Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
O 8.11.2016 o 20:42, angineuuka napisał:

w ogole jak Coma mnie wkurza. Postanawia podrzeć ryja jak sąsiadka o 7:30 jedzie z dzieciakiem do szkoły :/ Muszę wstać i ją opieprzyć, a i tak swoje odburknie. Jezu, co ja za psa wzięłam -_- 

mnie też dzisiaj Shadow wkurzył, tylko go udusić . Lecę na skład Damiana , zabrałam osła ze sobą, by miał trochę przyjemności-niestety  droga bez chodnika. Z jednej strony psy na Skanskiej  ujadają, ten oczywiście drze ryja. Ale na drugiej stronie za płotem on-ek. I oczywiście dureń ciągnie do tego psa- co tam że auta jeżdżą. Na dodatek był na obroży- na szelkach mi łatwiej go utrzymać wrrr. Można na niego krzyczeć, ciągnąć , nawet smyczą tyłek przeciągnęłam- a ten swoje- na drugą stronę musi i tyle- co tam tiry nas mijające- ważne jest dorwać onka!!!

Posted
1 godzinę temu, mar....ka napisał:

mnie też dzisiaj Shadow wkurzył, tylko go udusić . Lecę na skład Damiana , zabrałam osła ze sobą, by miał trochę przyjemności-niestety  droga bez chodnika. Z jednej strony psy na Skanskiej  ujadają, ten oczywiście drze ryja. Ale na drugiej stronie za płotem on-ek. I oczywiście dureń ciągnie do tego psa- co tam że auta jeżdżą. Na dodatek był na obroży- na szelkach mi łatwiej go utrzymać wrrr. Można na niego krzyczeć, ciągnąć , nawet smyczą tyłek przeciągnęłam- a ten swoje- na drugą stronę musi i tyle- co tam tiry nas mijające- ważne jest dorwać onka!!!

ma rację, onki są fuj :D haha

O Comie mozna by elaborat napisać.. :P 

Posted
30 minut temu, angineuuka napisał:

teraz właśnie powinnam pochwalic Come, ale jak to zrobie, to pewnie cos odjebie.

a za co chesz ją chwalić ? :P

No ja wiem że nie pałasz miłością do Onków ale nie wiem dlaczego to najlepsza rasa świata !

• Upvote 1
Posted
2 minuty temu, angineuuka napisał:

no w nocy na minusie zapowiadają :/ 

Dzisiaj rano u nas było wszystko białe , zmrożone , strach pomyśleć co będzie po deszczu ;( na szczescie mam wolne ;)

Posted
4 minuty temu, łamAga napisał:

Nie mogę iśc bo sama z młodym będę , Sebek ma nocke od 23-11 ;)

ale wstać mozesz :P hahha

postanowione, ide jutro :D chyba, ze bedzie lac czy coś. 

Posted
2 minuty temu, angineuuka napisał:

ale wstać mozesz :P hahha

postanowione, ide jutro :D chyba, ze bedzie lac czy coś. 

no wstac to i tak pewnie wstane :P

Jak bedzie tak jak dzisiaj rano to zdjęcia będą  rewelka :)

Posted
1 minutę temu, angineuuka napisał:

nie wiem jak dzisiaj było, bo wstałam po 10.. :P ale w środę było zajebiscie ;o :D zobaczymy, jak bedzie kijowo to nie pojde, albo pojde bez aparatu :D 

Ja wstałam cos koło 6 i wszystko było białe , płoty , samochody , drzewa , pięknie to wyglądało ;)

Posted
11 minut temu, łamAga napisał:

Ja wstałam cos koło 6 i wszystko było białe , płoty , samochody , drzewa , pięknie to wyglądało ;)

czyli o 6 trzeba by wyjść :P 

10 minut temu, Tyś(ka) napisał:

Wiem, że nie na temat... ale nie wywalczyłam miejsca na Gonciarza, buuuuuuuuuuuuuuuuuu.

ja zapomniałam.. 

8 minut temu, *Magda* napisał:

%5Bdblpt%5Dfoch%5Bdblpt%5D

P.S. Nie pała miłością do ONków, a sama kiedyś miała :P

4 minuty temu, łamAga napisał:

Dlatego pewnie nie pała :P

;)