*Magda* Posted November 8, 2016 Posted November 8, 2016 Lepiej się zastanów nad tym trzecim psem :D Quote
angineuuka Posted November 8, 2016 Author Posted November 8, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Lepiej się zastanów nad tym trzecim psem :D ależ ja tutaj wiem co ;) ino pracy brak. Quote
mar....ka Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 O 8.11.2016 o 20:42, angineuuka napisał: w ogole jak Coma mnie wkurza. Postanawia podrzeć ryja jak sąsiadka o 7:30 jedzie z dzieciakiem do szkoły :/ Muszę wstać i ją opieprzyć, a i tak swoje odburknie. Jezu, co ja za psa wzięłam -_- mnie też dzisiaj Shadow wkurzył, tylko go udusić . Lecę na skład Damiana , zabrałam osła ze sobą, by miał trochę przyjemności-niestety droga bez chodnika. Z jednej strony psy na Skanskiej ujadają, ten oczywiście drze ryja. Ale na drugiej stronie za płotem on-ek. I oczywiście dureń ciągnie do tego psa- co tam że auta jeżdżą. Na dodatek był na obroży- na szelkach mi łatwiej go utrzymać wrrr. Można na niego krzyczeć, ciągnąć , nawet smyczą tyłek przeciągnęłam- a ten swoje- na drugą stronę musi i tyle- co tam tiry nas mijające- ważne jest dorwać onka!!! Quote
angineuuka Posted November 10, 2016 Author Posted November 10, 2016 1 godzinę temu, mar....ka napisał: mnie też dzisiaj Shadow wkurzył, tylko go udusić . Lecę na skład Damiana , zabrałam osła ze sobą, by miał trochę przyjemności-niestety droga bez chodnika. Z jednej strony psy na Skanskiej ujadają, ten oczywiście drze ryja. Ale na drugiej stronie za płotem on-ek. I oczywiście dureń ciągnie do tego psa- co tam że auta jeżdżą. Na dodatek był na obroży- na szelkach mi łatwiej go utrzymać wrrr. Można na niego krzyczeć, ciągnąć , nawet smyczą tyłek przeciągnęłam- a ten swoje- na drugą stronę musi i tyle- co tam tiry nas mijające- ważne jest dorwać onka!!! ma rację, onki są fuj :D haha O Comie mozna by elaborat napisać.. :P Quote
mar....ka Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 42 minut temu, angineuuka napisał: ma rację, onki są fuj :D haha O Comie mozna by elaborat napisać.. :P poczekaj niech Madzia z Łamagą to przeczytają hehehe Quote
angineuuka Posted November 10, 2016 Author Posted November 10, 2016 2 minuty temu, mar....ka napisał: poczekaj niech Madzia z Łamagą to przeczytają hehehe one wiedzą, ze ja nie pałam miłoscią do onków. ;) boję się po prostu onków. Quote
angineuuka Posted November 10, 2016 Author Posted November 10, 2016 teraz właśnie powinnam pochwalic Come, ale jak to zrobie, to pewnie cos odjebie. Quote
Tyśka) Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 30 minut temu, angineuuka napisał: teraz właśnie powinnam pochwalic Come, ale jak to zrobie, to pewnie cos odjebie. Hahhahahahaah :D To ja ją chwalę! :D Quote
łamAga Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 30 minut temu, angineuuka napisał: teraz właśnie powinnam pochwalic Come, ale jak to zrobie, to pewnie cos odjebie. a za co chesz ją chwalić ? :P No ja wiem że nie pałasz miłością do Onków ale nie wiem dlaczego to najlepsza rasa świata ! 1 Quote
angineuuka Posted November 10, 2016 Author Posted November 10, 2016 NIE. Jutro moze pochwale ;P Wróciłam ze spaceru do domu ... i zaczęło lać :D Quote
łamAga Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 Ej u nas też leje :/ rano pewnie bedzie wszystko pokryte lodem :/ Quote
