Dżdżowniś Posted July 25, 2012 Author Posted July 25, 2012 Ale Ja już tęsknie za tym jaskiniowcem (: Quote
Dżdżowniś Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 Normalnie jestem w szoku!!! Bombat nasikał mi dziś do łóżka ale jak!!! Obudziłam się z nogami w mega kałuży. Co mu odbiło , to nie kumam ? Muszę mu powtórzyć badanie moczu, bo były tam jakieś 3pałeczki których być nie powinno, to się od razu zobaczy czy jest zdrowy. Oby teraz to nie był pęcherz tylko jakiś jego chwilowy fijoł. Kochane ciocie zabieram się za Bombsona.Kończy mu się karma, właściwie jest już na minusie.Trzeba mu zrobić kuracje jakimś immuno lekiem.Niestety sierść w kilku miejscach po operacji nie odrasta.Kurcze mam nadzieję że to się jeszcze ruszy ale może kupić mu jakiś lek na porost ? Quote
lula2010 Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 ...hm,ukaral Mamusie,ze go zostawila?....:eviltong: Quote
Dżdżowniś Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 (edited) [quote name='lula2010']...hm,ukaral Mamusie,ze go zostawila?....:eviltong:[/QUOTE] Dzięki, dzięki ((:biczować to się ewentualnie mogę sama ((:ale nie z obsikanymi nogami !!( (: [COLOR=#ff0000][SIZE=4]:loveu:A tak w ogóle lula to wielkie dzięki, dzieki , dzieki za wspieranie dziabągów na moim DT [/SIZE][/COLOR]:Rose: Edited July 27, 2012 by Dżdżowniś Quote
agawa9 Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 [quote name='lula2010']...hm,ukaral Mamusie,ze go zostawila?....:eviltong:[/QUOTE] też bym tak obstawiała :evil_lol: Cię oznaczył Dżdżowniś, reprymendę Ci dał :mad: Quote
Dżdżowniś Posted July 31, 2012 Author Posted July 31, 2012 [quote name='agawa9']też bym tak obstawiała :evil_lol: Cię oznaczył Dżdżowniś, reprymendę Ci dał :mad:[/QUOTE] No niestety ale sytuacja się powtarza.mam wszystko zasikane. Znowu mnie zalał. Zalał stary narożnik.W prawdzie ich ale mam capiszcze moczem w domu że szok i nie mam na czym się dziś położyć.Tym razem nasikała na drugą strone i przód kanapy. Zsikał się całkowicie i to 2x Pompa go nie zawiodła, wszystko przesiąkniete jak bym miskę wody wylała. Szok ! Zaraz lecę z jego moczem do laboratorium, bo to mi wygląda na problem z pęcherzem i oby ,bo jak się okaże że mu nic nie dolega......... Quote
monia&nero Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Witanko :) Może być pęcherz. Nero jak miał chory to lał za dziesięciu. Dostał antybiotyk i było dobrze :) Tulaski dla Bombata Quote
matrioszka2 Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Mobilizujemy siły .... [quote name='kama210'][INDENT] [INDENT] [CENTER][SIZE=4][COLOR=#000000][B]BARDZO PROSZE O GŁOSY NA BEZDOMNIAKI SZYDŁOWIECKIE - [/B][/COLOR][COLOR=#000080][B][SIZE=5] PRZEGRYWAMY !!!! MAMY CZAS DO godz . 24 DZISIAJ [/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE] [B][SIZE=4]poproście znajomych ..proszę [/SIZE][/B] [/CENTER] Psie i kocie mordki z SZYDŁOWCA czekały na chwilę od ponad roku .. wreszcie w tym miesiącu udało się - BEZDOMNAKI SZYDŁOWIECKIE zostały [B]wspólnym kandydatem dogo i miau[/B] do wygranej w POSTACI KARMY na forum KRAKVET .. [B]PROSIMY O KAŻDY GŁOS – [/B] Mamy pod opieką nie tylko psy pod naszą bezpośrednią opieką ale też ROZDAJEMY karmę dla psów z Punktu przetrzymań. Poza tym idzie zima – wtedy na ulicach rozdajemy niezliczone ilości karmy. [B]bezpośredni link do ankiety[/B] - [URL]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=15498[/URL] [B]Link do naszego wątku i jednocześnie do instrukcji głosowania w Krakvecie i naszej historii w pigułce :[/B] - [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/182189-Bezdomniaki-szyd%C5%82owieckie-BARDZO-PROSZ%C4%84-O-G%C5%81OSY-NA-KRAKVET-DO-31-LIPCA?p=14327787#post14327787"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...7#post14327787[/URL] /post 1 naszego wątku – link przekieruje na ten post / [SIZE=4][B][COLOR=#ff8c00]wydarzenie na fb - [/COLOR][/B][/SIZE][URL]http://www.facebook.com/events/234900963298302/[/URL] [/INDENT] [/INDENT] [/QUOTE] Quote
Dżdżowniś Posted July 31, 2012 Author Posted July 31, 2012 (edited) [quote name='monia&nero']Witanko :) Może być pęcherz. Nero jak miał chory to lał za dziesięciu. Dostał antybiotyk i było dobrze :) Tulaski dla Bombata[/QUOTE] Mam wyniki, mega dużo flory bakteryjnej, leukocytów. Jutro jest pani Kurant-Zdral w gabinecie więc brykamy. Już się za zakup pieluch na wszelki słuczaj zabrałam. Edited August 1, 2012 by Dżdżowniś Quote
monia&nero Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Zdrowiej Bombatku! Jutro postaram się coś przelać dla Bombata bo znowu czekają Cię wydatki na leki. Trzymaj się Dżdżowniś! Jak dobrze że Bombat jest u Ciebie Quote
Dżdżowniś Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 (edited) [quote name='monia&nero']Zdrowiej Bombatku! Jutro postaram się coś przelać dla Bombata bo znowu czekają Cię wydatki na leki. Trzymaj się Dżdżowniś! Jak dobrze że Bombat jest u Ciebie[/QUOTE] Dzięki Ciociu (: [IMG]http://i.imgur.com/0tsPC.jpg[/IMG] Edited August 1, 2012 by Dżdżowniś Quote
lula2010 Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 trzymam kciuki za Bombe,zeby szybko wrocil do zdrowka i wiecej Cie nie zalewal :eviltong: Quote
monia&nero Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 :2gunfire::snipersm:trzeba zwalczyć tą florę bakteryjną ! Bombat zdrowiej chłopie! Quote
Dżdżowniś Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 Kurde wczoraj wetka zmieniła grafik z przyczyn osobistych więc dopiero dziś poszliśmy na wizytę. Wieści dobre nie są. Zapalenie pęchęrza jest ostre do tego wbiegł przedwczoraj w nocy na starą deskę i powbijał sobie pod pazur drzazgi, zrobił się stan zapalny i leje się z poduchy ropa z krwia.Masakra.Ale żeby tego było mało wyniki wskazują że powolutku ale skutecznie nerki zaczynają mu siadać. Jutro będziemy o tym rozmawiać z wetką, bo dziś był umówiony zabieg i kolejka więc jutro z wieczorka brykamy na wizytę. Ustalimy czy i jakie leki wpomagające nerki ewentualnie mu podawać. Może mu zmienię dietę. Kurde czy on może chociaż 1m-c nie chorować :sad: ?? Na teraz antybiotyk przez 2tyg i co dalej zobaczymy. Kochanie ciocie Bomba znowu prosi o wsparcie. Quote
lula2010 Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 ....masakra jakas z tymi naszymi bulwinkami....my tez ostatnio czasem i 2x w miesiacu u weta....teraz u bulwy z adopcji znalazlam guzek w brodawce w sutku z tylu....nie zmniejsza sie,nie zwieksza,moze z nim do nas przyjechala....czekaja nas wydatki ,a bulwe badania....oby tylko wszystko bylo ok,bo to najwazniejsze....pozdrawiamy,miziamy..... Quote
agawa9 Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 i co?? i co?? i co??? jak po wizycie??? przytulam bidoka wirtualnie dużo zdróweczka dla Bombecki Quote
Dżdżowniś Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 Kurde, chory. Chory pęcherz, ucho i nie wiem dlaczego drapie się po bliźnie do tego stopnia że wydrapał sobie sporą ranę. W sumie nie dużo czasu upłynęło od ostatniej operacji i coś tam pewnie jeszcze się goi skoro swędzi. Ogólnie na teraz, to Ja mam doła. Muszę zebrać siły i kasę na dalsze leczenie. Pysio ma niestety dysplazję albo wypada mu rzepka.:-( Quote
monia&nero Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 w tym mcu już więcej nie dam rady przelać :oops: no chyba że pod koniec jak przyjdzie wyplata. Zdrowiej Bombat, trzymaj się Dżdżowniś Quote
Recommended Posts