angineuuka Posted June 18, 2017 Author Posted June 18, 2017 serio, ostatnio nie mam czasu i chęci na obróbkę :P a ja znowu lapka jutro oddaje do naprawy, qrwa. :/ a i caps szwankują i to z ich winy :P Quote
angineuuka Posted June 18, 2017 Author Posted June 18, 2017 a zaraz ide psy myć, jutro znowu rano jadę do Kudłatego (busem, bo boję się tam jechć autem :P ) Quote
łamAga Posted June 18, 2017 Posted June 18, 2017 34 minuty temu, angineuuka napisał: a zaraz ide psy myć, jutro znowu rano jadę do Kudłatego (busem, bo boję się tam jechć autem :P ) ja dzisiaj Tami kąpałam :D też bym sie bała :P Quote
angineuuka Posted June 18, 2017 Author Posted June 18, 2017 9 minut temu, łamAga napisał: ja dzisiaj Tami kąpałam :D też bym sie bała :P widzialam :D nie no, blisko mam ale tam zakazy, srazy :/ na razie mecz ogladam :P ale zara musze przerwac i isc kapac xD Quote
łamAga Posted June 18, 2017 Posted June 18, 2017 1 minutę temu, angineuuka napisał: widzialam :D nie no, blisko mam ale tam zakazy, srazy :/ na razie mecz ogladam :P ale zara musze przerwac i isc kapac xD U mnie też mecz leci ale ja nie oglądam :P Quote
łamAga Posted June 18, 2017 Posted June 18, 2017 1 minutę temu, angineuuka napisał: nie chce mi sie no xD Mi się też nie chciało ale musiałam , Tami wchodzi na tapczan a waliła jak nie wiem :P Quote
angineuuka Posted June 18, 2017 Author Posted June 18, 2017 4 minuty temu, łamAga napisał: Mi się też nie chciało ale musiałam , Tami wchodzi na tapczan a waliła jak nie wiem :P no tez sie musze zmuscic,, ale z checia bym spac poszla, jakas faze mam na sen. po poludniu zasnelam i spalam 2,5 h.. :P Quote
łamAga Posted June 18, 2017 Posted June 18, 2017 Przed chwilą, angineuuka napisał: no tez sie musze zmuscic,, ale z checia bym spac poszla, jakas faze mam na sen. po poludniu zasnelam i spalam 2,5 h.. :P Mi rozum tez podpowiada żebym poszła spać , kocham spać a mam wczesne pobudki :[ ale też mi szkoda wolego czasu :/ zwlaszcza ze w tym tygodniu nie będe go miała w ogóle bo mam popołudniówki :[ Quote
angineuuka Posted June 18, 2017 Author Posted June 18, 2017 1 minutę temu, łamAga napisał: Mi rozum tez podpowiada żebym poszła spać , kocham spać a mam wczesne pobudki :[ ale też mi szkoda wolego czasu :/ zwlaszcza ze w tym tygodniu nie będe go miała w ogóle bo mam popołudniówki :[ idz zaraz i sie wyspij, zgadamy sie na snapie :D ja w sumie mam juz wakacje :D dobra, ide kapac :P zegnam :D Quote
łamAga Posted June 18, 2017 Posted June 18, 2017 1 minutę temu, angineuuka napisał: idz zaraz i sie wyspij, zgadamy sie na snapie :D ja w sumie mam juz wakacje :D dobra, ide kapac :P zegnam :D hahahahahaha chciała bym mieć wakacje :P dobra :P Quote
angineuuka Posted June 18, 2017 Author Posted June 18, 2017 38 minut temu, łamAga napisał: hahahahahaha chciała bym mieć wakacje :P dobra :P ostatnie wakacje w sumie :P wykapane. Quote
angineuuka Posted June 19, 2017 Author Posted June 19, 2017 nie mam nowych fot. dzisiaj zalatwilam tyle co nic.. :< Quote
angineuuka Posted June 25, 2017 Author Posted June 25, 2017 hejo :D Klawiatura w lapku cos mi odwala, wiec pisze z klawiatury od Agi ;p nie mam checi jakos na nowe fotki.. zawsze cos i jakos potem nie chce mi sie robic fot nowych :) prawdopodobnie za trzy tygodnie jade nad morze - króciutki wypad. :)) Quote
łamAga Posted June 27, 2017 Posted June 27, 2017 Dnia 25.06.2017 o 23:58, angineuuka napisał: hejo :D Klawiatura w lapku cos mi odwala, wiec pisze z klawiatury od Agi ;p nie mam checi jakos na nowe fotki.. zawsze cos i jakos potem nie chce mi sie robic fot nowych :) prawdopodobnie za trzy tygodnie jade nad morze - króciutki wypad. :)) ona jeszcze żyje ? :D poka obroże i szele :P Quote
angineuuka Posted June 28, 2017 Author Posted June 28, 2017 18 godzin temu, łamAga napisał: ona jeszcze żyje ? :D poka obroże i szele :P no żyje :D już widziałaś :P więc oficjalnie - 16.-19.07 jestem w trójmiescie :D jeszcze nie wiem czy z obiema sukami, ale Misia na pewno. Coma się wody boi, więc nie wiem czy ten wyjazd by jej psychicznie nie zabił :P a 20-23.08 jestesmy nad znanym już nam jeziorem - tutaj już jadę dwie suki, bo to wyjazd rodzinny można by powiedzieć. :D nie, nadal nie mam nowych fot xD Quote
Tyśka) Posted June 28, 2017 Posted June 28, 2017 To może na wypadzie zrobisz :D Fajne plany! Oby się udały. Quote
łamAga Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 obróżkę tylko widziałam :P a morza zazdraszczam :/ Quote
angineuuka Posted June 30, 2017 Author Posted June 30, 2017 12 godzin temu, łamAga napisał: obróżkę tylko widziałam :P a morza zazdraszczam :/ bo nic innego nie ma ciekawego do pokazania :D żadnych szelek przeciez nie było, nie wiem co se ubzdurałaś hahah Nad morze jedzie tylko Misia - to już pewne. Coma tam umrze psychicznie zapewne, nie chcę jej męczyć.. wystarczy, ze nad jeziorem będzie miała stres. A, jeszcze w sierpniu gdzieś (jak nic nie stanie na przeszkodzie.) jedziemy w góry... a ja się bardzo mocno nie umiem tego morza doczekać :<< Quote
Recommended Posts