Besti Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Uszy są okropne bo jest na nich krew i żyły:nerwy: Quote
phase Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [quote name='rashelek'] U nas musieli podać szybko wyniki, bo w poniedziałek, wtorek i środę są terminy I. Trzymam kciuki za Ciebie :loveu: Mika szybko została oduczona bronienia jedzenia - zabierałam jej "na chama" i oddawałam po chwili ;) Z uchem tylko głowę odwracała, nic więcej. W sumie najgorzej było przy czekoladowej kości, wtedy to warczała i klawiaturę pokazywała.[/QUOTE] To widzę, że nie tylko moja była taka porąbana. :lol: Dzięki kochana. ;) Dawaj znać jak Ci idzie. ;) Quote
Kasi i Lena Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Ja moje diablice od zawsze uczyłam że mają wszystko oddawać :) Nawet miskę podczas jedzenia:D Dlatego nie mam z tym problemu. Tak się musiałam pochwalić dla lepszego samopoczucia;) Oczywiście nie są idealne, Fifka mi zaczęła ludzi na spacerze obszczekiwać, kiedyś ją uduszę, ehhhhhh Quote
rashelek Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 [quote name='Besti']Uszy są okropne bo jest na nich krew i żyły:nerwy:[/QUOTE] Eee tam, mnie jakoś od penisów bardziej odrzuca :lol: [quote name='phase']To widzę, że nie tylko moja była taka porąbana. :lol: Dzięki kochana. ;) Dawaj znać jak Ci idzie. ;)[/QUOTE] No zawsze to jakieś pocieszenie :D [quote name='Kasi i Lena']Ja moje diablice od zawsze uczyłam że mają wszystko oddawać :) Nawet miskę podczas jedzenia:D Dlatego nie mam z tym problemu. Tak się musiałam pochwalić dla lepszego samopoczucia;) Oczywiście nie są idealne, Fifka mi zaczęła ludzi na spacerze obszczekiwać, kiedyś ją uduszę, ehhhhhh[/QUOTE] Też tak robiłam :) A co jej tak odbiło, żeby napadać? Może jej wrażeń brakuje :P Ponieważ uzgodniliśmy z A., że rocznice są dla frajerów, chyba jednak zamówię sobie szelachy! :D A póki co spróbuję powalczyć z socjologią, chociaż NIC mi nie wchodzi do głowy :shake: Quote
Kasi i Lena Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Fifce zawsze brakuje wrażeń;) Co tam rocznica, szelaski lepsze. Ewentualnie zażycz sobie na rocznice;) Ja dziś doszłam do wniosku że pies mi wyrósł z szelek, nie wiem jak to możliwe nie przytyła, klata jej się chyba rozrosła:evil_lol: Quote
Ty$ka Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 I słuszny wybór :P :lol: O jakich szelkach myślisz? Quote
rashelek Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 [quote name='Kasi i Lena']Fifce zawsze brakuje wrażeń;) Co tam rocznica, szelaski lepsze. Ewentualnie zażycz sobie na rocznice;) Ja dziś doszłam do wniosku że pies mi wyrósł z szelek, nie wiem jak to możliwe nie przytyła, klata jej się chyba rozrosła:evil_lol:[/QUOTE] Skąd ja to znam, Mika też jak nie ma co robić - to robi dym :P Taka idea też padła. Ale wtedy ja musiałabym mu też coś kupić - pewnie padłoby na Sprengera. A to drogie jest, to niech sobie kupuje sam :evil_lol: Haha a może po prostu to Ty chcesz, żeby z nich wyrósł? :lol: [quote name='Ty$ka']I słuszny wybór :P :lol: O jakich szelkach myślisz?[/QUOTE] No też tak uważam :D [IMG]http://i1112.photobucket.com/albums/k487/Dog-Style/Szelki smycze TWIST/DSC04640.jpg[/IMG] Takie będą, jeśli zamówię :) Moje ciche marzenie to do kompletu do nich: [IMG]http://images.okazje.info.pl/p/sport-i-hobby/9272/smycz-dla-pasa-flexi-comfort-compact-large.jpg[/IMG] Quote
Kasi i Lena Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Cudne te szelki:loveu:, też je biorę pod uwagę w przyszłych zakupach. Podobają mi się jeszcze zielone i różowe:loveu:. A najbardziej bym chciała z jakąś ozdobną tasiemką ale funduszy brak. Quote
rashelek Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 [quote name='Kasi i Lena']Cudne te szelki:loveu:, też je biorę pod uwagę w przyszłych zakupach. Podobają mi się jeszcze zielone i różowe:loveu:. A najbardziej bym chciała z jakąś ozdobną tasiemką ale funduszy brak.[/QUOTE] To mamy podobny gust, bo ja głównie te trzy kolory brałam pod uwagę :D No i jeszcze turkus, ale za dużo niebieskiego to niezdrowo :P O tasiemce też myślałam, do tych by pacyfki pasowały :loveu: Ale szkoda mi kasy, bo za obszycie całych mam drugą parę w innym kolorze ;) Quote
