ElzaMilicz Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 Z Beniem będzie coraz lepiej za to Ani@ z każdym dniem jest bardziej wycieńczona. :diabloti: Quote
juli88 Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 A czy ten przystojniak zostanie u Ani@? Czy po operacjach i rekonwalescencji będzie szukał nowego domku? Quote
ElzaMilicz Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 No co Ty ? :crazyeye: Musi szukać domu! Nie ma takiej opcji by został u Ani@. :diabloti: Ani@ jest zbyt cenna... dla podhalanomaniaków również. :loveu: Quote
Ulka18 Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Na pewno jeszcze chwile posiedzi Beniu w dt...nie wiem ile trwa rehabilitacja po takiej ciezkiej operacji. I do tego jeszcze druga noga. Quote
ani@ Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Ja mam teraz taki urlopik w byciu DT po prostu mam Benia ;) Chciałabym bardzo, by Beniu prezent pod choinką znalazł już w swoim Nowym Domu takie są moje marzenia jak będzie czas pokaże :p Quote
ani@ Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Zapraszam na bazarek na operację stawów biodrowych Benia za chwilę będzie cegiełkowe allegro Masz jeszcze jakiś pomysł ANETTTA? Dziękujemy wszystkim za okazaną pomoc Quote
ANETTTA Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 pomysły pomyslow brak tyle psow w potrzebie Quote
Karro Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 ani@ napisał(a):śliczny podhalan w awatarku :loveu: Dzięki :loveu: Quote
Drzagodha Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Znalazłam takie ogłoszenie na morusku: http://www.morusek.pl/ogloszenie/71253/Przygarne-suczke-bernenczyka/ Może warte zainteresowania? Jakieś suczki też pewnie macie ;) Pytanie, czy to nie jakiś pseudóch tylko... Quote
Milla.j Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Drzagodha bardzo dziękuję ;) podesłałam pani link do strony internetowej Fundacji. Quote
ani@ Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Benio to bardzo grzeczny pacjent, bez utyskiwań znosi wszystkie zabiegi i ćwiczenia łapy Rana powoli zarasta futerkiem, w sobotę zdjęcie szwów Benio uwielbia moje dzieci :loveu:, zawsze znajdą się jakieś małe rączki, które pogłaszczą... uwielbia też kota Zenka ale ten drugi z tego powodu nie jest za szczęśliwy :diabloti: Quote
Milla.j Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Zapraszam na bazarek dla Benia, to już ostatni dzień! Quote
ani@ Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Beniu miał dzisiaj zdjęte szwy Rehabilitujemy łapę za kilka tygodniu będzie powtórka czyli operacja drugiej łapinki do tej pory w czułych objęciach dzieci moich i sąsiadów Beniu nabiera sił Quote
unixena Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Jaki on kochany ....piekna mordeczka . Quote
feliksik Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 piekny, zachwycający - przypomina mi się moja wspaniała sunia, jak na niego patrzę Quote
ani@ Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 W ramach rehabilitacji łapy chodzimy na krótkie spacery Beniu obciąża już ładnie łapę :p Na lince trenujemy przychodzenie na komendę... czasem się chłopakowi zapomina, że do tego co woła trzeba niezwłocznie przyjść :diabloti: Quote
feliksik Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 a czy jest na horyzoncie jakiś domek? Quote
ihabe Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 wspaniały psiak i cudowne dzieciaki:-) Zazwyczaj to psy pomagaja chorym dzieciom a tutaj dzieciaczki pomagaja w chorobie pieskowi:-) Cudne!!! Quote
Recommended Posts