Olson Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 rashelek napisał(a): A teraz mieliśmy dosyć kretyńską sytuację na spacerze. Mika przystanęła przy ławce i zaczęła robić podchody do kupy. Od razu zaczęłam wyciągać woreczek, żeby sprzątnąć a jakieś babsko wyskoczyło na mnie z mordą, że jak to tak! Przecież tu obok przedszkole, a jak się dzieci będą bawić i wdepną (tak, przejdą przez ogrodzenie prosto w posprzątaną kupę)?! Mówię jej, że przecież już mam woreczek i sprzątne, zresztą pies się rozmyślił i NIC nie robi. A ta dalej swoje! Stwierdziła nawet, że ona poczeka aż pies zrobi i zobaczy czy NA PEWNO posprzątałam :) Skończyło się na tym, że odeszłam z głośnym "DO WIDZENIA" i groźbą od pani, że powie mojej mamie czy babci jak tylko którąś spotka :) Pies załatwił się 10m dalej, posprzątałam i nikt scen nie robił. W ogóle ostatnio pod tym względem się ludziom w dupach przewraca, ostatnio jakiś facet na rowerze też mnie zrypał, że te psy to tylko chodzą i srają. I to nic, że Mika wtedy biegała za szarpakiem i nawet nie sikała... Tymbardziej mnie to wkurza, że jestem jedną z niewielu osób, które sprzątają a zbieram zrypki tak czy siak. Ja się do nikogo nie dopierdalam, każdy sam podejmuje decyzje czy mu się chce posprzątać czy nie, a mnie nic do tego :shake: tymbardziej zapraszam na moją wieś. :diabloti: w moim lesie kundel sra, jak i kiedy chce, nic nie trzeba sprzątać, a do tego rzadko kiedy zdarza mi się kogoś spotkać na spacerku. :) Quote
rashelek Posted July 11, 2013 Author Posted July 11, 2013 Sonka95 napisał(a):Widac , że kocha pływać :loveu:Sonia tak daleko pewnie by nie weszła ... bym pewnie sama musiala płynąc po piłeczke :evil_lol: https://lh6.googleusercontent.com/-yn5e1BVPNuc/Ud06iY1TV6I/AAAAAAAAHJA/2A0C05h5wsI/s640/2013.07.10 (64).JPG No bardzo jej się spodobało, już w zeszłym roku była zachwycona a w tym to w ogóle szał :D Haha to tak jak Cekin, jak mu się za daleko rzuci to trzeba albo czekać aż pilka dopłynie sama, albo wysłać tam Miczela :evil_lol: A teraz będzie pływała jeszcze dalej, bo do tej pory miała linką z 7m a dostała wczoraj 10m :D phase napisał(a):A weź przestań... Ludzie są naprawdę popin.leni. :shake: Tylko że ja to chyba bym nie wytrzymała i jak otworzyła buzię to by nic już do powiedzenia nie mieli. :lol: Nie ogarniam czegoś takiego, czepianie się dla czepiania :shake: Nie chciałam się tam wydzierać jednak, bo robotnicy obok byli i wstyd :evil_lol: Olson napisał(a):tymbardziej zapraszam na moją wieś. :diabloti: w moim lesie kundel sra, jak i kiedy chce, nic nie trzeba sprzątać, a do tego rzadko kiedy zdarza mi się kogoś spotkać na spacerku. :) No zobaczymy za tydzień czy faktycznie tak idealnie tam u Ciebie :lol: Módl się, żeby nam się nie spodobało, bo będziemy ciągle przyjeżdżać :lol: Ochłodziło się :loveu: Także za godzinkę idziemy na jakiś długi spacer :loveu: Quote
phase Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 rashelek napisał(a): Nie ogarniam czegoś takiego, czepianie się dla czepiania :shake: Nie chciałam się tam wydzierać jednak, bo robotnicy obok byli i wstyd :evil_lol: Ochłodziło się :loveu: Także za godzinkę idziemy na jakiś długi spacer :loveu: A no chyba że. Chociaż ja pewnie bym wszystko miała w nosie. Wiadomo używałabym ładnych słów, ale mówiła szczerze. :lol: U nas też chłodniej, tak miło, ale co ze spaceru jak kundel cieczkę ma. :mad: Miłego spacerku. :loveu: Quote
Sonka95 Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 I u nas też jest chłodniej , ale dobrze , bo ciągle były upały :) I z psem wreszcie na długi spacer można iść ;) Quote
