Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No zachody mamy piękne :D

Mam dla was kilka gniotów z komórki ;) Aparatu nawet nie mam co brać na spacery, bo bardzo pochmurno jest i nic by nie było widać.
Miki spotkanie z fontanną! Oczywiście prawie do niej wpadła, wciągnęłam ją w ostatniej chwili :P

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ptysiak']Udaje, że Jej nie ma :razz:

tzn już jest... coś mi dogo nie ten tego albo znowu to "coś"... :evil_lol:
:roflt: Ptysiakowa, co Ty bierzesz moja droga? :evil_lol:

Biedna Mika - pańcia chce z niej zrobić wiewiórkę

Posted

Ty$ka napisał(a):
:roflt: Ptysiakowa, co Ty bierzesz moja droga? :evil_lol:

Nie wiem co mi dziś jest :shake: Tak chyba działa na mnie to, że Sebek wyjechał :evil_lol:

Świetny ten filmik :loveu:
Jak ona szybko biega :)

ps. jeśli na tym filmiku nie biega to ja serio nie wiem co ze mną dzisiaj... :evil_lol:

Posted

Ptysiak napisał(a):
Nie wiem co mi dziś jest :shake: Tak chyba działa na mnie to, że Sebek wyjechał :evil_lol:

Aaaa, i wszystko jasne - za bardzo hucznie obchodzisz wyjazdy TŻta :evil_lol:

Posted

Ty$ka napisał(a):
Biedna Mika - pańcia chce z niej zrobić wiewiórkę :placz:

Ona jest całe życie biedna :(

Ptysiak napisał(a):

Świetny ten filmik :loveu:
Jak ona szybko biega :)

ps. jeśli na tym filmiku nie biega to ja serio nie wiem co ze mną dzisiaj... :evil_lol:

Może jakąś herbatkę Ci zaparzyć? :lol:
Wcale tutaj nie biegnie szybko :P Nie chciał za bardzo latać ten patyk i nie osiągnęła swojej prędkości. Kiedyś ją nagram jak zapierdziela za piłką, to dopiero jest coś :D

Posted

Aport jej życie :P
Przycięłam Mice firankę. Całej reszty już nie tykałam, bo wiadomo, robi się coraz chłodniej. Ale ten włochaty brzuchol mnie obrzydza po prostu :lol:
Zobaczymy jak się dzisiaj dzień potoczy, na pewno będe mieć jakieś zdjęcia :) Nie wiem tylko, czy ze spacerów (mam w planach las i promenadę) czy pójdziemy na polibudę. Obstawiam opcję nr. 1 :)

Posted

Ujadanie na wodę :P

Kocham to osiedle. Pani przyszła z takim psiurem:

I rzucała mu piłkę do fontanny. Sądzicie, że zebrała opierdziel? A gdzie tam! Grupka gapiów przyszła i podziwiała, niektórzy też psu porzucali inni tylko popatrzeli :) Ogółem robili furorę :D

Posted

W końcu wkurzyły mnie jej płacze i lamenty i perfidnie ją wrzuciłam :P

Na smyczy była, bo jak już ją wrzuciłam to nie chciało mi się tam włazić i jej odpinać :P

Posted

Na głębinach musiała popływać:

Potem wystraszyła się tego psa nadal skaczącego do wody i w panice chciała wyjść:

Więc złapałam za szelki i wyciągnęłam :) Reszta zdjęć potem, już z wysychania na zielonce ;)