy z DS i są naprawdę super jakościowo mega się wyrobili i porządne rzeczy teraz szyją ;)

Jeżeli tylko nie będą się rozjeżdżać (a taki mam problem z Trixie) i ładnie czyścić to na pewno będą nam odpowiadać :D Słyszałam własnie dużo dobrych opinii o nich, także w końcu się przekonam na własnej - czy raczej Mikowej - skórze. Ty to zamówienie teraz też u nich robiłaś? :)

Posted

rashelek napisał(a):
Jeżeli tylko nie będą się rozjeżdżać (a taki mam problem z Trixie) i ładnie czyścić to na pewno będą nam odpowiadać :D Słyszałam własnie dużo dobrych opinii o nich, także w końcu się przekonam na własnej - czy raczej Mikowej - skórze. Ty to zamówienie teraz też u nich robiłaś? :)

Raczej rozjeżdżały się nie będą mamy obróżkę z serii Twist i regulacja się trzyma a po praniu taśma nie blaknie więc czyścić będą też dobrze :) Tak tak będą kolejne rzeczy z ds :3 ale jakoś bardzo pod pasowała mi ta firma i cenowo jest spoko ;)

Posted

Molowe napisał(a):
Raczej rozjeżdżały się nie będą mamy obróżkę z serii Twist i regulacja się trzyma a po praniu taśma nie blaknie więc czyścić będą też dobrze :) Tak tak będą kolejne rzeczy z ds :3 ale jakoś bardzo pod pasowała mi ta firma i cenowo jest spoko ;)

To mam nadzieję, że będzie jak mówisz i też będe z nich zadowolona :D Ciekawa jestem co tam wymyśliłaś, jak tylko dojdzie zamówienie koniecznie się pochwal :D

Posted

Olson napisał(a):
ja czekam właśnie na przesyłkę od DS, ciekawe kiedy dojdzie...

Wszyscy czekają na DS :diabloti: Następnym razem trzeba te zamówienia jakoś połączyć ;)

Sonka95 napisał(a):

No fajnie tam jest, tylko troche daleko :)
Dzięki :loveu:

Zapowiadało się kilka chłodniejszych dni, a wygląda na to że wracamy do +30* :shake: Ja chcę już jesieeeeeń...

Posted

No co Ty :eviltong: lato jest właśnie fajne gorąco,słoneczko,można się opalać,chodzić na basen i nad wodę,wieczorami jeździć na rowerze superowo <3 chociaż z punktu widzenia spacerów z psami faktycznie lepsza jest wiosna albo jesień,chociaż ja na jesień nie czekam wcale bo póki co do szkoły mi się nie chce wracać :evil_lol:

Posted

Molowe napisał(a):
No co Ty :eviltong: lato jest właśnie fajne gorąco,słoneczko,można się opalać,chodzić na basen i nad wodę,wieczorami jeździć na rowerze superowo <3 chociaż z punktu widzenia spacerów z psami faktycznie lepsza jest wiosna albo jesień,chociaż ja na jesień nie czekam wcale bo póki co do szkoły mi się nie chce wracać :evil_lol:

Nigdy fanką lata nie byłam :eviltong: Psy się szybko męczą, ludzi wyłażą tony i w ogóle jest do kitu :lol: Wiosna i jesień są najlepsze :loveu: Jedyny ogromny plus lata to tak jak mówisz - jeżdżenie nad wodę ;)
A ja już się nie moge doczekać października, chce już wracać na uczelnie :loveu:

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Cześć niedzielnie :))

Witamy :D

Sonka95 napisał(a):
Ja to kocham lato , ale jak jest tak 25-27 stopni i wiaterek a nie upał ponad 30 i duchota :diabloti:

Najbardziej lubię jak jest tak 20* i ładnie słoneczko świeci, wtedy się cudownie chodzi na spacery :loveu:

Jutro z rana chyba pójdziemy z psami na rower :loveu:
Wklejam resztę zdjęć, będe miała motywacje do zrobienia nowych :P Po polach (ostatnie foty) pojechaliśmy nad wodę, bo psy się uwaliły strasznie + zmyły z siebie robale :lol: