łamAga Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 3 minuty temu, angineuuka napisał: jebanym zębem chyba. ketanol nie pomaga ? Quote
angineuuka Posted February 6, 2017 Author Posted February 6, 2017 8 minut temu, łamAga napisał: ketanol nie pomaga ? Nie chcę go cały czas brać, więc żre ibuprom :) Quote
Patikujek Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 Moje najlepsze połączenie to 2 ibupromy max i 1 ketonal forte. To było najlepsze połączenie w chwilach calkowitego rozpadu. Czasem jeszcze mały drink :P Quote
angineuuka Posted February 6, 2017 Author Posted February 6, 2017 6 minut temu, Patikujek napisał: Moje najlepsze połączenie to 2 ibupromy max i 1 ketonal forte. To było najlepsze połączenie w chwilach calkowitego rozpadu. Czasem jeszcze mały drink :P hihi :> Ja jak byłam chora w 2015 i brałam dość zjeb*ne tabsy to piłam alkohol.. i nieźle mnie trzepało po tym :P więc nie wiem czy chce przy zwykłym przeciwbolowym haha Quote
Patikujek Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 Mnie nie trzepało ci powiem, jedynie przyspieszało działanie tabletek Quote
angineuuka Posted February 7, 2017 Author Posted February 7, 2017 zamówiłam źle adresówki, bo zamiast misia to przyszły w kształcie głowy kota xD Quote
łamAga Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 1 minutę temu, angineuuka napisał: czy ja wiem :P Ładne ;) co za różnica czy miś czy kotek ;) Quote
angineuuka Posted February 7, 2017 Author Posted February 7, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: Ładne ;) co za różnica czy miś czy kotek ;) duża :P Miś był większy i srebrny.. a gdzie tam kot do psa haha Quote
łamAga Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 3 minuty temu, angineuuka napisał: duża :P Miś był większy i srebrny.. a gdzie tam kot do psa haha hehehehehe a na co im większe ,te będą dobre a że kot to u psa to co :P Quote
łamAga Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 2 minuty temu, angineuuka napisał: ładniejsze były no :p nastepnym razem zamówisz misie :D Quote
angineuuka Posted February 7, 2017 Author Posted February 7, 2017 3 minuty temu, łamAga napisał: nastepnym razem zamówisz misie :D tak będzie, mam tak mało adresówek ze kolejne mi się przydadzą ;P :D Quote
łamAga Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 6 minut temu, angineuuka napisał: tak będzie, mam tak mało adresówek ze kolejne mi się przydadzą ;P :D to tak jak ja zegarków :D Quote
angineuuka Posted February 7, 2017 Author Posted February 7, 2017 3 minuty temu, łamAga napisał: to tak jak ja zegarków :D noo ahahahah Quote
*Magda* Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 1 godzinę temu, łamAga napisał: A ja popijam tabsy piwem :P Jak umarł mój tata i przyjechała lekarka stwierdzić zgon, to dawała przyjaciółce mojego taty leki na uspokojenie. Pani Ela chciała to popić colą, to jeszcze ją zjebali :/ A co dopiero popijać piwem... Quote
łamAga Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 ja robię tak bardzo rzadko ale zdarza mi się .... Quote
angineuuka Posted February 7, 2017 Author Posted February 7, 2017 no ja prędzej colą poopije niz piwem, :p Quote
Tyśka) Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 Ja nie popiję niczym, bo na mnie nawet leki z drobnymi skutkami ubocznymi zawsze wywołują OGROMNE skutki na umyśle i na ciele hahaah :D Adresówki sUodkie, co chcesz :D Quote
Recommended Posts