angineuuka Posted November 10, 2016 Author Posted November 10, 2016 Teraz, łamAga napisał: Ej u nas też leje :/ rano pewnie bedzie wszystko pokryte lodem :/ no w nocy na minusie zapowiadają :/ Quote
łamAga Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 2 minuty temu, angineuuka napisał: no w nocy na minusie zapowiadają :/ Dzisiaj rano u nas było wszystko białe , zmrożone , strach pomyśleć co będzie po deszczu ;( na szczescie mam wolne ;) Quote
angineuuka Posted November 10, 2016 Author Posted November 10, 2016 ja się zastanawiam, czy nie wstać rano na zdjęcia.. ale nie wiem czy jutro, czy po jutrze ;P Quote
łamAga Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 2 minuty temu, angineuuka napisał: ja się zastanawiam, czy nie wstać rano na zdjęcia.. ale nie wiem czy jutro, czy po jutrze ;P Zazdro! Quote
angineuuka Posted November 10, 2016 Author Posted November 10, 2016 Teraz, łamAga napisał: Zazdro! też wstań! :D Quote
łamAga Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 2 minuty temu, angineuuka napisał: też wstań! :D Nie mogę iśc bo sama z młodym będę , Sebek ma nocke od 23-11 ;) Quote
angineuuka Posted November 10, 2016 Author Posted November 10, 2016 4 minuty temu, łamAga napisał: Nie mogę iśc bo sama z młodym będę , Sebek ma nocke od 23-11 ;) ale wstać mozesz :P hahha postanowione, ide jutro :D chyba, ze bedzie lac czy coś. Quote
łamAga Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 2 minuty temu, angineuuka napisał: ale wstać mozesz :P hahha postanowione, ide jutro :D chyba, ze bedzie lac czy coś. no wstac to i tak pewnie wstane :P Jak bedzie tak jak dzisiaj rano to zdjęcia będą rewelka :) Quote
angineuuka Posted November 10, 2016 Author Posted November 10, 2016 nie wiem jak dzisiaj było, bo wstałam po 10.. :P ale w środę było zajebiscie ;o :D zobaczymy, jak bedzie kijowo to nie pojde, albo pojde bez aparatu :D Quote
łamAga Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 1 minutę temu, angineuuka napisał: nie wiem jak dzisiaj było, bo wstałam po 10.. :P ale w środę było zajebiscie ;o :D zobaczymy, jak bedzie kijowo to nie pojde, albo pojde bez aparatu :D Ja wstałam cos koło 6 i wszystko było białe , płoty , samochody , drzewa , pięknie to wyglądało ;) Quote
Tyśka) Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 Wiem, że nie na temat... ale nie wywalczyłam miejsca na Gonciarza, buuuuuuuuuuuuuuuuuu. Quote
*Magda* Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 2 godziny temu, angineuuka napisał: ma rację, onki są fuj :D haha P.S. Nie pała miłością do ONków, a sama kiedyś miała :P Quote
łamAga Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 4 minuty temu, *Magda* napisał: P.S. Nie pała miłością do ONków, a sama kiedyś miała :P Dlatego pewnie nie pała :P Quote
angineuuka Posted November 10, 2016 Author Posted November 10, 2016 11 minut temu, łamAga napisał: Ja wstałam cos koło 6 i wszystko było białe , płoty , samochody , drzewa , pięknie to wyglądało ;) czyli o 6 trzeba by wyjść :P 10 minut temu, Tyś(ka) napisał: Wiem, że nie na temat... ale nie wywalczyłam miejsca na Gonciarza, buuuuuuuuuuuuuuuuuu. ja zapomniałam.. 8 minut temu, *Magda* napisał: P.S. Nie pała miłością do ONków, a sama kiedyś miała :P 4 minuty temu, łamAga napisał: Dlatego pewnie nie pała :P ;) Quote
Recommended Posts