łamAga Posted August 1, 2017 Posted August 1, 2017 1 minutę temu, angineuuka napisał: ja nogi też opaliłam xd widzisz Aga, mogłaś poczekać! :P a, mysz moze przybędzie do mnie pod koniec sierpnia nic by to nie dało bo jak bym nie miała nóg opalonych to bym nie wyszła w krótkich spodenkach i bym sobie ich nie opaliła :P Suuuuper :D będą sweet mysie focie :D Quote
angineuuka Posted August 1, 2017 Author Posted August 1, 2017 5 minut temu, łamAga napisał: nic by to nie dało bo jak bym nie miała nóg opalonych to bym nie wyszła w krótkich spodenkach i bym sobie ich nie opaliła :P Suuuuper :D będą sweet mysie focie :D ja opaliłam troche xd chociaz nie planowałam Quote
łamAga Posted August 1, 2017 Posted August 1, 2017 Jak chodzisz w krótkich spodenkach to w taką temperaturę opalasz sie samym wiatrem :D Quote
angineuuka Posted August 1, 2017 Author Posted August 1, 2017 1 minutę temu, łamAga napisał: Jak chodzisz w krótkich spodenkach to w taką temperaturę opalasz sie samym wiatrem :D ahaha natryskowo xD Quote
łamAga Posted August 1, 2017 Posted August 1, 2017 3 minuty temu, angineuuka napisał: ahaha natryskowo xD i do tego gratis :D Quote
angineuuka Posted August 1, 2017 Author Posted August 1, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: i do tego gratis :D :D pamiętajcie ze chce 02.09 jechac na wystawę i 17.09 :p Quote
łamAga Posted August 1, 2017 Posted August 1, 2017 4 minuty temu, angineuuka napisał: :D pamiętajcie ze chce 02.09 jechac na wystawę i 17.09 :p Pamietamy :P Quote
angineuuka Posted August 1, 2017 Author Posted August 1, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: Pamietamy :P ta, ty mi przypomnisz :D Quote
łamAga Posted August 1, 2017 Posted August 1, 2017 Przed chwilą, angineuuka napisał: ta, ty mi przypomnisz :D z moją sklerozą na bank :P Quote
angineuuka Posted August 2, 2017 Author Posted August 2, 2017 cofam, chcę 24 jechać na wystawkę :p Quote
*Magda* Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 22 godziny temu, angineuuka napisał: Noo, ja dzisiaj miałam problem ze spaniem :/ cycki mi opadły jak zobaczyłam że było już 30 jak wstałam :P Jutro ma być zimno i niby ma być 28 stopni. To wstawaj szybciej z łóżka, a nie w południe :P Quote
angineuuka Posted August 2, 2017 Author Posted August 2, 2017 Przed chwilą, *Magda* napisał: To wstawaj szybciej z łóżka, a nie w południe :P nie :P Quote
angineuuka Posted August 2, 2017 Author Posted August 2, 2017 w sumię mogę już wam napisać. Rudy postanowił dodać trochę emocji do mojego życia i jedną łapencją był już za TM. Nie. Nic go nie pogryzło. Ktoś go musiał gdzieś zamknąć w garazu, albo wpadl komuś do.. komina/piwnicy. Nie ma już tego swojego rudego koloru, jest czarny :P - jak wroci w pełni do siebie to będę go myć. Nie było go prawie 3 dni. Dziś już sam się załatwia sam Będziemy żyć :) (chociaż muszę go nosić do kuwety, bo chce uciekać po chałupie), jęczy i brzęczy. Opuchlizna z łapki zeszła ( gdzieś musiał zahaczyć :/ rana nie za duza ale łapa spuchła) Byleby teraz nabrać masy i mięsni. Quote
angineuuka Posted August 2, 2017 Author Posted August 2, 2017 ta, wyglądał strasznie. Teraz juz chodzi prosto. Quote
Aleksa. Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 To teraz pilnuj tego kota żeby nie wyłazil z domu, bo znowu coś sobie zrobi :/ bidulek Quote
Tyśka) Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 Czekaj, przypomnij mi... on nie ma jajek, no nie? Biedny, widać że strasznie zabiedzony :( A Coma nie powiem jak wygląda hahaha :D Quote
angineuuka Posted August 3, 2017 Author Posted August 3, 2017 12 godzin temu, Aleksa. napisał: To teraz pilnuj tego kota żeby nie wyłazil z domu, bo znowu coś sobie zrobi :/ bidulek ... ;) 1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał: Czekaj, przypomnij mi... on nie ma jajek, no nie? Biedny, widać że strasznie zabiedzony :( A Coma nie powiem jak wygląda hahaha :D ta, już wrócił do życia :) niby wszyscy widzieli :p a ja przez alergię mam ochotę umrzeć. od trzech dni mi życ nie daje.. Quote
angineuuka Posted August 3, 2017 Author Posted August 3, 2017 1 minutę temu, Tyś(ka) napisał: Witaj w klubie alergików :/ umrzeć ostatnio idzie.. nigdy tak nie miałam :/ Quote
Tyśka) Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 3 minuty temu, angineuuka napisał: umrzeć ostatnio idzie.. nigdy tak nie miałam :/ Ja właśnie też nie.... :/ Quote
angineuuka Posted August 3, 2017 Author Posted August 3, 2017 Przed chwilą, Tyś(ka) napisał: Ja właśnie też nie.... :/ masakra :/ Quote
angineuuka Posted August 3, 2017 Author Posted August 3, 2017 ło panie. Wszyscy ostatnio znowu planują papsy ale nie ja XD :c Quote
*Magda* Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Dnia 3.08.2017 o 20:55, angineuuka napisał: Quote
Recommended Posts