angineuuka Posted June 2, 2017 Author Posted June 2, 2017 5 minut temu, łamAga napisał: Taka pogoda że człowiek ledwo łazi :/ Oooo super , byle byli jeszcze mili i sympatyczni ;) Rozmawialam chwile, super ludzie sie wydaja :-) Quote
łamAga Posted June 2, 2017 Posted June 2, 2017 2 minuty temu, angineuuka napisał: Rozmawialam chwile, super ludzie sie wydaja :-) życzliwi sąsiedzi to cud , My mamy kilku jebnietych :/ Quote
angineuuka Posted June 2, 2017 Author Posted June 2, 2017 5 minut temu, łamAga napisał: życzliwi sąsiedzi to cud , My mamy kilku jebnietych :/ Nie moge na sasiadow w sumie narzekac :) Quote
*Magda* Posted June 2, 2017 Posted June 2, 2017 6 minut temu, angineuuka napisał: No i za miesiac mam termin na tatuaz :P Moja koleżanka dziś robiła ;) Quote
Tyśka) Posted June 2, 2017 Posted June 2, 2017 Moi sąsiedzi też mają dwa staffiki :D No szkoda, że spotkanie nie wyszło, no ale co zrobić. To niejedyna taka okazja;) Quote
angineuuka Posted June 2, 2017 Author Posted June 2, 2017 2 minuty temu, Tyś(ka) napisał: Moi sąsiedzi też mają dwa staffiki :D No szkoda, że spotkanie nie wyszło, no ale co zrobić. To niejedyna taka okazja;) Pewnie, ja bym na rynek chciala z piesami :P Quote
angineuuka Posted June 2, 2017 Author Posted June 2, 2017 4 minuty temu, *Magda* napisał: Moja koleżanka dziś robiła ;) No niezle :D ja jeszcze wzoru nie mam :) Quote
angineuuka Posted June 2, 2017 Author Posted June 2, 2017 To spoko cover :D Ja zaryzykuje i ide do praktykantki ze spoko studia :D Szpila na fb :) Quote
*Magda* Posted June 2, 2017 Posted June 2, 2017 Tym bardziej, że poprzedni był czerwony ;) Jak się przyjrzysz, to widać gdzie był stary tatoo. Ale już jej facet powiedział, że jak się wszystko zagoi, to będzie poprawiał te czerwone przebicia ;) Quote
łamAga Posted June 2, 2017 Posted June 2, 2017 3 minuty temu, *Magda* napisał: Tym bardziej, że poprzedni był czerwony ;) Jak się przyjrzysz, to widać gdzie był stary tatoo. Ale już jej facet powiedział, że jak się wszystko zagoi, to będzie poprawiał te czerwone przebicia ;) Faktycznie , jak byś nie napisała to bym tego nie zauważyla , moja kolezanka z kolei jest na etapie wywabiania dziar , płaci 200 zł od tatuażu za jedną sesje a bedzie ich kilka heh Quote
angineuuka Posted June 3, 2017 Author Posted June 3, 2017 Dobrze, ze nie pojechalam bo czuje sie tragicznie dzisiaj :( nie wiem, czy ze sloncem nie przesadzilam :/ Quote
łamAga Posted June 3, 2017 Posted June 3, 2017 6 godzin temu, angineuuka napisał: Dobrze, ze nie pojechalam bo czuje sie tragicznie dzisiaj :( nie wiem, czy ze sloncem nie przesadzilam :/ Ja chyba też dzisiaj przesadziłam ze słoncem , łeb mi zaraz rozerwie na pół , trawe kosiłam w pełnym słoncu no i nawdychałam się pyłków .... Quote
Patikujek Posted June 4, 2017 Posted June 4, 2017 A u mnie od wczoraj leje i leje i leje. Wiedziałam,że jak w końcu będę mieć wolne to tak się to skończy.... Quote
mar....ka Posted June 4, 2017 Posted June 4, 2017 nie lubię lilii, dla mnie to cmentarne kwiaty i do tego cuchną (nie mam nic do tatuażu, ale czy tylko ja mam takie schizy z liliami???) Quote
Patikujek Posted June 4, 2017 Posted June 4, 2017 1 godzinę temu, mar....ka napisał: nie lubię lilii, dla mnie to cmentarne kwiaty i do tego cuchną (nie mam nic do tatuażu, ale czy tylko ja mam takie schizy z liliami???) Cmentarz byłby chyba u mnie ostatnią rzeczą jaka przyszła by mi na myśl na widok lili hahaha Quote
angineuuka Posted June 4, 2017 Author Posted June 4, 2017 2 godziny temu, mar....ka napisał: nie lubię lilii, dla mnie to cmentarne kwiaty i do tego cuchną (nie mam nic do tatuażu, ale czy tylko ja mam takie schizy z liliami???) Tak, tylko ty :D tak klimatycznie, to ide jutro na pogrzeb :/ Ale dzis nawalnica nad Zabrzem przeszla, to glowa mala :/ Quote
*Magda* Posted June 4, 2017 Posted June 4, 2017 2 godziny temu, mar....ka napisał: nie lubię lilii, dla mnie to cmentarne kwiaty i do tego cuchną (nie mam nic do tatuażu, ale czy tylko ja mam takie schizy z liliami???) W sumie trochę w tym racji masz ;) Quote
angineuuka Posted June 5, 2017 Author Posted June 5, 2017 15 godzin temu, *Magda* napisał: W sumie trochę w tym racji masz ;) Kupilam kwiaty na pogrzeb... I co? Sa lilie xD Quote
angineuuka Posted June 8, 2017 Author Posted June 8, 2017 W koncu jutro bede miala sprawne autko :P Mysle czy nie pojechac by na zdjecia w lawendzie, ale lyn mi nie pozwoli samemu chyba :P Quote
angineuuka Posted June 17, 2017 Author Posted June 17, 2017 Dnia 13.06.2017 o 20:48, łamAga napisał: No i gdzie foty ?:/ beda jak znajde czas na obrobke ;D pewnie w srode? Quote
Recommended Posts