Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='gops']ale fajne miejsce :)
ja niby też mam miejsce nad wodą ale nie mam psa który zechciałby pływać bez łaski :lol:

Mój pies za to pływać uwielbia, ale z miejscami jest krucho :P To tylko fontanna a i tak miałam opory przed wpuszczeniem tam psa - w upały ludzie tam dzieci taplają ;) Ale kij tam, nikt mnie nie zrypał. A znowu do stawu dojazd beznadziejny i byliśmy tylko 2 razy... Także wolałabym, żeby nie pływała, nie miałabym wyrzutów sumienia :D

[quote name='Ty$ka']Jakie fajne fotki - mają ładny, soczysty kolor ;)

https://lh3.googleusercontent.com/-mVmgdNJX0uc/UENcCruB3-I/AAAAAAAADUo/MWTIWO6Kxg8/s640/2 września (4).JPG jaka kochana :loveu:

Mika trafiła do raju - też pewnie chciałaby taką fontannę :lol:

A mnie się nie podobają, nieostre są :P Ale chyba za dużo się napatrzyłam już na ostre, soczyste, zamrożone foty z luster i za dużo wymagam od swojego maleństwa :lol:
Mika to by chciała pewnie jakieś jezioro pod blokiem :evil_lol:

[quote name='phase']Ale niezły psiak. :) https://lh5.googleusercontent.com/-C4lUCT17vrI/UENcKqlX6uI/AAAAAAAADVo/NrA5QD6NLLY/s640/2 września (12).JPG
pięknie się Mika prezentuje w tych szeleczkach!

Zajebisty był, taki typowy wesoły głupol :D Podobny do niego (wyglądem i zachowaniem) jest nasz osiedlowy Marley :)
Dziękujemy :loveu: Też mi się podoba.

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hehe... ja też mam kompleksy cyfrówkowe :lol: Tzn. wiem, że fotki robione moim gratem są tak beznadziejne i nieostre, że coś strasznego, ale nic na to nie poradzę ;P

Mika pewnie i by nie miała Tobie za złość, gdybyś w mieszkaniu zrobiła jej basen :lol:

Posted

Dziś rano, z racji znowu strasznych temperatur, zakotwiczyliśmy na fontannie. Mikrus ucieszony popływał, rzucałam jej patyka na zachęte. Głupol mały łapał go w mordkę i pływał od brzegu do brzegu :P A jak jej się znudziło to podpływała pod brzeg, łapki na murek i patyk w pycholu z miną "MAMO RZUĆ" :D Kocham tego psa :loveu:

Wybaczcie też, że osatnio mało się udzielam - i tutaj, i w innych galeriach. Ale coś ostatnio mi się odpisywać nie chce, przytłacza mnie forum :P

Posted

Piekłyśmy wczoraj z Mikrusem pasztetowe ciastka :) Wyszło ich więcej i bardziej ciastkowate. Pies - zachwycony :D

I mam obiecany filmik z Mikrusem za piłką ;) Jedne z pierwszych rzutów, żeby pokazać jej prędkość. Filmik oczywiście marny, ale samemu ciężko się kręci.
[video=youtube;r7AKHhnuyPY]http://www.youtube.com/watch?v=r7AKHhnuyPY&feature=youtu.be[/video]

Pozdrawiamy :)

Posted

phase napisał(a):
Jaka szczęśliwa mordka. :)
Jakbym nie przeczytała co to, to pomyślałabym, że to ziemniaki. :evil_lol:

Bez przesady, aż takie ogromne nie są :evil_lol_:

Ty$ka napisał(a):
Ale Mika szaleje :) Faktycznie dość szybko biega, a jak nakręcona jest na piłkę - ona bez końca może tak przynosić zabawkę? ;)

Coś Ty, zna swoje granice :) Zazwyczaj biegamy w rytmie 15min biegania -> 5-7min przerwy -> 10min biegania. Wczoraj biegała bez przerwy ok. 20min i padła :)

ania90 napisał(a):
ciasteczka ladnie wygladaja :)
ciekawe czy moje paskudy by je zjadly ;)

Myślę, że by posmakowały, Mika za nimi szaleje :D

U nas zrobiła się typowa dla naszego osiedla wczesna jesień - piździ, że łeb chce urwać. Wczoraj mnie zawiało i wieczorem czułam się jakby mnie coś przejechało :shake: Na szczęście dzisiaj już jest lepiej i mogę normalnie funkcjonować.

Posted

Ptysiak napisał(a):

Pasztecioch, jajka (jedno czy dwa, zależy ile weźmiesz pasztetu), mąka i trochę majeranku ;)

Besti napisał(a):
Witam;) Ale ona ma speeda, wydaje się, że będzie biegała bez końca i ładnie oddaje Ci piłkę. Będę zaglądać;)

Na szczęście nie biega bez końca, bo bym ją ubiła :diabloti:

Wczoraj byłyśmy na polibudzie, pies położył się na max. 30min. A siedziałyśmy tam 5h. Non stopem za czymś chciała biegać. Ale przyszła do domu to padła jak kłoda, wstała rano tylko na siku i jeść i śpi dalej :D Mam zdjęcia, zaraz będe obrabiać :)
A ja od wczoraj ślinię się do jednej obroży na taksowym bazarku, już sobie wyobrażam Mikrusa w takim słodziastym kompleciku :loveu: Ale raczej nie uda mi się nic kupić, bo w tym tyg. idziemy na szczepienie :shake:

Dodam resztę zdjęć znad fontanny :)

Posted

Ptysiak napisał(a):

Wybacz, że tak późno :D
Tarzanko :loveu:

phase napisał(a):

W końcu trzeba się powycierać jakoś :P

Posted

Ptysiak napisał(a):
Wybaczam :diabloti:

Jakaś Ty dobra :loveu: :lol:

Besti napisał(a):
Zamontowałaś jej motorek w zadku?:evil_lol:

Ciiiicho, bo się wyda! :mad:

Ty$ka napisał(a):
Przyjemnie się te fotki ogląda :)

Panna musi się powycierać w trawkę, a co :lol:

Najlepiej to po deszczu powycierać się w trawnik :)

Bardzo intensywnie czekamy na cieczkę, liczę, że zjawi się w przyszłym tygodniu. Ciężkie 3tyg nas czekają i chcę je mieć jak najszybciej za sobą ;)
Micz miał łikend pełen pracy - 2 dni ciągłego zapierdalu za piłką :P Dzięki temu przesypia mi całe dnie i nie zawraca dupy :diabloti:
Całkiem mi z głowy wyleciało, ale Micza 5 września skończyła 2,5 roku :D

Mam dla was zdjęcia! Znowu :P Tym razem z testowania ustawień w aparacie, jakoś sprzed kilku dni. Na te zajebiste z soboty musicie zasłużyć :diabloti: