Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeśli chodzi o sylwestra, to niestety spędziłyśmy go z Mikrusem osobno. Ale ponoć fajnie się zachowywała, więc nie było problemów :) Za to widzę, że ta sytuacja mocno dała A. do myślenia i chyba wrócimy do męczenia się z nimi obojgiem, żeby Cekin wrzucił na luz trochę, kiedy u nich obie siedzimy :P

Zasłużyłyście, to macie :D Pierwsza połowa zdjęć z wycieczki, muszę sobie coś zostawić na potem.

Posted

To super wyszło :loveu:

I na razie koniec :D
Na 85% podjęłam decyzję co do szelek, najpewniej jednak taks. Jeszcze A. mi pomoże się zdecydować w razie czego :P Ale pokażę wam dopiero jak je będę mieć w rączkach :evil_lol:

Posted

Super fotorelacje :) No i poszczęściła Wam się pogoda :loveu:
Mika chyba bardzo polubiła się z Cekinem, cooo? :D

Czekam na pozostałe fotki ;P

Posted

Ty$ka napisał(a):
Super fotorelacje :) No i poszczęściła Wam się pogoda :loveu:
Mika chyba bardzo polubiła się z Cekinem, cooo? :D

Czekam na pozostałe fotki ;P

Też mi się podoba :lol: No ostatnie kilka dni tak bylo - piękne słońce i wiatr urywający głowy. Dziś jest pochmurnie bardzo i ma padać, ale póki co nadal tylko wieje :lol:
Ich relacja jest ciężka do opisania ;) Lubią się, ale nie potrafią się dogadać. Ostatnio coraz bardziej widzę ciągoty do wspólnej zabawy, ale im nie wychodzi. Mikrus chciałby z nim pobiegać, a Cekin ma zabawy bardzo dominujące, które Mika wytrzymuje tak max. 2min i zaczyna się awantura z bulgotem i jazgotem. Dlatego jak są razem puszczeni to Cekin musi nosić kaganiec. Po prostu sobie nie radzą z różnicą charakterów :lol:

Posted

rashelek napisał(a):
Też mi się podoba :lol: No ostatnie kilka dni tak bylo - piękne słońce i wiatr urywający głowy. Dziś jest pochmurnie bardzo i ma padać, ale póki co nadal tylko wieje :lol:
Ich relacja jest ciężka do opisania ;) Lubią się, ale nie potrafią się dogadać. Ostatnio coraz bardziej widzę ciągoty do wspólnej zabawy, ale im nie wychodzi. Mikrus chciałby z nim pobiegać, a Cekin ma zabawy bardzo dominujące, które Mika wytrzymuje tak max. 2min i zaczyna się awantura z bulgotem i jazgotem. Dlatego jak są razem puszczeni to Cekin musi nosić kaganiec. Po prostu sobie nie radzą z różnicą charakterów :lol:

Grunt to skromność 8) U nas też strasznie pochmurno było dzisiaj, taka pogoda, że aż mnie nieźle przymuliło i w szkole sobie spałam :lol:
Podejrzewam, że Morus podobnie reagowałby na takie zabawy, on też nie lubi dominujących psów, więc i tak dobrze, że u Was jest w miarę możliwości pokój między psami ;)

Posted

[quote name='ania90']Mika pieknosci :loveu:

Dzięki :D

[quote name='phase']Też mi się podoba to zdjęcie. ;) https://lh4.googleusercontent.com/-DspNF5afZbw/UOCgyx2AJYI/AAAAAAAAEp8/Pd7rFo9DiyQ/s640/29 grudnia (25).JPG

Fajne wyszło, tylko mogłam przykucnąć, żeby lepsza perspektywa była. Ale i tak mi się podoba :loveu:

[quote name='Ty$ka']Grunt to skromność 8) U nas też strasznie pochmurno było dzisiaj, taka pogoda, że aż mnie nieźle przymuliło i w szkole sobie spałam :lol:
Podejrzewam, że Morus podobnie reagowałby na takie zabawy, on też nie lubi dominujących psów, więc i tak dobrze, że u Was jest w miarę możliwości pokój między psami ;)

Wiesz, pewnie kto inny to by się chwalił, że taki piękny, mądry, utalentowany... Ale nie ja, skromne dziewczę jestem :)
U nas się w końcu na zmianę rozjaśniało, wiało, chmurzyło a deszczu ani widu, ani słychu.
Jakoś tam się dogadują, głównie chyba dlatego, że muszą :lol: Chciałabym, żeby było między nimi lepiej, ale nie mam pomysłu jak to zrobić.

