angineuuka Posted June 30, 2017 Author Posted June 30, 2017 Przed chwilą, mar....ka napisał: rozumiem, że w góry Karkonosze :P a wiesz, ze nawet nie wiem? :D jutro mialam robic tatuaz, a na poczatku tygodnia babka mi go odwolala :C Quote
angineuuka Posted June 30, 2017 Author Posted June 30, 2017 8 minut temu, mar....ka napisał: rozumiem, że w góry Karkonosze :P tak, doinformowalam sie - karkonosze :D xD Quote
mar....ka Posted June 30, 2017 Posted June 30, 2017 a co miałaś sobie wytatuować????Jak będziesz brała ślub, to będziesz narzekała na swoje tatuaże :P- chociaż u Łamagi na ślubnym dodawał uroku (szczerze przyznaje) Quote
angineuuka Posted June 30, 2017 Author Posted June 30, 2017 Przed chwilą, mar....ka napisał: a co miałaś sobie wytatuować????Jak będziesz brała ślub, to będziesz narzekała na swoje tatuaże :P- chociaż u Łamagi na ślubnym dodawał uroku (szczerze przyznaje) jak to co? tez pieska :P drugi mial byc kotwica.. ale nie ma nic :P :( Quote
angineuuka Posted June 30, 2017 Author Posted June 30, 2017 wiec jestem na etapie szukania nowego studia, bo tam juz nie wroce. Bardzo zakochana jestem w tym i bardzo mocno mysle nad tym studiem, jednakze terminy sa juz na przyszly rok :D ten po lewej to klasyk, okrazyl juz chyba internet ;P <3 Bardzo mocno mysle nad Inez :D fb gdy ktos chcial : https://www.facebook.com/pg/ineepine/photos/?ref=page_internal u mnie z tatuazami nikt nie ma problemu, a ja juz dosc dlugo planuje ale zawsze COS :c Quote
Tyśka) Posted June 30, 2017 Posted June 30, 2017 Właśnie pamiętam, że od dawna chcesz mieć tatuaż. Co do morza, mnie szykuja się wakacje nad morzem :// i też mi się nie chce. Quote
angineuuka Posted June 30, 2017 Author Posted June 30, 2017 14 minut temu, Tyś(ka) napisał: Właśnie pamiętam, że od dawna chcesz mieć tatuaż. Co do morza, mnie szykuja się wakacje nad morzem :// i też mi się nie chce. U mnie nad morze sie chce, nawet bardzo. ALE nie chce mi się reszty xD tj. ogarnięcie gdzie mozna z psem, ostrzyżenie psa, pakowanie, pewnie i zakupy na wyjazd. cos za cos :P Quote
angineuuka Posted June 30, 2017 Author Posted June 30, 2017 dobrze, ze udało mi się ogarnąć nocleg u znajomej, bo byłam blisko rezygnacji z morza i wyjazdu na wieś :P Quote
łamAga Posted June 30, 2017 Posted June 30, 2017 7 godzin temu, mar....ka napisał: chociaż u Łamagi na ślubnym dodawał uroku (szczerze przyznaje) dziekuję :* Ja tam nie żałuje mojego tatoo i zrobiła bym ich jeszcze kilka :P Angi te co wstawiłaś są piękne , ale .... jak dla mnie za ostre , tzm są wykonane taką ostrą krawędzią , ja wole takie łagodniejsze wersje ;) Quote
angineuuka Posted June 30, 2017 Author Posted June 30, 2017 właśnie ta kreska bardzo mi się podoba.. ale kurde, Łódź i przyszły rok.. no nie wiem, nie wiem.. wiem tyle, ze nie chce robić na lato. Quote
angineuuka Posted June 30, 2017 Author Posted June 30, 2017 teraz prawidłowo powinnam się niecierpliwić, denerwować.. cóż. :< Muszę kiedyś usiąść i poszukać na nowo studia. Quote
łamAga Posted June 30, 2017 Posted June 30, 2017 Rok to nie długo , szybko przeleci a lepiej miec coś co Ci sie podoba niż szukać na siłę bo chcesz już ;) Quote
angineuuka Posted June 30, 2017 Author Posted June 30, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: Rok to nie długo , szybko przeleci a lepiej miec coś co Ci sie podoba niż szukać na siłę bo chcesz już ;) pół roku :D wiem, ale boję się sama do Łodzi jechać to raz :P a dwa, tym bardziej zimą :D Quote
łamAga Posted June 30, 2017 Posted June 30, 2017 Przed chwilą, angineuuka napisał: pół roku :D wiem, ale boję się sama do Łodzi jechać to raz :P a dwa, tym bardziej zimą :D pojedziesz z tatą :P Quote
angineuuka Posted June 30, 2017 Author Posted June 30, 2017 27 minut temu, łamAga napisał: pojedziesz z tatą :P nie wiadomo czy będzie, z nim to na spontanie - tak jak to morze ;) Quote
angineuuka Posted July 4, 2017 Author Posted July 4, 2017 moj kundel ponownie "jest twarzą" rzeczy dla bezdomnych wesciorów. drugi rząd og góry, druga po lewej ;P 1 Quote
angineuuka Posted July 4, 2017 Author Posted July 4, 2017 ale niestety, ten napis kojarzy mi się tylko z tym xD Quote
angineuuka Posted July 5, 2017 Author Posted July 5, 2017 51 minut temu, mar....ka napisał: to prawej czy lewej hehe, i tak gratuluję :) prawej. :D i ten, poznownie mam telefon w naprawie... Quote
angineuuka Posted July 5, 2017 Author Posted July 5, 2017 skoro jestem bez telefonu, to lapek jest w uzyciu,.,. moze cos powrzucam :p 1 Quote
*Magda* Posted July 6, 2017 Posted July 6, 2017 No to wrzucaj więcej ;) Rudzielca chętnie pooglądam :) Quote
angineuuka Posted July 6, 2017 Author Posted July 6, 2017 to jest najbardziej wqrwiający kot w całej galaktyce. :P inne fotki jutro. Powiem wam, ze mialam dzis dzien zamuły.. nie musiałam nigdzie jechać ani nic.. i nie wiedziałam co ze sobą zrobić xD a aktualnie boli mnie łeb :C Quote
Recommended Posts