rashelek Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 No zachody mamy piękne :D Mam dla was kilka gniotów z komórki ;) Aparatu nawet nie mam co brać na spacery, bo bardzo pochmurno jest i nic by nie było widać. Miki spotkanie z fontanną! Oczywiście prawie do niej wpadła, wciągnęłam ją w ostatniej chwili :P Quote
rashelek Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 Łapanie gołębi: "Rzuć tego patyka! TERAZ!" I zaraz wrzucę filmik z Miki skakania do tegoż drzewa (byłam wredna i położyłam na nim patyk :diabloti:) Quote
Ty$ka Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 https://lh4.googleusercontent.com/-Xz7_di0Fa3I/UEIG4G59dpI/AAAAAAAADSE/8OYu5C7OJw0/s640/1%20wrze%C5%9Bnia%20%282%29.jpg "ciekawe jak jest tu głęboko?" :lol: https://lh3.googleusercontent.com/-Guj5krPTIpw/UEIG9YeztgI/AAAAAAAADSk/B1irB8zlE4c/s480/1%20wrze%C5%9Bnia%20%287%29.jpg jaki mały patylos :D Quote
Ptysiak Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Udaje, że Jej nie ma :razz: tzn już jest... coś mi dogo nie ten tego albo znowu to "coś"... Quote
rashelek Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 Mały piesek to i patyczek malutki :diabloti: [video=youtube;wacY8IKvsT8]http://www.youtube.com/watch?v=wacY8IKvsT8&feature=youtu.be[/video] Quote
Ty$ka Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 [quote name='Ptysiak']Udaje, że Jej nie ma :razz: tzn już jest... coś mi dogo nie ten tego albo znowu to "coś"... :evil_lol: :roflt: Ptysiakowa, co Ty bierzesz moja droga? :evil_lol: Biedna Mika - pańcia chce z niej zrobić wiewiórkę Quote
Ptysiak Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Ty$ka napisał(a)::roflt: Ptysiakowa, co Ty bierzesz moja droga? :evil_lol: Nie wiem co mi dziś jest :shake: Tak chyba działa na mnie to, że Sebek wyjechał :evil_lol: Świetny ten filmik :loveu: Jak ona szybko biega :) ps. jeśli na tym filmiku nie biega to ja serio nie wiem co ze mną dzisiaj... :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Ptysiak napisał(a):Nie wiem co mi dziś jest :shake: Tak chyba działa na mnie to, że Sebek wyjechał :evil_lol: Aaaa, i wszystko jasne - za bardzo hucznie obchodzisz wyjazdy TŻta :evil_lol: Quote
rashelek Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 Ty$ka napisał(a):Biedna Mika - pańcia chce z niej zrobić wiewiórkę :placz: Ona jest całe życie biedna :( Ptysiak napisał(a):Nie wiem co mi dziś jest :shake: Tak chyba działa na mnie to, że Sebek wyjechał :evil_lol: Świetny ten filmik :loveu: Jak ona szybko biega :) ps. jeśli na tym filmiku nie biega to ja serio nie wiem co ze mną dzisiaj... :evil_lol: Może jakąś herbatkę Ci zaparzyć? :lol: Wcale tutaj nie biegnie szybko :P Nie chciał za bardzo latać ten patyk i nie osiągnęła swojej prędkości. Kiedyś ją nagram jak zapierdziela za piłką, to dopiero jest coś :D Quote
Ptysiak Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 To ja poproszę jednak ta herbatkę :evil_lol: Quote
phase Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Widać, że uwielbia aportować. :) Nagrywaj, nagrywaj! :) Quote
rashelek Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 Aport jej życie :P Przycięłam Mice firankę. Całej reszty już nie tykałam, bo wiadomo, robi się coraz chłodniej. Ale ten włochaty brzuchol mnie obrzydza po prostu :lol: Zobaczymy jak się dzisiaj dzień potoczy, na pewno będe mieć jakieś zdjęcia :) Nie wiem tylko, czy ze spacerów (mam w planach las i promenadę) czy pójdziemy na polibudę. Obstawiam opcję nr. 1 :) Quote
Ty$ka Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Widzę, że masz wciąż coś do roboty przy Mice :D W takim razie czekam na fotki ;P Quote
Talia Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Witamy się i również czekamy na nowe fotki :) Quote
rashelek Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 Jak obiecałam, tak mam zdjęcia :) Na początek znad fontanny! "Borze borze ja chcę!!!!!!!!" Quote
rashelek Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 Ujadanie na wodę :P Kocham to osiedle. Pani przyszła z takim psiurem: I rzucała mu piłkę do fontanny. Sądzicie, że zebrała opierdziel? A gdzie tam! Grupka gapiów przyszła i podziwiała, niektórzy też psu porzucali inni tylko popatrzeli :) Ogółem robili furorę :D Quote
rashelek Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 Znowu jazgot na wodę: I kolejna próba wejścia: Quote
rashelek Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 W końcu wkurzyły mnie jej płacze i lamenty i perfidnie ją wrzuciłam :P Na smyczy była, bo jak już ją wrzuciłam to nie chciało mi się tam włazić i jej odpinać :P Quote
rashelek Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 Na głębinach musiała popływać: Potem wystraszyła się tego psa nadal skaczącego do wody i w panice chciała wyjść: Więc złapałam za szelki i wyciągnęłam :) Reszta zdjęć potem, już z wysychania na zielonce ;) Quote
gops Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 ale fajne miejsce :) ja niby też mam miejsce nad wodą ale nie mam psa który zechciałby pływać bez łaski :lol: Quote
Ty$ka Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Jakie fajne fotki - mają ładny, soczysty kolor ;) https://lh3.googleusercontent.com/-mVmgdNJX0uc/UENcCruB3-I/AAAAAAAADUo/MWTIWO6Kxg8/s640/2%20wrze%C5%9Bnia%20%284%29.JPG jaka kochana :loveu: Mika trafiła do raju - też pewnie chciałaby taką fontannę :lol: Quote
phase Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Ale niezły psiak. :) https://lh5.googleusercontent.com/-C4lUCT17vrI/UENcKqlX6uI/AAAAAAAADVo/NrA5QD6NLLY/s640/2%20wrze%C5%9Bnia%20%2812%29.JPG pięknie się Mika prezentuje w tych szeleczkach! Quote
Recommended Posts