Aimez_moi Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 O Boziu.......:( Misiu sloneczko...... Quote
rita60 Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 Przepraszam Misio,że nie byłam u ciebie....czy jest ktoś kto cię pokocha takim jakim jesteś ?????? Quote
Kava Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 i ja zagladam.... i martwie sie o Michola Quote
rita60 Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 Kava napisał(a):i ja zagladam.... i martwie sie o Michola Ja też się martwię...nawet nie wiesz jak bardzo... Quote
Aimez_moi Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Ile mamy czasu na znalezienie dt dla Misia? Quote
rita60 Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 Aimez_moi napisał(a):Ile mamy czasu na znalezienie dt dla Misia? Właściwie to nie dostałam konkretnej odpowiedzi,ale myślę,że nieduzo:shake: Quote
Aimez_moi Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Zaraz Nowy Rok.....czas tak zasuwa....... Quote
Isadora7 Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 rita60 napisał(a):Nieciekawie:shake:trzeba szukać Misiowi nowego DT:roll: Justyna wyjeżdża na dłużej...pomóżcie cioteczki. mato jedyna. Rita a pytałas stonki? Quote
rita60 Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 Isadora7 napisał(a):mato jedyna. Rita a pytałas stonki? Nie pytałam,ona teraz wzięła do siebie tego niewidomego terierka. Quote
Isadora7 Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 rita60 napisał(a):Nie pytałam,ona teraz wzięła do siebie tego niewidomego terierka. wiem, a to jest dobre miejsce Quote
rita60 Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 Justyna najprawdopodobniej wyjeżdża w styczniu...zostało niewiele czasu...dzwoniłam do stonki ale nie odbiera. Misio to specyficzny pies i nie wszyscy sobie z nim poradzą:shake: Quote
Isadora7 Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 rita60 napisał(a):Justyna najprawdopodobniej wyjeżdża w styczniu...zostało niewiele czasu...dzwoniłam do stonki ale nie odbiera. Misio to specyficzny pies i nie wszyscy sobie z nim poradzą:shake: Dzwoń cierpliwie, sądze że właśnie stonka sobie poradzi. Napisałam na fejsie do stonki i dałam link do wątku Quote
rita60 Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 isadora7 napisał(a):dzwoń cierpliwie, sądze że właśnie stonka sobie poradzi. Napisałam na fejsie do stonki i dałam link do wątku ok,dzięki. Quote
rita60 Posted December 23, 2011 Author Posted December 23, 2011 Niech te radosne święta będą dla Was szczęśliwe, niech przyniosą miłość, wiarę i nadzieję oraz dużo dobrego w Nowym Roku. A tobie Micholku życzę najwspanialszego domku pod słoncem... Rozmawiałam ze stonką,jest zaklepane miejsce u niej w kojcu... teraz tylko kwestia deklaracji:roll:mam nadzieję,że pomozecie cioteczki. Quote
Isadora7 Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 [video=youtube;dv8TaCpoauk]http://www.youtube.com/watch?v=dv8TaCpoauk[/video] Quote
rita60 Posted December 23, 2011 Author Posted December 23, 2011 Jesteś niesamowita Isadora:loveu: Quote
Isadora7 Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 rita60 napisał(a):Jesteś niesamowita Isadora:loveu: To nie ja to Towarzysz Gierek :grin::grin::grin: Quote
Kava Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Zycze Wam, aby kazde z Was spedzilo te Swieta tak jak tego pragnie. Tym z Was, ktorzy potrzebuja wsparcia, zycze aby je otrzymali. Tym, ktorzy sa chorzy, aby wyzdrowieli.Tym, ktorzy czuja sie samotni i nieszczesliwi, aby dostrzegli, ze otaczaja ich dobrzy, zyczliwi ludzie, a szczescie mozemy znalezc w nas samych. Tym z Was, ktorzy lubia rodzinne spacery zycze pieknej, slonecznej pogody i sniegu skrzypiacego pod butami. Tym z Was, ktorzy chca po prostu odpoczac zycze spokoju. Tym, ktorzy pragna spotkac sie z przyjaciolmi i rodzina zycze jak najmilszego towarzystwa. A wszystkim nam zycze, abysmy pamietali, ze naprawde niewazne sa wszystkie umyte okna i jeszcze jedna salaterka swiatecznej potrawy. Ze wazne jest poczucie szczescia, milosci i afirmacji. Ze Swieta nie maja byc stresem lecz radoscia. A wiec: Niech te Swieta przyniosa nam wszystkim radosc i pojednanie, niech przemina zdrowo, bez stresow i bez przejedzenia i przepicia. Niech sianko pod obrusem przypomni nam, ze nawet jesli nie zawsze mozemy sobie pozwolic na wszystko, to jednak nikt z nas nie umiera z glodu. Niech puste miejsce prze stole napelni nas radoscia wspomnien i wiara w pojednanie i spotkanie (kiedys, tam, moze w innym swiecie) z Osobami, ktorych zabraklo. Niech beda to Swieta Milosci do wszystkich Stworzen na tej ziemi, Radosci i doceniania Darow, ktore otrzymalismy, Wiary, ze zycie jest piekne i pelne Cudow i Nadziei. Quote
Justyna Klimek Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Justyna wyjechała na święta do Krakowa. Ja będę odwiedzać i karmić Misia. Obiecał, że będzie miły na tyle, na ile potrafi :) Quote
rita60 Posted December 24, 2011 Author Posted December 24, 2011 Wygladasz fantastycznie Micholku...bądz grzeczny mały........ Quote
Aimez_moi Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Fajowo wyglada.....i na pewno bedzie grzeczny.....:) Quote
rita60 Posted December 24, 2011 Author Posted December 24, 2011 Cioteczko wszystkiego najlepszego:lol: Quote
Recommended Posts