łamAga Posted July 29, 2017 Posted July 29, 2017 Ja czytam :P No tak , to faktycznie może wqurzać :P Ale w sumie po co jeszcze bardziej ją stresować tym spacerem obom tour de pologne , myślę że ma duzo innych "strachów" na zwykłym spacerze , moze lepiej jej nie dokładac takich wrażeń .... Quote
Tyśka) Posted July 30, 2017 Posted July 30, 2017 Coma jest tak samo delikatna i histeryczna jak Morus i Zdrapka razem wzięci :D Współczuję tyle przebojów z nią, życie z takim psem bywa męczące. Quote
angineuuka Posted July 31, 2017 Author Posted July 31, 2017 ten pies jest bardzo specyficzny. Niby głupi, a jednak na swój sposób mądry ;) O Comie to ja się mogę długo rozpisywać xD a u mnie nie może być oczywiscie nudno.. ale o tym za kilka dni. Quote
Tyśka) Posted July 31, 2017 Posted July 31, 2017 Hahaha, to ja tak mam z Kurzem: niby głupi, ale mądry:D Ojej... nie brzmi dobrze. Quote
angineuuka Posted August 1, 2017 Author Posted August 1, 2017 Dnia 31.07.2017 o 19:50, Tyś(ka) napisał: Hahaha, to ja tak mam z Kurzem: niby głupi, ale mądry:D Ojej... nie brzmi dobrze. bo w sumie nie jest. dziś byliśmy oglądaś tour de pologne :D zdjęcia z tego jutro, bo jutro muszę coś pofocić i chcę obrobić za jednym zamachem :p dziś rano mieliśmy 30* o 10:30.. wymęczyłam dzisiaj piesełki w basenie :D Quote
angineuuka Posted August 1, 2017 Author Posted August 1, 2017 2 minuty temu, łamAga napisał: Wymęczone ale jakie szczęśliwe <3 no :D a mi się nie chce isc kąpać :/ Quote
łamAga Posted August 1, 2017 Posted August 1, 2017 1 minutę temu, angineuuka napisał: no :D a mi się nie chce isc kąpać :/ a ja już wykąpana :D ale nie wiem po co się kąpałam jak już sie spociłam od samego siedzenia :D :P Quote
angineuuka Posted August 1, 2017 Author Posted August 1, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: a ja już wykąpana :D ale nie wiem po co się kąpałam jak już sie spociłam od samego siedzenia :D :P Noo, ja dzisiaj miałam problem ze spaniem :/ cycki mi opadły jak zobaczyłam że było już 30 jak wstałam :P Jutro ma być zimno i niby ma być 28 stopni. Quote
Tyśka) Posted August 1, 2017 Posted August 1, 2017 Afrykanskie upaly, masakra... :/ Ciesz sie, Angi, ze Twoje piesely nie maja nic basenowi.... moj anty-wodny i umiera... Quote
łamAga Posted August 1, 2017 Posted August 1, 2017 1 minutę temu, angineuuka napisał: Noo, ja dzisiaj miałam problem ze spaniem :/ cycki mi opadły jak zobaczyłam że było już 30 jak wstałam :P Jutro ma być zimno i niby ma być 28 stopni. Mi tam nie ma co opadać :P ale była masakra :P aczkolwiek wole to niż deszcz :P u nas zapowiadali na jutro 27 więc będzie akurat :D Quote
angineuuka Posted August 1, 2017 Author Posted August 1, 2017 Przed chwilą, Tyś(ka) napisał: Afrykanskie upaly, masakra... :/ Ciesz sie, Angi, ze Twoje piesely nie maja nic basenowi.... moj anty-wodny i umiera... na siłę je wsadzam :D Quote
Tyśka) Posted August 1, 2017 Posted August 1, 2017 Przed chwilą, angineuuka napisał: na siłę je wsadzam :D o ty zua Quote
angineuuka Posted August 1, 2017 Author Posted August 1, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: Mi tam nie ma co opadać :P ale była masakra :P aczkolwiek wole to niż deszcz :P u nas zapowiadali na jutro 27 więc będzie akurat :D no z dzisiejszych 35 to zimno xD ale ogolnie lato jest no :D źle nie jest w sumie ;P Jezu, oglądam tą naukę jazdy na TTV i mnie wzdryga :D xD Quote
angineuuka Posted August 1, 2017 Author Posted August 1, 2017 Przed chwilą, Tyś(ka) napisał: o ty zua a no :D :D :D Quote
łamAga Posted August 1, 2017 Posted August 1, 2017 to lato jest pojebane :P dobrze ze mamy już to za sobą :D Quote
angineuuka Posted August 1, 2017 Author Posted August 1, 2017 1 minutę temu, łamAga napisał: to lato jest pojebane :P dobrze ze mamy już to za sobą :D no, coś w tym jest jest zimnozimnozimno, potem hyc ciepłociepłociepło i potem znowu temperatura nagle skacze z 30 na 20 ;P Quote
angineuuka Posted August 1, 2017 Author Posted August 1, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: powinno być umiarkowanie , 28 cale lato :D było by idealnie :D za to się opalę ;p Quote
łamAga Posted August 1, 2017 Posted August 1, 2017 Ja juz jestem tak opalona że ramiona mi opadają :P dzisiaj chodziłam z zakrytymi ramionami zeby mnie jeszcze bardziej nie spiekło :/ Quote
angineuuka Posted August 1, 2017 Author Posted August 1, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: Ja juz jestem tak opalona że ramiona mi opadają :P dzisiaj chodziłam z zakrytymi ramionami zeby mnie jeszcze bardziej nie spiekło :/ ja nie :D :D :D a w sumie nie leżę plackiem na słoncu, no np w basenie jestem bez koszulki :D Quote
łamAga Posted August 1, 2017 Posted August 1, 2017 1 minutę temu, angineuuka napisał: ja nie :D :D :D a w sumie nie leżę plackiem na słoncu, no np w basenie jestem bez koszulki :D ja też nie leze , nienawidze lezeć na słoncu dlatego zeby opalic nogi i wyjśc w krótkich spodenkach na dwór to 3 razy poszłam na solarium ale dowaliłam się samym chodzeniem nad wodą ;) Quote
angineuuka Posted August 1, 2017 Author Posted August 1, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: ja też nie leze , nienawidze lezeć na słoncu dlatego zeby opalic nogi i wyjśc w krótkich spodenkach na dwór to 3 razy poszłam na solarium ale dowaliłam się samym chodzeniem nad wodą ;) ja nogi też opaliłam xd widzisz Aga, mogłaś poczekać! :P a, mysz moze przybędzie do mnie pod koniec sierpnia Quote
Recommended Posts