rita60 Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 [quote name='Kava'][quote name='rita60']Tak,ten Amik to jamniorek.[/QUOTE tak myslalam, ale jak to jamniorek mieszka w budzie????[/QUOTE] Tak mi sie wydaje,on już mieszkał wcześniej,ta pani go "odziedziczyła" po poprzednim właścicielu. Quote
rita60 Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 Witajcie,bedę dzisiaj dzwoniła do Misia,narazie cisza,to pewnie nic się nie dzieje. Miłego dnia... Quote
Kava Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 witam czwartkowo, ciezka mokra mgla zapowiada smutny dzien.... mam nadzieje, ze wiesci od Michola rozpogodza troszke nasz dzisiejszy klimat.... Quote
rita60 Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 Kava rozpogodzą:lol:u Micholka wszystko w porzadku,przestał kasać,biega po całym terenie,chodzi na spacery nad morze,jest rozpieszczany i karmiony,niedługo przeobrazi się w chodzaca baryłkę:razz:dobrze,ze ma duzo ruchu. Zazyczył sobie taką budę jak jamniorek,ale musi byc z tarasem:cool3:pani Marzena zgodnie z jego zyczeniem zamówiła,bo teraz ignoruje swoją i pcha się do jamniorka;)Rzadzi na całym terenie,wchodzi do domku,cieszy na widok tesciów pani Marzeny,a tesciowa dzwoni i informuje,że Misio zjadł uszko,kiełbaskę itp:p Quote
Kava Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 super, choc troszke sloneczka .... czyli ta wojna wygrana???? hi,hi jestem cala rozwalona bo usiluje od wczoraj znalesc ratunek dla pogryzionej suni... i nic sie do przodu nie posuwa.... oprocz zagrozenia dla jej zycia... Quote
rita60 Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 [quote name='Kava']super, choc troszke sloneczka .... czyli ta wojna wygrana???? hi,hi jestem cala rozwalona bo usiluje od wczoraj znalesc ratunek dla pogryzionej suni... i nic sie do przodu nie posuwa.... oprocz zagrozenia dla jej zycia...[/QUOTE] Ma sunia watek ? Quote
Kava Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='rita60']Ma sunia watek ? http://www.dogomania.pl/threads/223766-Ma%C5%82a-starsza-psinka-walczy-w-schronie-o-%C5%BCycie.-Jest-ci%C4%99%C5%BCko-pogryziona./page3 klopot polega na tym ze ona musi tak szybko jak to tylko mozliwe ze schronu i bedzie potrzebowala prawdodpodobnie intensywnej opieki przez pierwszy czas.... Quote
rita60 Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 Mam nadzieję,ze to już jest to miejsce dla Misia. Bardzo wszystkim dziekuję,ze trwali ze mną na watku,kibicowali Misiowi i wspierali finansowo:buzi:. Justynie wielkie dzieki za DT:buzi: Zostało trochę pieniązków w skarpecie Misia,trzeba je rozdysponować,proszę osoby,które partycypowały w kosztach utrzymania Misia o propozycje:lol:. Ja niesmiało zaproponuję:oops:szorstkie siostrzyczki i niewidomy terierek Baksik. Quote
Noelle Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 super!!! :multi: czas na zmianę tytułu wątku! :D Quote
Kava Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 mam nadzieje, ze od czasu do czasu dostaniemy jakies foty i wiesci o komfortowym zyciu szczesciarza..... i ja pojde dzis spac myslac o jeszcze jednym bezdomniaku, ktory dzieki wielkiemu zaangazowaniu wielu osob, znalazl swoja przystan....dziekuje Quote
rita60 Posted March 9, 2012 Author Posted March 9, 2012 No co ty Marysiu... Rozmawiałam z panią Marzeną,Michol już rządzi na całego,skradł nawet serce teściowi,wybudował dla niego podest,żeby psiak miał miejsce na kontrolowanie terenu:p Zaokrągla się w zawrotnym tempie,ale dużo spaceruje nad morzem/szczęsciarz/:lol: Myslę,że jest dobrze... Quote
Marycha35 Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Ufff, wygląda, że jest rewelka:) Małgoś, uratowałaś gałganka i już:) Wspólnymi siłami dałyście radę Dziewczynki, brawo! Quote
Igam Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Co prawda się tu nie odzywałam, ale po cichu podczytywałam sobie i bardzo się cieszę, że MIsio znalazł wreszcie swój domek (i to z tarasem ;) ) :) Ritko :loveu: Quote
rita60 Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 Witajcie cioteczki,u Misia ok,czekam na foty. Jeszcze raz apeluję o opinie cioteczek-sponsorek,a szczególnie głównej sponsorce an-na w sprawie przekazania pieniążków ze skarpety Micholka. Quote
Marycha35 Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Ciekawe jak te foty;) Misio już się pewnie opala:) Quote
Marycha35 Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Dziewczynki looknijcie na to cudo: http://www.dogomania.pl/threads/224809-BY%C5%81-TAKI-PIES...-Loteria-ze-wspomnieniami-%E2%80%93-dla-Diny-do-26-03-g.-19 Quote
an-na Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 [quote name='rita60']Witajcie cioteczki,u Misia ok,czekam na foty. Jeszcze raz apeluję o opinie cioteczek-sponsorek,a szczególnie głównej sponsorce an-na w sprawie przekazania pieniążków ze skarpety Micholka. Oj wywołana zostałam do tablicy :oops:. Oczywiście zgadzam się na to co proponuje Ritka :). Bądź szczęśliwy Micholku :) Quote
rita60 Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 Dzięki,ze wpadłaś cioteczko:razz:zostało 216,96 proponuje 100,- dla niewidomego terierka 116,96 dla dziewczynek/może jedna już znajdzie domek/. Quote
Recommended Posts