Kasi i Lena Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 No bo te kolory są najpiękniejsze:D Turkus też niczego sobie. Mi też szkoda, no i miałabym problem z wyborem tasiemki. Quote
Ty$ka Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [url]http://i1112.photobucket.com/albums/k487/Dog-Style/Szelki%20smycze%20TWIST/DSC04640.jpg[/url] to nasze różowe są takie same, tylko smycz krótsza :lol: Bierz, my jesteśmy z nich zadowoleni :P Tylko zaszalałam z tym kolorem :P Quote
rashelek Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 [quote name='Kasi i Lena']No bo te kolory są najpiękniejsze:D Turkus też niczego sobie. Mi też szkoda, no i miałabym problem z wyborem tasiemki.[/QUOTE] Ja się zastanawiałam 2 dni nad wyborem tej zwykłej taśmy, ale mi się o tej Flexi przypomniało :lol: Także wybór Ribbonka to już w ogóle musi być koszmar :p [quote name='Ty$ka'][URL]http://i1112.photobucket.com/albums/k487/Dog-Style/Szelki smycze TWIST/DSC04640.jpg[/URL] to nasze różowe są takie same, tylko smycz krótsza :lol: Bierz, my jesteśmy z nich zadowoleni :P Tylko zaszalałam z tym kolorem :P[/QUOTE] A jaki wy macie odcień tego różu? No ja ten krój już mam i jestem bardzo z nich zadowolona, przetestowałam inne i mi nie pasują tak jak guardy :) Ale kolor dobrać to masakra :lol: Quote
Ty$ka Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [quote name='rashelek']A jaki wy macie odcień tego różu? No ja ten krój już mam i jestem bardzo z nich zadowolona, przetestowałam inne i mi nie pasują tak jak guardy :) Ale kolor dobrać to masakra :lol:[/QUOTE] Hmmm... ciężko określić. Łoo o taki [URL]http://img12.imageshack.us/img12/598/p1090124o.jpg[/URL] Tu wyszło za jasno:[URL="http://images43.fotosik.pl/1713/8144c2d2df15182amed.jpg"] http://images43.fotosik.pl/1713/8144c2d2df15182amed.jpg[/URL] Quote
rashelek Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 [quote name='Ty$ka']Hmmm... ciężko określić. Łoo o taki [URL]http://img12.imageshack.us/img12/598/p1090124o.jpg[/URL] Tu wyszło za jasno:[URL="http://images43.fotosik.pl/1713/8144c2d2df15182amed.jpg"] http://images43.fotosik.pl/1713/8144c2d2df15182amed.jpg[/URL][/QUOTE] Jakby to powiedziała moja mam - podrowy rush :P One serio mają tylko 2cm? Na Morusie wydają się szersze ;) Quote
Ty$ka Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [quote name='rashelek']Jakby to powiedziała moja mam - podrowy rush :P One serio mają tylko 2cm? Na Morusie wydają się szersze ;)[/QUOTE] Ja się na odcieniach nie znam :P Właśnie jeszcze raz zmierzyłam. Mają jednak 2,5cm ;) Quote
rashelek Posted January 28, 2013 Author Posted January 28, 2013 [quote name='Ty$ka']Ja się na odcieniach nie znam :P Właśnie jeszcze raz zmierzyłam. Mają jednak 2,5cm ;)[/QUOTE] To teraz dałaś mi do myślenia, muszę napisać do krainy zwierzaka i podjąć męską decyzję :D Właśnie, właśnie, zapomniałam wam się pochwalić! Wczoraj dostałam Cekinem w nerkę :loveu: Wyskoczył łapać gołębie i nie ogarnął, wpadł mi w bok z całą mocą :loveu: Oboje cieszymy się z zimy, bo mnie ochronił płaszcz a jego śnieg na chodniku. Ale i tak ja mam siniaka, a on obite wnętrzności :P Quote
Ty$ka Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='rashelek']To teraz dałaś mi do myślenia, muszę napisać do krainy zwierzaka i podjąć męską decyzję :D Właśnie, właśnie, zapomniałam wam się pochwalić! Wczoraj dostałam Cekinem w nerkę :loveu: Wyskoczył łapać gołębie i nie ogarnął, wpadł mi w bok z całą mocą :loveu: Oboje cieszymy się z zimy, bo mnie ochronił płaszcz a jego śnieg na chodniku. Ale i tak ja mam siniaka, a on obite wnętrzności :P[/QUOTE] W takim razie powodzenia :D Auć, Cekin pomylił Cię z gołębiem. :P Powinien teraz płacić odszkodowanie 8) Quote
rashelek Posted January 28, 2013 Author Posted January 28, 2013 Powinien, ale coś się nie poczuwa :mad: Powiem wam, że wykładowcy od nauk społecznych mają ewidentne problemy umysłowe. Psycholożka nam zrobiła kolokwium z całego semestru niezapowiedziane chyba 2tyg temu. Ale zaliczyłam, więc pal licho. Za to z socjolożką są przeboje do tej pory ;) Wykłady są nieobowiązkowe, ale była sprawdzana lista - komu brakło obecności (np. mnie) miał pisać kolokwium. Dużo osób liczyło, że ją zrobi w ciula inne pisały. To nic, że miała sprawdzić w łikend (pisaliśmy w piątek 19) a wyniki dała w czwartek. Dzisiaj na konsultacjach mieliśmy pisać jeszcze raz. I co? Pani spóźniła się 15min i powiedziała, że osoby chcące pisać mają przyjść jutro, bo ona dzisiaj tylko wpisy robi :) Zdjęć nie mam, ale może jutro coś skołuję świeżego. O ile się nie potopimy :P Bo odwilż ma się zacząć :loveu: Póki co cały dzień sypał śnieg :diabloti: Ale jest jakoś tak bardziej mokro, więc mam nadzieję, że w końcu śnieg zejdzie! Quote
phase Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Czasami to już wymiękam na tych studiach. Historie są z tymi profesorkami, doktorkami są... ech, trzeba samemu to przeżyć, by to poczuć i uwierzyć. :roll: Quote
rashelek Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 [quote name='phase']Czasami to już wymiękam na tych studiach. Historie są z tymi profesorkami, doktorkami są... ech, trzeba samemu to przeżyć, by to poczuć i uwierzyć. :roll:[/QUOTE] Cały semestr było fajnie, to na koniec muszą dać do wiwatu ;) Ale przynajmniej wyciągnęłam wnioski - np. pisać sobie daty obecności na wykładach. Oficjalnie mogę powiedzieć, że socjologia zaliczona (pominę przeboje z dzisiaj z tą CUDOWNĄ panią doktor, bo mnie krew zaleje) i szczerze jej nienawidzę. Zdjęć nie ma i najpewniej w najbliższym czasie nie będzie, bo odwilż dziś już pełną gębą. W ciągu dnia było ok 2* i ciągle pada, tak ma być do piątku. Pstrykałam dzisiaj jakieś tam domowe, ale nie wyszło nic fajnego pewnie ;) Quote
Kasi i Lena Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Gratulacje:) U nas też odwilż, wczoraj było jeszcze lodowato a dziś też 2 stopnie i sypie śnieg:roll: Czekam na fotki:) Quote
Ty$ka Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Cieszę się razem z Tobą i gratuluję :) I co - kupujesz Mice nowy komplet szelek i smyczy? ;) Quote
rashelek Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 [quote name='Kasi i Lena']Gratulacje:) U nas też odwilż, wczoraj było jeszcze lodowato a dziś też 2 stopnie i sypie śnieg:roll: Czekam na fotki:)[/QUOTE] [quote name='phase']No i brawo! :)[/QUOTE] [quote name='Ty$ka']Cieszę się razem z Tobą i gratuluję :) I co - kupujesz Mice nowy komplet szelek i smyczy? ;)[/QUOTE] Teraz już oficjalnie mogę powiedzieć, że wszystko zaliczone i skończyłam I semestr :) Wnioski wyciągnięte, także mam nadzieję, że w następnym będzie lepiej i mniej nerwów na koniec ;) U nas odwilż na całego, na plusie jest cały czas i pada. Chodnikami dosłownie płyną rzeki. Jak tylko wypatrze jakiś moment bez deszczu to postaram się porobić zdjęcia. Co do szelek, to muszę jakieś kupić. Nasze ukochane niebieskie Trixie zaczynają być w niezaciekawym stanie :P W sumie wcale mnie to nie dziwi, bo były często używane a od września (zakup Flexi na taśmie) pies je nosi praktycznie non stop. Zastanawiam się tylko, czy chce mi się czekać na szycie w DS i zastanawiać się, czy będą dobre czy jednak "pójść na łatwiznę" i wziąć te: [IMG]http://www.allezoo.com.pl/images/produkty/trixie/17126.jpg[/IMG] Albo te różowe od Tyśki ;) Tylko Tyśkowe są różowe, a ja chciałam pomarańcz :mad: Quote
phase Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Ale Ci dobrze, masz wszystko już za sobą. :eviltong: U nas też strasznie na dworze, Żabie do pół łap nawet woda dziś dosięgała. ;/ Załamałam się. Koszmar! Quote
Recommended Posts