Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kava'][quote name='rita60']Tak,ten Amik to jamniorek.[/QUOTE

tak myslalam, ale jak to jamniorek mieszka w budzie????[/QUOTE]
Tak mi sie wydaje,on już mieszkał wcześniej,ta pani go "odziedziczyła" po poprzednim właścicielu.

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

witam czwartkowo,
ciezka mokra mgla zapowiada smutny dzien....

mam nadzieje, ze wiesci od Michola rozpogodza troszke nasz dzisiejszy klimat....

Posted

Kava rozpogodzą:lol:u Micholka wszystko w porzadku,przestał kasać,biega po całym terenie,chodzi na spacery nad morze,jest rozpieszczany i karmiony,niedługo przeobrazi się w chodzaca baryłkę:razz:dobrze,ze ma duzo ruchu. Zazyczył sobie taką budę jak jamniorek,ale musi byc z tarasem:cool3:pani Marzena zgodnie z jego zyczeniem zamówiła,bo teraz ignoruje swoją i pcha się do jamniorka;)Rzadzi na całym terenie,wchodzi do domku,cieszy na widok tesciów pani Marzeny,a tesciowa dzwoni i informuje,że Misio zjadł uszko,kiełbaskę itp:p

Posted

super, choc troszke sloneczka .... czyli ta wojna wygrana???? hi,hi

jestem cala rozwalona bo usiluje od wczoraj znalesc ratunek dla pogryzionej suni...
i nic sie do przodu nie posuwa.... oprocz zagrozenia dla jej zycia...

Posted

[quote name='Kava']super, choc troszke sloneczka .... czyli ta wojna wygrana???? hi,hi

jestem cala rozwalona bo usiluje od wczoraj znalesc ratunek dla pogryzionej suni...
i nic sie do przodu nie posuwa.... oprocz zagrozenia dla jej zycia...[/QUOTE]

Ma sunia watek ?

Posted

Mam nadzieję,ze to już jest to miejsce dla Misia. Bardzo wszystkim dziekuję,ze trwali ze mną na watku,kibicowali Misiowi i wspierali finansowo:buzi:.
Justynie wielkie dzieki za DT:buzi:
Zostało trochę pieniązków w skarpecie Misia,trzeba je rozdysponować,proszę osoby,które partycypowały w kosztach utrzymania Misia o propozycje:lol:.
Ja niesmiało zaproponuję:oops:szorstkie siostrzyczki i niewidomy terierek Baksik.

Posted

mam nadzieje, ze od czasu do czasu dostaniemy jakies foty i wiesci o komfortowym zyciu szczesciarza.....

i ja pojde dzis spac myslac o jeszcze jednym bezdomniaku, ktory dzieki wielkiemu zaangazowaniu wielu osob, znalazl swoja przystan....dziekuje

Posted

No co ty Marysiu...

Rozmawiałam z panią Marzeną,Michol już rządzi na całego,skradł nawet serce teściowi,wybudował dla niego podest,żeby psiak miał miejsce na kontrolowanie terenu:p
Zaokrągla się w zawrotnym tempie,ale dużo spaceruje nad morzem/szczęsciarz/:lol:
Myslę,że jest dobrze...

Posted

Co prawda się tu nie odzywałam, ale po cichu podczytywałam sobie i bardzo się cieszę, że MIsio znalazł wreszcie swój domek (i to z tarasem ;) ) :)
Ritko :loveu:

Posted

Witajcie cioteczki,u Misia ok,czekam na foty.
Jeszcze raz apeluję o opinie cioteczek-sponsorek,a szczególnie głównej sponsorce an-na w sprawie przekazania pieniążków ze skarpety Micholka.

Posted

[quote name='rita60']Witajcie cioteczki,u Misia ok,czekam na foty.
Jeszcze raz apeluję o opinie cioteczek-sponsorek,a szczególnie głównej sponsorce an-na w sprawie przekazania pieniążków ze skarpety Micholka.

Oj wywołana zostałam do tablicy :oops:. Oczywiście zgadzam się na to co proponuje Ritka :).
Bądź szczęśliwy Micholku :)