angineuuka Posted November 5, 2016 Author Posted November 5, 2016 ale nie zdążyły :D ten moj guz jakos ewoluowal w dwa ahahahah Quote
angineuuka Posted November 6, 2016 Author Posted November 6, 2016 Dzien zaczynamy z bólem brzucha u jednej z suczy.. Quote
angineuuka Posted November 6, 2016 Author Posted November 6, 2016 taa, a to panikara. Więc mam psa co jeszcze kuleje, a wez jej nie dotknij gdziekolwiek ( tzn tylko ja mogę) to jest wielkie haalo. Była qpa jedna, po dopingu slizgowym.. jak nie ogarnie sie do jutra, to jutro wet :) Quote
Tyśka) Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 Jak Ty to "robisz"? Że u Was ciągle coś.... :( Quote
angineuuka Posted November 6, 2016 Author Posted November 6, 2016 8 minut temu, Tyś(ka) napisał: Jak Ty to "robisz"? Że u Was ciągle coś.... :( co nie? wczoraj mi jeszcze alergia jakaś pod pachą wyskoczyła xD a o duzej ilosci rzeczach nawet nie piszę xD Quote
Ania :) Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 To u mnie w porównaniu do Ciebie nuda nudę pogania. pecha jakiegoś masz czy co ? ciągle coś.. Quote
angineuuka Posted November 6, 2016 Author Posted November 6, 2016 chyba zawsze coś. chociaż długo spokoj był :) Quote
*Magda* Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 Są ludzie, którzy przyciągają choroby :P Ten mój kolega, co miałam jego Ginę w domu, ma tak samo. Ciągle albo on albo jego syn "coś ma" :/ Quote
angineuuka Posted November 6, 2016 Author Posted November 6, 2016 Miśka akurat odjebuje dzikie akcje, bo nic jej nie jest ;) Quote
mar....ka Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 19 godzin temu, angineuuka napisał: Miśka akurat odjebuje dzikie akcje, bo nic jej nie jest ;) to dobra wiadomość :) Quote
angineuuka Posted November 7, 2016 Author Posted November 7, 2016 1 minutę temu, mar....ka napisał: to dobra wiadomość :) taa, mam ochote je zabić.. :) Quote
mar....ka Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 40 minut temu, angineuuka napisał: taa, mam ochote je zabić.. :) wolisz, żeby rzygała hehe Quote
angineuuka Posted November 7, 2016 Author Posted November 7, 2016 wole, zeby ogarnely pizde, bo jak tak pojdzie to ja Come na sylwestra zamkne w piwnicy :P chociaz tez nie, tam tez sie bedzie bala.. -_- z roku na rok coraz gorzej z nią. Quote
łamAga Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 mi też wyszła alergia pod pachą :P i na brodzie :P o uj wie od czego :P Quote
angineuuka Posted November 7, 2016 Author Posted November 7, 2016 11 minut temu, łamAga napisał: mi też wyszła alergia pod pachą :P i na brodzie :P o uj wie od czego :P przypadek? haha na ryjcu tez cos mam :/ ale inne niz pod pacha. Quote
łamAga Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 3 minuty temu, angineuuka napisał: przypadek? haha na ryjcu tez cos mam :/ ale inne niz pod pacha. My oby dwie mamy szczescie na choroby :/ Quote
angineuuka Posted November 7, 2016 Author Posted November 7, 2016 taa, masakra :/ ja do dzis mam schizy jak mi wlosy troche wiecej lecą :/ Quote
angineuuka Posted November 7, 2016 Author Posted November 7, 2016 i widze, ze zlamala mi sie obudowa od lapka xD JAK?! Quote
łamAga Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 Mysle ze uraz do utraty włosów juz Ci zostanie :/ pewnie gdzies nim walnęłaś :P Quote
łamAga Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 Od razu ta :P musimy troche pocierpieć :P Quote
angineuuka Posted November 7, 2016 Author Posted November 7, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Wy się obie do trumny wsadźcie :D do jednej? Quote
angineuuka Posted November 7, 2016 Author Posted November 7, 2016 Teraz, łamAga napisał: Od razu ta :P musimy troche pocierpieć :P juz ostatnio za duzo cierpiałam :p psychicznie i fizycznie. ;) Quote
łamAga Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 1 minutę temu, angineuuka napisał: juz ostatnio za duzo cierpiałam :p psychicznie i fizycznie. ;) ja chyba od zawsze cierpię :/ :P Quote
Recommended Posts