Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
2 minuty temu, mar....ka napisał:

trzeba było się przypomnieć....w razie czego Angii podeślę (albo Ty jak będziesz jechać na święta do Polski, to jej podwieziesz-  pewnie choinkę jej zeżre heheh)

Ale ja nie mam Angi po drodze :P

Posted

Wiecie co ja wam powiem? Dogo znowu mi swiruje :P A ja porządnie dnia nie zaczełam, a mam już dość :P łeb jak bolał, tak boli, kolacja w nocy wyszła sobie bokiem.. ( a jajecznica była, już nie zjem.. :P ) Migreno, migreno.. wypier.alaj ode mnie..

9 godzin temu, mar....ka napisał:

Posted
1 minutę temu, angineuuka napisał:

drętwienie, światłowstrę ( ale to lekki ), wymioty, ból nie do zniesienia, ciemnosc przed oczami ( zazwyczaj jednym okiem, nie widze na to oko, bo mam takie mroczki )..

No to może być migrena :/ Mi nic nie pomagało i zawsze kończyłam na pogotowiu :/ Z czasem było tak, że jak już czułam migrenę (rozpoznawałam rodzaj bólu), to nawet się nie faszerowałam tabsami, bo wiedziałam, że mi nie pomogą, tylko jechała od razu na pogotowie. Tam ściemniałam, że wzięłam już 3-4 tabletki, ale nie pomogły, dlatego jestem. Dostawałam wtedy pyralginę domięśniowo (w domu zawsze brałam pyralginę w tabsach i nic nie pomagała) i ból przechodził po zastrzyczku :)

Może jak ma Cie kto zwieźć, to pojedź na SOR ;)

Posted

Nie no, teraz przeżyje :D Boli mnie tylko jak kaszle/kicham. I niestety, ten ból jest faktycznie rozpoznawalny. Zazwyczaj pojawiają mi się mroczki przed oczami i wiem, ze juz jestem stracona na co najmniej cały dzień :/ Ale boje się, ze kiedyś mnie złapie w najmniej odpowiednim momencie :(

Posted
2 minuty temu, łamAga napisał:

Jak moja siostre złapie migrena to cały dzien leży w łózku , przy łóżku ma miskę i wymiotuje :/

na drugi raz tez sobie wezme miske ;D Ale za to psy dzielnie mi towarzyszyly ;D 

Posted
9 minut temu, angineuuka napisał:

na drugi raz tez sobie wezme miske ;D Ale za to psy dzielnie mi towarzyszyly ;D 

Może lepiej nie bo psy Ci będą z tej miski wyjadać :P