Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

phase napisał(a):
Mika w róóóżżoooffffym. :evil_lol: Ale muszę przyznać, że ładnie wygląda. :)

No do jej charakterku może średnio ten kolor pasuje :evil_lol: Też tak sądze, nawet A. stwierdził, że jest świetny ten kolor :D Na żywo duuużo fajniejszy niż na zdjęciach ;)

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rashelek napisał(a):
No do jej charakterku może średnio ten kolor pasuje :evil_lol: Też tak sądze, nawet A. stwierdził, że jest świetny ten kolor :D Na żywo duuużo fajniejszy niż na zdjęciach ;)

No tak, jak zwykle w aparacie piękne zdjęcia a na kompie już g.wno..

Posted

rashelek napisał(a):

Ja je odkupowałam, także ominął mnie proces szycia :lol:

to zazdroszczę. :eviltong: ja czekam dzisiaj 7 dzień. mam nadzieję, że do piątku się pojawią.

Posted

phase napisał(a):
No tak, jak zwykle w aparacie piękne zdjęcia a na kompie już g.wno..

Ja to się w ogóle nie mogę przestawić na ten aparat, niby zdjęcia są fajne ale jakoś ich nie lubię :lol: I te szleki wyszły takie... cukierkowe? A na żywo to jest fajny róż :D

Olson napisał(a):
to zazdroszczę. :eviltong: ja czekam dzisiaj 7 dzień. mam nadzieję, że do piątku się pojawią.

No trafiło mi się, praktycznie same mi się wepchnęły w ręce :lol: Dlatego ja miałam opory, żeby coś zamawiać od nich, bo nie lubię tak długo czekać... Ale pewnie pojawią się u nas kolejne DSy, to też będe robić pod siebie z niecierpliwości :lol: Wydaje mi się, że wysłałam Ci zapro na fejsie, pod warunkiem, że to na pewno Ty :diabloti: Marta K. :)

Posted

rashelek napisał(a):

No trafiło mi się, praktycznie same mi się wepchnęły w ręce :lol: Dlatego ja miałam opory, żeby coś zamawiać od nich, bo nie lubię tak długo czekać... Ale pewnie pojawią się u nas kolejne DSy, to też będe robić pod siebie z niecierpliwości :lol: Wydaje mi się, że wysłałam Ci zapro na fejsie, pod warunkiem, że to na pewno Ty :diabloti: Marta K. :)

zaakceptowałam zaproszenie. :)

nasze rzeczy z DS jutro zostanę wysłane. :loveu: jestem wniebowzięta.

Posted

Molowe napisał(a):
Zajebiaszczy kolor :loveu: też się kiedyś czaiłam na tą taśmę bo jest śliczna :3

Boski jest :loveu: Spodziewałam się, że nie będzie taki fajny a tu prosze :D

Olson napisał(a):
zaakceptowałam zaproszenie. :)

nasze rzeczy z DS jutro zostanę wysłane. :loveu: jestem wniebowzięta.

Czyli dobrze trafiłam :lol:
Ooo super! To na bank do piątku dojdą, koniecznie musisz się pochwalić! :D

deer_1987 napisał(a):

Oczywiście :D

Zrobiłam fot wszystkiego, taki lans :cool1:
Nasze księżniczkowe pudełko :lol:

(tutaj chyba kolor szelek najbardziej zbliżony)

No i jak dobrze pójdzie szelki będą miały chrzest bojowy, korzystamy z ostatniego dnia ciepła (od jutra ma się ochłodzić) i jedziemy nad wodę :loveu:

Posted

phase napisał(a):
https://lh4.googleusercontent.com/-kdb3dc57aE8/UdzxgvNdJjI/AAAAAAAAG-I/gXmBbKbNM8k/s640/2013.07.10 (3).JPG padłam z słit pudełka. :roflt:

Ale akcesoria pikne. :)
Miłego wypadu nad jeziorko. :) No właśnie też słyszałam, że od jutra ma się zepsuć pogoda..

Ej księżniczki są super :diabloti: Tak serio, to po prostu było na promocji a jest idealne wielkościowo :lol:
Dzięki :loveu:
Było miło, chociaż SP popsuła nam trochę wypad. Ja tam się ciesze, niech się zrobi chłodniej :loveu:

Byliśmy nad wodą, mam zdjęcia :D Musieliśmy się wcześniej zebrać, bo przyjechała Straż Pożarna i mieli chyba jakieś ćwiczenia. Bonusowo znaleźli jakiegoś truposza i średnio mieliśmy ochotę na to patrzeć :diabloti:
Szelki zdały test na 100%, nie przekręcały się, nie rozjeżdżały i wyschły po godzince. Już się zastanawiam jakie chcę kolejne :evil_lol:
W drodze do domu wpadliśmy do zoologa po Cekinową karmę i kropelki na kleszcze dla obu. Do tego Mika dostała śmierdzące dentalki a ja kupiłam linkę do pływania :)

A teraz mieliśmy dosyć kretyńską sytuację na spacerze. Mika przystanęła przy ławce i zaczęła robić podchody do kupy. Od razu zaczęłam wyciągać woreczek, żeby sprzątnąć a jakieś babsko wyskoczyło na mnie z mordą, że jak to tak! Przecież tu obok przedszkole, a jak się dzieci będą bawić i wdepną (tak, przejdą przez ogrodzenie prosto w posprzątaną kupę)?! Mówię jej, że przecież już mam woreczek i sprzątne, zresztą pies się rozmyślił i NIC nie robi. A ta dalej swoje! Stwierdziła nawet, że ona poczeka aż pies zrobi i zobaczy czy NA PEWNO posprzątałam :) Skończyło się na tym, że odeszłam z głośnym "DO WIDZENIA" i groźbą od pani, że powie mojej mamie czy babci jak tylko którąś spotka :) Pies załatwił się 10m dalej, posprzątałam i nikt scen nie robił.
W ogóle ostatnio pod tym względem się ludziom w dupach przewraca, ostatnio jakiś facet na rowerze też mnie zrypał, że te psy to tylko chodzą i srają. I to nic, że Mika wtedy biegała za szarpakiem i nawet nie sikała...
Tymbardziej mnie to wkurza, że jestem jedną z niewielu osób, które sprzątają a zbieram zrypki tak czy siak. Ja się do nikogo nie dopierdalam, każdy sam podejmuje decyzje czy mu się chce posprzątać czy nie, a mnie nic do tego :shake:

Posted

A weź przestań... Ludzie są naprawdę popin.leni. :shake: Tylko że ja to chyba bym nie wytrzymała i jak otworzyła buzię to by nic już do powiedzenia nie mieli. :lol: