Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
5 minut temu, łamAga napisał:

Taka pogoda że człowiek ledwo łazi :/

Oooo super , byle byli jeszcze mili i sympatyczni ;)

Rozmawialam chwile, super ludzie sie wydaja :-) 

Posted
2 minuty temu, Tyś(ka) napisał:

Moi sąsiedzi też mają dwa staffiki :D

No szkoda, że spotkanie nie wyszło, no ale co zrobić. To niejedyna taka okazja;)

Pewnie, ja bym na rynek chciala z piesami :P

Posted

Tym bardziej, że poprzedni był czerwony ;) Jak się przyjrzysz, to widać gdzie był stary tatoo. Ale już jej facet powiedział, że jak się wszystko zagoi, to będzie poprawiał te czerwone przebicia ;)

Posted
3 minuty temu, *Magda* napisał:

Tym bardziej, że poprzedni był czerwony ;) Jak się przyjrzysz, to widać gdzie był stary tatoo. Ale już jej facet powiedział, że jak się wszystko zagoi, to będzie poprawiał te czerwone przebicia ;)

Faktycznie , jak byś nie napisała to bym tego nie zauważyla , moja kolezanka z kolei jest na etapie wywabiania dziar , płaci 200 zł od tatuażu za jedną sesje a bedzie ich kilka heh

Posted
6 godzin temu, angineuuka napisał:

Dobrze, ze nie pojechalam bo czuje sie tragicznie dzisiaj :( nie wiem, czy ze sloncem nie przesadzilam :/

Ja chyba też dzisiaj przesadziłam ze słoncem , łeb mi zaraz rozerwie na pół , trawe kosiłam w pełnym słoncu no i nawdychałam się pyłków ....

Posted
1 godzinę temu, mar....ka napisał:

nie lubię lilii, dla mnie to cmentarne kwiaty i do tego cuchną (nie mam nic do tatuażu, ale czy tylko ja mam takie schizy z liliami???)

Cmentarz byłby chyba u mnie ostatnią rzeczą jaka przyszła by mi na myśl na widok lili hahaha

Posted
2 godziny temu, mar....ka napisał:

nie lubię lilii, dla mnie to cmentarne kwiaty i do tego cuchną (nie mam nic do tatuażu, ale czy tylko ja mam takie schizy z liliami???)

Tak, tylko ty :D tak klimatycznie, to ide jutro na pogrzeb :/

Ale dzis nawalnica nad Zabrzem przeszla, to glowa mala :/ 

Posted
2 godziny temu, mar....ka napisał:

W sumie trochę w tym racji masz ;)