angineuuka Posted July 7, 2017 Author Posted July 7, 2017 macie jedno na szybko :P lecę ze starymi rawami, w koncu mam pole do obrobki xD pozniej cos wiecej dodam, bo zaraz musze jechac Quote
angineuuka Posted July 10, 2017 Author Posted July 10, 2017 w niedziele wyjeżdamy.. a ja jestem w doopie xD z tej okazji fotki z lutego, bo jest u nas tak duszno ze mam ochotę umrzeć xD a tutaj znany wam pan.. Quote
*Magda* Posted July 11, 2017 Posted July 11, 2017 Myślisz, że jak wrzucisz zdjęcia ze śniegiem, to będzie Ci chłodniej :P Quote
Tyśka) Posted July 11, 2017 Posted July 11, 2017 31 minut temu, *Magda* napisał: Myślisz, że jak wrzucisz zdjęcia ze śniegiem, to będzie Ci chłodniej :P U mnie to tak działa, ale mam zepsutą psychikę :D Quote
angineuuka Posted July 11, 2017 Author Posted July 11, 2017 1 godzinę temu, *Magda* napisał: Myślisz, że jak wrzucisz zdjęcia ze śniegiem, to będzie Ci chłodniej :P Tak. Quote
Tyśka) Posted July 11, 2017 Posted July 11, 2017 2 godziny temu, angineuuka napisał: Tak. To może i ja wrzucę? :D Quote
mar....ka Posted July 11, 2017 Posted July 11, 2017 6 godzin temu, angineuuka napisał: Tak. :P pakuj się... i rób zdjęcia nad morzem Quote
angineuuka Posted July 11, 2017 Author Posted July 11, 2017 5 minut temu, mar....ka napisał: :P pakuj się... i rób zdjęcia nad morzem Cierpię aktualnie na niechcemisie i mamtowdupizm xD Quote
mar....ka Posted July 11, 2017 Posted July 11, 2017 mają być upały, więc w sumie strój i majtki na zmianę wystarczą Quote
angineuuka Posted July 11, 2017 Author Posted July 11, 2017 Przed chwilą, mar....ka napisał: mają być upały, więc w sumie strój i majtki na zmianę wystarczą Ja właśnie słyszałam że ma padać :/:( Quote
mar....ka Posted July 11, 2017 Posted July 11, 2017 na dwójce oglądałam i mówili przed godziną, że upały 30 stopni przyjdą po weekendzie Quote
angineuuka Posted July 11, 2017 Author Posted July 11, 2017 Juz nie mowiac, że mam krótki epizod z antybiotykiem aktualnie :p Quote
angineuuka Posted July 11, 2017 Author Posted July 11, 2017 Przed chwilą, mar....ka napisał: na dwójce oglądałam i mówili przed godziną, że upały 30 stopni przyjdą po weekendzie W sumie to mam nadzieje Quote
mar....ka Posted July 11, 2017 Posted July 11, 2017 Ty jak zwykle chora, wymocz się w morzu, zahartuj ..... Quote
angineuuka Posted July 11, 2017 Author Posted July 11, 2017 No ja właśnie nie wiem co to się zadziało z tym początkiem choroby xD z początku myślałam że to alergia, a tu jednak gorączka przyszła :p gorączka poszła a katar został Quote
łamAga Posted July 16, 2017 Posted July 16, 2017 Mają być upały na maxa ;) ale z fot widziałam że za ciepło to tam nie macie :P Quote
angineuuka Posted July 20, 2017 Author Posted July 20, 2017 pogoda była idealna :D nie za ciepło, nie za zimno :D potem więcej napisze, bo teraz siadam trochę do fotek a potem wychodzę :) Quote
angineuuka Posted July 20, 2017 Author Posted July 20, 2017 straciłam jakoś ochotę do pisania, wiadomość o śmierci Chestera z linkin park jakoś mną wstrząsneła.. mimo, ze nie słuchałam ich jakoś mega.. macie jedno zdjęcie Quote
mar....ka Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 Każda śmierć jest przykra, szczególnie w tak młodym wieku. Jak się otrząśniesz, to powstawiaj więcej fot. Quote
angineuuka Posted July 21, 2017 Author Posted July 21, 2017 edit: Co do śmierci Chestera mam jakieś inne podejście. Tym bardziej, ze odkąd sięgam pamięcią to znałam Linkin park.. Depresja to straszna choroba... więc tak, niby kazdy wie mniej więcej gdzie bylismy, ale to opiszę raz jeszcze :P wyruszlismy gdzies o 5:30, dojechaliśmy około 14. w między czasie dopadł nas prawie dwu godzinny korek. Pies praktycznie nie spał :/ w niedzielę poszlismy do parku Regana oraz nad morze. To wszystko z Jojką, która zresztą do nas przyjeżda w sierpniu. W poniedziałek zaczęliśmy od Westerplatte a potem pojechaliśmy do Gdyni. Pan w Gdańsku chciał kupić Misię za cztery bursztyny (pewnie chinskie :P ) W Gdyni płyneliśmy stakiem po zatoce Gdańskiej ( z psem!) oraz zjedliśmy rybkę w Przystani (polecam, dobra była. ) Zaliczyliśmy też psią plaze oraz spacer po molo :P we wtorek pojechaliśmy do Gdańska, widzieliśmy księżną Katarzyne i jej TZta ;P w międzyczasie zostałam prawie ze wyzwana, a Misia okazała się wstrętnym pudlem. Ogólnie wtym Gdańsku na pare Książęcą to jacyś popierdoleńcy stali :/ rzucali się na te flagi, pchali się kto bliżej, przepuszczać nie chcieli.. no k**wa patologia. tego dnia też pojechaliśmy na cmentarz oraz do parku Oliwskiego (teoretycznie nie można z psem, praktycznie była na rękach. nikt nas nie wygonił. ) w środę zaś Sopot, molo i cały ten deptak, tam też weszliśmy do muzeum figur woskowych ;) wyjechaliśy około 19 i radośnie dojechaliśmy do domu w srogiej burzy i ulewie koło Łodzi ;P to tak w mega skrócie :D a na drugi dzień byliśmy w Gliwicach, spotkać się ze znajomą z Rzeszowa. Wzięłam Come, która cudownie pokazała że nadal ma problem ze sobą.. a jutro chyba jadę na wystawę. jednakze z naciskiem na chyba. \\ \\ \\\ \\ \ \ \\\\ nie wiem czy chcecie zdjęcia widoczków jakiś.. Quote
angineuuka Posted July 21, 2017 Author Posted July 21, 2017 jeszcze z takich nowienk, to dziś zarysowałam sobie qrwa lusterko w aucie, a wczoraj potrąciłam gołębia.... Quote
łamAga Posted July 22, 2017 Posted July 22, 2017 Mega <3 jak mogłam je przegapić :/ Ja chce widoczki <3 fajnie tam mieliście , ja chce nad morze ;( Hahahaha dobrze ze gołębia a nie coś większego :P Quote
angineuuka Posted July 22, 2017 Author Posted July 22, 2017 https://www.facebook.com/anginaaa/media_set?set=a.1573328172718679.1073741844.100001245352335&type=3 chudelki z dzisiaj Quote
Recommended Posts