Moich przeżyć z norwegami ciąg dalszy, teraz będę walczyć dodatkowo z kopertą :evil_lol:
Mikrus mi do południa wpierdzielił jakiś syf na dworze (wmawiam sobie, że to mimo wszystko NIE była kupa...) i mamy srakę :shake: Zabić to mało po prostu.

Posted

O rany, ile ja Cię nerwów kosztuję :lol: Mam nadzieję, że ja będę się mniej z tymi norwegami zmagać :P
U nas już dzisiaj było całkiem sucho, zero śniegu, ale co z tego skoro właśnie pada jak jakaś masakra... No nieeee nooo :(

Bo Ty Mikę głodzisz w domu, dlatego się dożywia na dworze :P Wstaw jej w domu kuwetę, niech tam sobie sra za karę 8) A tak już poważnie - to Ci strasznie współczuję.

Posted

Ty$ka napisał(a):
O rany, ile ja Cię nerwów kosztuję :lol: Mam nadzieję, że ja będę się mniej z tymi norwegami zmagać :P
U nas już dzisiaj było całkiem sucho, zero śniegu, ale co z tego skoro właśnie pada jak jakaś masakra... No nieeee nooo :(

Bo Ty Mikę głodzisz w domu, dlatego się dożywia na dworze :P Wstaw jej w domu kuwetę, niech tam sobie sra za karę 8) A tak już poważnie - to Ci strasznie współczuję.

Mam nadzieję, że moje męki będą coś warte i się nimi nacieszysz :) Ale pamiętaj, że jak tylko dojdą chcę zdjęcia Morusa w nowym odzieniu, bo jak nie to będę lać :mad:
U nas sucho to jest już ze 2 tyg. Tylko ponoć do połowy stycznia ma padać. Od dzisiaj :hmmmm: Może to jakiś deszcz-widmo?
Biorąc pod uwagę, że to chyba jednak była kupa, to wstawienie kuwety mogłoby spowodować efekt perpetuum mobile :lol: fuuuj :P Ona się ostatnio zachowuje jak głodzone dziecko z Etiopii, cały czas dziaduje i szuka śmieci ;/ Ale to wina mojej mamy, bo jak tylko piesek się popatrzy to już jej daje to, co sama je i tak się kończy potem.

Posted

Siedem wiatrów w dupie na minutę się we mnie odzywa. W końcu mam okazję kupić dla Miki coś, co będzie mi się naprawde podobało (czyli nie bo jest potrzebne albo jest okazja :lol:) i nie wiem co chcę. Jednak zamówię u DS, tylko nie wiem jaki kolor :( Pomoooooooooooooooocy!!!!!!!

Posted

A w końcu wyszło na to, że jednak będą pomarańczowe :lol: Będą bardziej pasować do mojej wymarzonej Flexi :loveu: Może kiedyś się dorobię, to będę miała lans jak mało kto :D

Od 3 dni siedzę nad notatkami i uzupełniam braki. A. stwierdził, że mi zazdrości, bo całe 3 miechy się obijałam (nieprawda, przecież chodziłam na uczelnię :lol:), teraz tylko 2tyg sesji mnie czeka i znowu mam luzik. Jakoś mnie to nie pocieszyło, przeraża mnie ta wizja a już zapowiadają egzaminy. Najgorsze jest to, że są dzień po dniu i akurat mi się złożyły najcięższe przedmioty na 28 i 29 stycznia :shake:

Nie chce mi się wstawiać reszty zdjęć, ale mam dla was ciekawostkę :)

Zwróćcie uwagę na zagajnik w tle :)