trabeska Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 Heej :) Ile tu pięknych zdjęć :razz: I świetnie Mice w tych szelkach różowych :) Quote
rashelek Posted July 12, 2013 Author Posted July 12, 2013 (edited) phase napisał(a):A no chyba że. Chociaż ja pewnie bym wszystko miała w nosie. Wiadomo używałabym ładnych słów, ale mówiła szczerze. :lol: U nas też chłodniej, tak miło, ale co ze spaceru jak kundel cieczkę ma. :mad: Miłego spacerku. :loveu: Ja się tej pani zasmiałam w twarz, troche popyskowałam i poszłam :lol: Przynajmniej u was już się kończy, my zaraz będziemy zaczynać :( Ano miło było :loveu: Sonka95 napisał(a):I u nas też jest chłodniej , ale dobrze , bo ciągle były upały :) I z psem wreszcie na długi spacer można iść ;) Dokładnie! :D trabeska napisał(a):Heej :) Ile tu pięknych zdjęć :razz: I świetnie Mice w tych szelkach różowych :) Dzięki :D Też mi się w nich podoba bardzo :D Zaraz idziemy na rower, psa wymęcze to mi potem da troche spokoju :lol: Albo i nie idziemy, zaczęło lać :angryy: Edited July 12, 2013 by rashelek Quote
Molowe Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 My dzisiaj chcieliśmy iść na jakąś sesje z Molly jeszcze przed wyjazdem Kuby a tu taki deszcz...:shake: przynajmniej przetestujemy Wy czy szelki szybko schną a my siateczkę w nowej obroży :diabloti: Quote
rashelek Posted July 12, 2013 Author Posted July 12, 2013 Molowe napisał(a):My dzisiaj chcieliśmy iść na jakąś sesje z Molly jeszcze przed wyjazdem Kuby a tu taki deszcz...:shake: przynajmniej przetestujemy Wy czy szelki szybko schną a my siateczkę w nowej obroży :diabloti: No zawsze coś musi być przecież :P Ale już przestało, to idźcie na foty, idźcie :lol: Koniecznie zdaj relację z tej siateczki, bo sama się nad nią zastanawiam :D Co do szelek, to jestem z nich megazadowolona, chyba one i taksowa smycz to moje ostatnie najlepsze zakupy :loveu: Po kąpielu w Bałtyku wyschły w godzinkę, nie rozjeżdżają się ani nie przekręcają :D Jeszcze troche brudu muszą złapać i ciekawe jakie będą po praniu ;) Quote
Sonka95 Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 My dzisiaj na szybkim spacerku byłyśmy , bo coś naszły chmury i myślałam , że będzie lało , ale nas akurat ominęło :diabloti: Quote
rashelek Posted July 13, 2013 Author Posted July 13, 2013 Sonka95 napisał(a):My dzisiaj na szybkim spacerku byłyśmy , bo coś naszły chmury i myślałam , że będzie lało , ale nas akurat ominęło :diabloti: My niestety też, bo co chwila nas łapał deszcz... Wczoraj zaczepiła mnie pewna Pani i pytała czy Mika to... Jack Russel :evil_lol: Quote
taxelina Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Takim to dobrze sie schlodzic jak upaly :loveu: Quote
phase Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 rashelek napisał(a): Wczoraj zaczepiła mnie pewna Pani i pytała czy Mika to... Jack Russel :evil_lol: Buhaahahaha. :diabloti: Ja miałam przyjemność od Pani dowiedzieć się, iż moja Żaba to york. :roflt: Quote
rashelek Posted July 13, 2013 Author Posted July 13, 2013 deer_1987 napisał(a):Takim to dobrze sie schlodzic jak upaly :loveu: Ano :loveu: phase napisał(a):Buhaahahaha. :diabloti: Ja miałam przyjemność od Pani dowiedzieć się, iż moja Żaba to york. :roflt: Haha możesz mówić, że jorasek tylko troszkę większy :evil_lol: Chociaż jak Mika była mała to sporo osób mnie pytało czy to JRT :P Tylko teraz to nijak go nie przypomina :hmmmm: Mikulec mi właśnie zasmrodził pokój dentalkiem :mad: A u nas pada i pada i leje i kropi i pada... Na szczęście od jutra ma się poprawiać :P Byle upału nie było. Quote
