Olson Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 [quote name='rashelek'] A teraz mieliśmy dosyć kretyńską sytuację na spacerze. Mika przystanęła przy ławce i zaczęła robić podchody do kupy. Od razu zaczęłam wyciągać woreczek, żeby sprzątnąć a jakieś babsko wyskoczyło na mnie z mordą, że jak to tak! Przecież tu obok przedszkole, a jak się dzieci będą bawić i wdepną (tak, przejdą przez ogrodzenie prosto w posprzątaną kupę)?! Mówię jej, że przecież już mam woreczek i sprzątne, zresztą pies się rozmyślił i NIC nie robi. A ta dalej swoje! Stwierdziła nawet, że ona poczeka aż pies zrobi i zobaczy czy NA PEWNO posprzątałam :) Skończyło się na tym, że odeszłam z głośnym "DO WIDZENIA" i groźbą od pani, że powie mojej mamie czy babci jak tylko którąś spotka :) Pies załatwił się 10m dalej, posprzątałam i nikt scen nie robił. W ogóle ostatnio pod tym względem się ludziom w dupach przewraca, ostatnio jakiś facet na rowerze też mnie zrypał, że te psy to tylko chodzą i srają. I to nic, że Mika wtedy biegała za szarpakiem i nawet nie sikała... Tymbardziej mnie to wkurza, że jestem jedną z niewielu osób, które sprzątają a zbieram zrypki tak czy siak. Ja się do nikogo nie dopierdalam, każdy sam podejmuje decyzje czy mu się chce posprzątać czy nie, a mnie nic do tego :shake:[/QUOTE] tymbardziej zapraszam na moją wieś. :diabloti: w moim lesie kundel sra, jak i kiedy chce, nic nie trzeba sprzątać, a do tego rzadko kiedy zdarza mi się kogoś spotkać na spacerku. :) Quote
rashelek Posted July 11, 2013 Author Posted July 11, 2013 [quote name='Sonka95']Widac , że kocha pływać :loveu:Sonia tak daleko pewnie by nie weszła ... bym pewnie sama musiala płynąc po piłeczke :evil_lol: [URL]https://lh6.googleusercontent.com/-yn5e1BVPNuc/Ud06iY1TV6I/AAAAAAAAHJA/2A0C05h5wsI/s640/2013.07.10 (64).JPG[/URL][/QUOTE] No bardzo jej się spodobało, już w zeszłym roku była zachwycona a w tym to w ogóle szał :D Haha to tak jak Cekin, jak mu się za daleko rzuci to trzeba albo czekać aż pilka dopłynie sama, albo wysłać tam Miczela :evil_lol: A teraz będzie pływała jeszcze dalej, bo do tej pory miała linką z 7m a dostała wczoraj 10m :D [quote name='phase']A weź przestań... Ludzie są naprawdę popin.leni. :shake: Tylko że ja to chyba bym nie wytrzymała i jak otworzyła buzię to by nic już do powiedzenia nie mieli. :lol:[/QUOTE] Nie ogarniam czegoś takiego, czepianie się dla czepiania :shake: Nie chciałam się tam wydzierać jednak, bo robotnicy obok byli i wstyd :evil_lol: [quote name='Olson']tymbardziej zapraszam na moją wieś. :diabloti: w moim lesie kundel sra, jak i kiedy chce, nic nie trzeba sprzątać, a do tego rzadko kiedy zdarza mi się kogoś spotkać na spacerku. :)[/QUOTE] No zobaczymy za tydzień czy faktycznie tak idealnie tam u Ciebie :lol: Módl się, żeby nam się nie spodobało, bo będziemy ciągle przyjeżdżać :lol: Ochłodziło się :loveu: Także za godzinkę idziemy na jakiś długi spacer :loveu: Quote
phase Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 [quote name='rashelek'] Nie ogarniam czegoś takiego, czepianie się dla czepiania :shake: Nie chciałam się tam wydzierać jednak, bo robotnicy obok byli i wstyd :evil_lol: Ochłodziło się :loveu: Także za godzinkę idziemy na jakiś długi spacer :loveu:[/QUOTE] A no chyba że. Chociaż ja pewnie bym wszystko miała w nosie. Wiadomo używałabym ładnych słów, ale mówiła szczerze. :lol: U nas też chłodniej, tak miło, ale co ze spaceru jak kundel cieczkę ma. :mad: Miłego spacerku. :loveu: Quote
Sonka95 Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 I u nas też jest chłodniej , ale dobrze , bo ciągle były upały :) I z psem wreszcie na długi spacer można iść ;) Quote
trabeska Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 Heej :) Ile tu pięknych zdjęć :razz: I świetnie Mice w tych szelkach różowych :) Quote
rashelek Posted July 12, 2013 Author Posted July 12, 2013 (edited) [quote name='phase']A no chyba że. Chociaż ja pewnie bym wszystko miała w nosie. Wiadomo używałabym ładnych słów, ale mówiła szczerze. :lol: U nas też chłodniej, tak miło, ale co ze spaceru jak kundel cieczkę ma. :mad: Miłego spacerku. :loveu:[/QUOTE] Ja się tej pani zasmiałam w twarz, troche popyskowałam i poszłam :lol: Przynajmniej u was już się kończy, my zaraz będziemy zaczynać :( Ano miło było :loveu: [quote name='Sonka95']I u nas też jest chłodniej , ale dobrze , bo ciągle były upały :) I z psem wreszcie na długi spacer można iść ;)[/QUOTE] Dokładnie! :D [quote name='trabeska']Heej :) Ile tu pięknych zdjęć :razz: I świetnie Mice w tych szelkach różowych :)[/QUOTE] Dzięki :D Też mi się w nich podoba bardzo :D Zaraz idziemy na rower, psa wymęcze to mi potem da troche spokoju :lol: Albo i nie idziemy, zaczęło lać :angryy: Edited July 12, 2013 by rashelek Quote
Molowe Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 My dzisiaj chcieliśmy iść na jakąś sesje z Molly jeszcze przed wyjazdem Kuby a tu taki deszcz...:shake: przynajmniej przetestujemy Wy czy szelki szybko schną a my siateczkę w nowej obroży :diabloti: Quote
rashelek Posted July 12, 2013 Author Posted July 12, 2013 [quote name='Molowe']My dzisiaj chcieliśmy iść na jakąś sesje z Molly jeszcze przed wyjazdem Kuby a tu taki deszcz...:shake: przynajmniej przetestujemy Wy czy szelki szybko schną a my siateczkę w nowej obroży :diabloti:[/QUOTE] No zawsze coś musi być przecież :P Ale już przestało, to idźcie na foty, idźcie :lol: Koniecznie zdaj relację z tej siateczki, bo sama się nad nią zastanawiam :D Co do szelek, to jestem z nich megazadowolona, chyba one i taksowa smycz to moje ostatnie najlepsze zakupy :loveu: Po kąpielu w Bałtyku wyschły w godzinkę, nie rozjeżdżają się ani nie przekręcają :D Jeszcze troche brudu muszą złapać i ciekawe jakie będą po praniu ;) Quote
Sonka95 Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 My dzisiaj na szybkim spacerku byłyśmy , bo coś naszły chmury i myślałam , że będzie lało , ale nas akurat ominęło :diabloti: Quote
rashelek Posted July 13, 2013 Author Posted July 13, 2013 [quote name='Sonka95']My dzisiaj na szybkim spacerku byłyśmy , bo coś naszły chmury i myślałam , że będzie lało , ale nas akurat ominęło :diabloti:[/QUOTE] My niestety też, bo co chwila nas łapał deszcz... Wczoraj zaczepiła mnie pewna Pani i pytała czy Mika to... Jack Russel :evil_lol: Quote
taxelina Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Takim to dobrze sie schlodzic jak upaly :loveu: Quote
phase Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 [quote name='rashelek'] Wczoraj zaczepiła mnie pewna Pani i pytała czy Mika to... Jack Russel :evil_lol:[/QUOTE] Buhaahahaha. :diabloti: Ja miałam przyjemność od Pani dowiedzieć się, iż moja Żaba to york. :roflt: Quote
rashelek Posted July 13, 2013 Author Posted July 13, 2013 [quote name='deer_1987']Takim to dobrze sie schlodzic jak upaly :loveu:[/QUOTE] Ano :loveu: [quote name='phase']Buhaahahaha. :diabloti: Ja miałam przyjemność od Pani dowiedzieć się, iż moja Żaba to york. :roflt:[/QUOTE] Haha możesz mówić, że jorasek tylko troszkę większy :evil_lol: Chociaż jak Mika była mała to sporo osób mnie pytało czy to JRT :P Tylko teraz to nijak go nie przypomina :hmmmm: Mikulec mi właśnie zasmrodził pokój dentalkiem :mad: A u nas pada i pada i leje i kropi i pada... Na szczęście od jutra ma się poprawiać :P Byle upału nie było. Quote
Kasi i Lena Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Śliczne macie nowe szeleczki:loveu: Rioziowe :) Moim też ludzie wymyślają rasy, Fifka bywa wyżłem , spanielem i borderem:crazyeye: Z Leną gorzej ludzie się pytają co to za rasa ale raz była wzięta za shih tzu. Nie wiem czym po za krzywym zgryzem może przypominać takiego psa :) Quote
Sonka95 Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 [quote name='phase']Buhaahahaha. :diabloti: Ja miałam przyjemność od Pani dowiedzieć się, iż moja Żaba to york. :roflt:[/QUOTE] Moja świnka morska kiedyś została nazwana yorkiem :evil_lol: :evil_lol: Quote
rashelek Posted July 14, 2013 Author Posted July 14, 2013 [quote name='Kasi i Lena']Śliczne macie nowe szeleczki:loveu: Rioziowe :) Moim też ludzie wymyślają rasy, Fifka bywa wyżłem , spanielem i borderem:crazyeye: Z Leną gorzej ludzie się pytają co to za rasa ale raz była wzięta za shih tzu. Nie wiem czym po za krzywym zgryzem może przypominać takiego psa :)[/QUOTE] Dzięki :loveu: Nie no ale wyżłem? :lol: Mów, że coundel burry :evil_lol: Haha liczy się podobieństwo, nieważne w czym! [quote name='Sonka95']Moja świnka morska kiedyś została nazwana yorkiem :evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE] I ja nie mam więcej pytań! :roflt: Wypogodziło się ładnie to może uda nam się jakiś długi spacer :loveu: Quote
taxelina Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 To juz wiem kto nam wyslal ochlodzenie ale deszcz zachowaj dla siebie :mad: Quote
phase Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 [quote name='Sonka95']Moja świnka morska kiedyś została nazwana yorkiem :evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE] Można? Można. :grins: Quote
Sonka95 Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 U nas też się wypogodziło i jest cieplutko :) Quote
rashelek Posted July 15, 2013 Author Posted July 15, 2013 [quote name='deer_1987']To juz wiem kto nam wyslal ochlodzenie ale deszcz zachowaj dla siebie :mad:[/QUOTE] Ej no nie ma tak, bierzesz cały pakiet :lol: [quote name='phase']Można? Można. :grins:[/QUOTE] :roflt: [quote name='Sonka95']U nas też się wypogodziło i jest cieplutko :)[/QUOTE] A do nas wrócił deszczor :loveu: Na szczęście od jutra ma się wypogadzać, może jeszcze w tym tygodniu uda nam się pojechać nad wodę :loveu: To i może jakieś zdjęcia się pojawią nowe ;) Quote
taxelina Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 No to czekamy na nowe wodne :loveu: Ja dzis do pracy na popoludnie, sroda na noc, czwartek kurs z Mila a od piatku najlepszy weekend na swiecie - nie moge sie doczekac :loveu: Quote
rashelek Posted July 15, 2013 Author Posted July 15, 2013 [quote name='deer_1987']No to czekamy na nowe wodne :loveu: Ja dzis do pracy na popoludnie, sroda na noc, czwartek kurs z Mila a od piatku najlepszy weekend na swiecie - nie moge sie doczekac :loveu:[/QUOTE] Póki co mogą być wodne z kałuży :diabloti: Czytałam właśnie, że szykuje wam się super łikend, zazdroszczę :loveu: Byliśmy z potworami na badaniu paszczęk, dostaliśmy Dentastixy i kupiliśmy ArthroFlex :D Do tego ważenie Cekina, gruba krowa 43,5kg :lol: Przestało padać, mam nadzieję, że jak w końcu wszystko wyschnie to jutro uda nam się iść na rower :D Quote
taxelina Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Tez moga byc :loveu: No ja sie juz doczekac nie moge... Musze tylko zrobic zakupy pyszne mieska na smaki :loveu: Quote
phase Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 To chyba od Was ta pogoda przyszła do nas. :mad::lol: Bo brzydko, pojechałam sobie rowerkiem do biblioteki, miałam szczęście, że wróciłam, bo zaraz pewnie lunie, wiatr, brzydkie niebo. Gdzie te lato? Quote
Besti Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 [quote name='phase']Można? Można. :grins:[/QUOTE] A jak:razz: Palma z kokardą na czubek głowy, siup do torebki i jazda do centrum na lans:cool1: Quote
Recommended Posts