Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kava napisał(a):
Micholku, dzien dobry
chcialam zapytac jak sprawy sie maja?

Witam,właściwie bez zmian,nadal czekamy na finał remontu,sprawa odłożona do przyszłego tygodnia:roll:
Pani Marzena ma dzwonic do Justyny,aby ją zapewnic,ze w temacie adopcji nic się nie zmieniło.

Posted

Małgosiu, czy dotarła do Ciebie informacja, że pani z Wolina, która miała zrobić wizytę przedadopcyjną, nie może tego uczynić z powodu trudnej sytuacji osobistej?
Masz kogoś innego na Jej miejsce czy trzeba się ogłaszać?

Posted

Justyna Klimek napisał(a):
Małgosiu, czy dotarła do Ciebie informacja, że pani z Wolina, która miała zrobić wizytę przedadopcyjną, nie może tego uczynić z powodu trudnej sytuacji osobistej?
Masz kogoś innego na Jej miejsce czy trzeba się ogłaszać?

Nie dostałam takiej informacji:shake:nie mam innej osoby:roll:

Posted

sorry, ale bylam bardzo zabiegana jak zwykle w weekend...
tak, to prawda, ze w Wolinie sprawy zdrowotne nie ukladaja sie najlepiej....
gdyby trzebabylo w przeciagu krotkiego czasu zrobic to wizyte, to pani H. W. nie moze...
gdyby jednak remont w potencjalnym domku sie jeszcze przeciagal i przeciagal.... to moge jeszcze zapytac...

Posted

Ponowiłam ogłoszenie na mapie pomocy dogo, może ktoś się znajdzie. A jak się nie znajdzie, trzeba będzie chyba mnie tam wysłać...

Justyna poszukam trochę na Dogo..

Posted

kurczę... nie dość, że sprawa się przeciąga, to jeszcze nie ma kto zrobić wizyty...
ale wierzę, że znajdziecie rozwiązanie i trzymam kciuki cały czas za Miśka :D

Posted

Małgosiu, jakby co, ja jestem w miarę dyspozycyjna, tzn. od przyszłego tygodnia od 8.00 do 13.00 od pon. do czwartku, weekendy bez limitów godzinowych. Nie patrzyłam na kilometry, ale oczywiście, tylko za zwrot kosztów paliwa z Rokitna (74-304) do miejsca wizyty. Wszystko do dogadania. Nic się nie martwcie - wymyślimy!
Jak Pani poda jakieś terminy - coś wymyślimy, żeby się zgrać :)

Posted

Małgosiu, jakby co, ja jestem w miarę dyspozycyjna, tzn. od przyszłego tygodnia od 8.00 do 13.00 od pon. do czwartku, weekendy bez limitów godzinowych. Nie patrzyłam na kilometry, ale oczywiście, tylko za zwrot kosztów paliwa z Rokitna (74-304) do miejsca wizyty. Wszystko do dogadania. Nic się nie martwcie - wymyślimy!
Jak Pani poda jakieś terminy - coś wymyślimy, żeby się zgrać :)

Dzięki Justynka. Rozmawiałam z Panią,ewentualny termin to weekend przyszłego tygodnia. Moja opcja jest taka po rozmowie z Justyną, ona sama zawiezie Miska do Miedzywodzia,jeśli stwierdzi,że coś jest nie tak,wróci z nim,a wtedy szukamy innego DT:roll:co wy na to ?

Posted

rita60 napisał(a):
Dzięki Justynka. Rozmawiałam z Panią,ewentualny termin to weekend przyszłego tygodnia. Moja opcja jest taka po rozmowie z Justyną, ona sama zawiezie Miska do Miedzywodzia,jeśli stwierdzi,że coś jest nie tak,wróci z nim,a wtedy szukamy innego DT:roll:co wy na to ?

dobry pomysł, jak najbardziej!! :)