Kasi i Lena Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Śliczne macie nowe szeleczki:loveu: Rioziowe :) Moim też ludzie wymyślają rasy, Fifka bywa wyżłem , spanielem i borderem:crazyeye: Z Leną gorzej ludzie się pytają co to za rasa ale raz była wzięta za shih tzu. Nie wiem czym po za krzywym zgryzem może przypominać takiego psa :) Quote
Sonka95 Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 phase napisał(a):Buhaahahaha. :diabloti: Ja miałam przyjemność od Pani dowiedzieć się, iż moja Żaba to york. :roflt: Moja świnka morska kiedyś została nazwana yorkiem :evil_lol: :evil_lol: Quote
rashelek Posted July 14, 2013 Author Posted July 14, 2013 Kasi i Lena napisał(a):Śliczne macie nowe szeleczki:loveu: Rioziowe :) Moim też ludzie wymyślają rasy, Fifka bywa wyżłem , spanielem i borderem:crazyeye: Z Leną gorzej ludzie się pytają co to za rasa ale raz była wzięta za shih tzu. Nie wiem czym po za krzywym zgryzem może przypominać takiego psa :) Dzięki :loveu: Nie no ale wyżłem? :lol: Mów, że coundel burry :evil_lol: Haha liczy się podobieństwo, nieważne w czym! Sonka95 napisał(a):Moja świnka morska kiedyś została nazwana yorkiem :evil_lol: :evil_lol: I ja nie mam więcej pytań! :roflt: Wypogodziło się ładnie to może uda nam się jakiś długi spacer :loveu: Quote
taxelina Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 To juz wiem kto nam wyslal ochlodzenie ale deszcz zachowaj dla siebie :mad: Quote
phase Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Sonka95 napisał(a):Moja świnka morska kiedyś została nazwana yorkiem :evil_lol: :evil_lol: Można? Można. :grins: Quote
Sonka95 Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 U nas też się wypogodziło i jest cieplutko :) Quote
rashelek Posted July 15, 2013 Author Posted July 15, 2013 deer_1987 napisał(a):To juz wiem kto nam wyslal ochlodzenie ale deszcz zachowaj dla siebie :mad: Ej no nie ma tak, bierzesz cały pakiet :lol: phase napisał(a):Można? Można. :grins: :roflt: Sonka95 napisał(a):U nas też się wypogodziło i jest cieplutko :) A do nas wrócił deszczor :loveu: Na szczęście od jutra ma się wypogadzać, może jeszcze w tym tygodniu uda nam się pojechać nad wodę :loveu: To i może jakieś zdjęcia się pojawią nowe ;) Quote
taxelina Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 No to czekamy na nowe wodne :loveu: Ja dzis do pracy na popoludnie, sroda na noc, czwartek kurs z Mila a od piatku najlepszy weekend na swiecie - nie moge sie doczekac :loveu: Quote
rashelek Posted July 15, 2013 Author Posted July 15, 2013 deer_1987 napisał(a):No to czekamy na nowe wodne :loveu: Ja dzis do pracy na popoludnie, sroda na noc, czwartek kurs z Mila a od piatku najlepszy weekend na swiecie - nie moge sie doczekac :loveu: Póki co mogą być wodne z kałuży :diabloti: Czytałam właśnie, że szykuje wam się super łikend, zazdroszczę :loveu: Byliśmy z potworami na badaniu paszczęk, dostaliśmy Dentastixy i kupiliśmy ArthroFlex :D Do tego ważenie Cekina, gruba krowa 43,5kg :lol: Przestało padać, mam nadzieję, że jak w końcu wszystko wyschnie to jutro uda nam się iść na rower :D Quote
taxelina Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Tez moga byc :loveu: No ja sie juz doczekac nie moge... Musze tylko zrobic zakupy pyszne mieska na smaki :loveu: Quote
phase Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 To chyba od Was ta pogoda przyszła do nas. :mad::lol: Bo brzydko, pojechałam sobie rowerkiem do biblioteki, miałam szczęście, że wróciłam, bo zaraz pewnie lunie, wiatr, brzydkie niebo. Gdzie te lato? Quote
Besti Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 phase napisał(a):Można? Można. :grins: A jak:razz: Palma z kokardą na czubek głowy, siup do torebki i jazda do centrum na lans:cool1: Quote
Recommended Posts