Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zapowiadają mrozy ;D 

byłam wczoraj na poczcie, wqrwili mnie tam :/ z wielką pretensją, ze koperta słuzy na listy a nie na rzeczy. Super, rozumiem. Teraz mam qrwa kartonem wysyłać -_- podawać numer telefonu, żebrać o numer telefonu osobę której coś sprzedaje. no ja jebe. Takie wymagania, ceny coraz drozsze, a jakość usług do dupy :) dziękuję za uwagę na temat poczty :P u lekarza tez nic nie załatwiłam. Ale kupiłam termoforek! w końcu :D 

Posted
1 minutę temu, *Magda* napisał:

A co osobę na poczcie interesuje, co Ty wysyłasz w kopercie?

ze jak zaginie, to nie przyjma reklamacji.. ale to też bez sensu, bo skad wiedza czy nie wysłałam jakiś papierów grubych.. :D ale mnie mimo wszystko wqrwili, o juz widze jak kupuje wiekszy karton (paczka mini) ma małą piłkę, która ma 4,5 cm średnicy. I nie, tego też nie doręczą do domu, tylko samemu trzeba zapierdalać na pocztę. aż mi się odechciewa sprzedawać -_-

Posted

ja nie wiem, czy to jakaś frustracja czy coś. Bo u nas pracowników coraz mniej, okienka pozamykane, jak tak dalej pojdzie to jedna pani zostanie na poczcie głównej :p Listonoszów też baaardzo mało. 

Posted

Dlatego ja nie wpłacam na żadne takie "akcje" :P Jedynie Tyś otrzymała ode mnie pomoc finansową, ale widzę na dogo na co kasa poszła, więc nie miałam problemu, żeby pomóc ;)

Posted
2 minuty temu, *Magda* napisał:

Dlatego ja nie wpłacam na żadne takie "akcje" :P Jedynie Tyś otrzymała ode mnie pomoc finansową, ale widzę na dogo na co kasa poszła, więc nie miałam problemu, żeby pomóc ;)

a na dogo to mało oszustów było? ;) ;D

Posted

Kiedyś, dość często jak byliśmy w PL, to chodziliśmy w Opolu na pasaż w Realu i tam w jednej jadłodajni jedliśmy pyszne krokieciki. Często przychodził ktoś żebrać o kasę. Nie zapomnę jak podeszła do nas dziewczynka 12-13lat. Ze wstydem w oczach prosiła o coś do jedzenia. Nie o kasę, ale o jedzenie. Po jej wyrazie twarzy było widać ile ją kosztuje takie żebranie. Nie pamiętam już co jej kupiliśmy, ale coś tam sobie wybrała na miejscu w tej jadłodajni. Była taka wdzięczna... Aż się serce kraje jak sobie pomyślę, że przez polski rząd albo nieudolność rodziców (bo nie wiem kto winny), dziecko zamiast biegać po podwórku z rówieśnikami, musi prosić obcych o jedzenie :mad:

Posted
4 minuty temu, *Magda* napisał:

Kiedyś, dość często jak byliśmy w PL, to chodziliśmy w Opolu na pasaż w Realu i tam w jednej jadłodajni jedliśmy pyszne krokieciki. Często przychodził ktoś żebrać o kasę. Nie zapomnę jak podeszła do nas dziewczynka 12-13lat. Ze wstydem w oczach prosiła o coś do jedzenia. Nie o kasę, ale o jedzenie. Po jej wyrazie twarzy było widać ile ją kosztuje takie żebranie. Nie pamiętam już co jej kupiliśmy, ale coś tam sobie wybrała na miejscu w tej jadłodajni. Była taka wdzięczna... Aż się serce kraje jak sobie pomyślę, że przez polski rząd albo nieudolność rodziców (bo nie wiem kto winny), dziecko zamiast biegać po podwórku z rówieśnikami, musi prosić obcych o jedzenie :mad:

masakra ;(

Posted
3 godziny temu, *Magda* napisał:

Jak ja byłam mniejsza to do naszego domu kiedyś facet przyszedł i też poprosił o jedzenie, oczywiście dostał obiad i jeszcze prowiant "na droge", do dzisiaj nie zapomnę jak ze łzami w oczach dziękował...