Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bonusy z czwartkowego spaceru do lasu :)
29.09.2011r

Mika dostała zabawkę, nowego przyjaciela rodziny :loveu:

Szczęśliwy pies, to wybiegany pies :)

Dziewczynki miały swoje piszczaki i super się bawiły, każda pilnowała swojego i nie podbierała drugiej. Można się bardziej kochać? :D

Mika i jej aport (na końcu jest ukłon, którego się nie udało powtórzyć do filmiku xd) :

[video=youtube;hoEabzjWKos]http://www.youtube.com/watch?v=hoEabzjWKos[/video]

Posted

To pudełko jest takie hipnotajzing, że ona nie może się oprzeć. Ja nasze podziabałam i schowałam, bo Mika znowu by mantry nocą urządzała do niego, jak do ucha.

Posted

A ja mam taką książkę z przepisami dla psów :diabloti:.
Co prawda jeszcze nie używałam, bo Lenka jest za młoda, ale jak dorośnie, to będziemy pichcić :)

Posted

[quote name='rashelek']To pudełko jest takie hipnotajzing, że ona nie może się oprzeć. Ja nasze podziabałam i schowałam, bo Mika znowu by mantry nocą urządzała do niego, jak do ucha.[/QUOTE]
Widać tak jej posmakowało że nie może się oprzeć:)
[quote name='A&L']A ja mam taką książkę z przepisami dla psów :diabloti:.
Co prawda jeszcze nie używałam, bo Lenka jest za młoda, ale jak dorośnie, to będziemy pichcić :)[/QUOTE]
Co za książka?

Posted

[quote name='A&L']A ja mam taką książkę z przepisami dla psów :diabloti:.
Co prawda jeszcze nie używałam, bo Lenka jest za młoda, ale jak dorośnie, to będziemy pichcić :)[/QUOTE]

oo a jak to książka?

Posted

Tęsknie za tą krótszą sierścią. Kocham długowłose psy, ale ta moja ma ani krótką, ani długą, takie wkurzające cuś :angryy: Ani jej po brzuchu pomiziać, ani po grzbiecie, ani obroży nie widać bo sierści jak baran, ale wszystko krótkie. Zgole ją na krótko i przynajmniej sobie wymiziam, skoro podziwiać się nie da :lol: