mar....ka Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 35 minut temu, *Magda* napisał: Kup se kozę zamiast psa, to zeżre liście i nie będziesz mieć grabienia :P kozę to ja miałam Ci przez kolegę z Jeleniej podać heheh Quote
angineuuka Posted November 4, 2016 Author Posted November 4, 2016 31 minut temu, mar....ka napisał: kozę to ja miałam Ci przez kolegę z Jeleniej podać heheh mrrrrr :> ahahhaha Quote
*Magda* Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 36 minut temu, mar....ka napisał: kozę to ja miałam Ci przez kolegę z Jeleniej podać heheh Ale nie podałaś, a on w poniedziałek już wrócił :P Quote
mar....ka Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 trzeba było się przypomnieć....w razie czego Angii podeślę (albo Ty jak będziesz jechać na święta do Polski, to jej podwieziesz- pewnie choinkę jej zeżre heheh) Quote
*Magda* Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 2 minuty temu, mar....ka napisał: trzeba było się przypomnieć....w razie czego Angii podeślę (albo Ty jak będziesz jechać na święta do Polski, to jej podwieziesz- pewnie choinkę jej zeżre heheh) Ale ja nie mam Angi po drodze :P Quote
mar....ka Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 a Angii nie na Śląsku??? najwyżej podjedziesz kawałek :P Quote
*Magda* Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 2 minuty temu, mar....ka napisał: a Angii nie na Śląsku??? najwyżej podjedziesz kawałek :P No ona na śląsku, a ja na opolszczyźnie :P Quote
mar....ka Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 oj boshe co za różnica :P dla mnie Opole to już prawie Katowice :P Quote
*Magda* Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 1 minutę temu, mar....ka napisał: oj boshe co za różnica :P dla mnie Opole to już prawie Katowice :P Do Katowic to ja mam jeszcze ponad 100km :P Quote
mar....ka Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 2 minuty temu, *Magda* napisał: Do Katowic to ja mam jeszcze ponad 100km :P no widzisz nie tak dużo :P Quote
angineuuka Posted November 5, 2016 Author Posted November 5, 2016 Wiecie co ja wam powiem? Dogo znowu mi swiruje :P A ja porządnie dnia nie zaczełam, a mam już dość :P łeb jak bolał, tak boli, kolacja w nocy wyszła sobie bokiem.. ( a jajecznica była, już nie zjem.. :P ) Migreno, migreno.. wypier.alaj ode mnie.. 9 godzin temu, mar....ka napisał: Quote
angineuuka Posted November 5, 2016 Author Posted November 5, 2016 3 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Zdrowia! Patrząc na to, ze znowu zrobiłam sobie kuku... przyda się haha a na serio to dzieki, migrena zeszła prawie. :) Quote
łamAga Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 Migren na szczescie nie miewam :P za to katar u mnie gości prawie cały czas :/ :P otrivin powracaj ;( Quote
*Magda* Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 Odpukać, mam kilka lat już spokoju od migreny ;) Ale dobrze pamiętam ten ból, więc współczuję :/ Quote
angineuuka Posted November 5, 2016 Author Posted November 5, 2016 Tak strzelam, ze migreny właśnie. Nie byłam z tym u lekarza.. :P Quote
*Magda* Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 8 minut temu, angineuuka napisał: Tak strzelam, ze migreny właśnie. Nie byłam z tym u lekarza.. :P A co Ci jest dokładnie? Quote
angineuuka Posted November 5, 2016 Author Posted November 5, 2016 drętwienie, światłowstrę ( ale to lekki ), wymioty, ból nie do zniesienia, ciemnosc przed oczami ( zazwyczaj jednym okiem, nie widze na to oko, bo mam takie mroczki ).. Quote
*Magda* Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 1 minutę temu, angineuuka napisał: drętwienie, światłowstrę ( ale to lekki ), wymioty, ból nie do zniesienia, ciemnosc przed oczami ( zazwyczaj jednym okiem, nie widze na to oko, bo mam takie mroczki ).. No to może być migrena :/ Mi nic nie pomagało i zawsze kończyłam na pogotowiu :/ Z czasem było tak, że jak już czułam migrenę (rozpoznawałam rodzaj bólu), to nawet się nie faszerowałam tabsami, bo wiedziałam, że mi nie pomogą, tylko jechała od razu na pogotowie. Tam ściemniałam, że wzięłam już 3-4 tabletki, ale nie pomogły, dlatego jestem. Dostawałam wtedy pyralginę domięśniowo (w domu zawsze brałam pyralginę w tabsach i nic nie pomagała) i ból przechodził po zastrzyczku :) Może jak ma Cie kto zwieźć, to pojedź na SOR ;) Quote
angineuuka Posted November 5, 2016 Author Posted November 5, 2016 Nie no, teraz przeżyje :D Boli mnie tylko jak kaszle/kicham. I niestety, ten ból jest faktycznie rozpoznawalny. Zazwyczaj pojawiają mi się mroczki przed oczami i wiem, ze juz jestem stracona na co najmniej cały dzień :/ Ale boje się, ze kiedyś mnie złapie w najmniej odpowiednim momencie :( Quote
łamAga Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 Jak moja siostre złapie migrena to cały dzien leży w łózku , przy łóżku ma miskę i wymiotuje :/ Quote
angineuuka Posted November 5, 2016 Author Posted November 5, 2016 2 minuty temu, łamAga napisał: Jak moja siostre złapie migrena to cały dzien leży w łózku , przy łóżku ma miskę i wymiotuje :/ na drugi raz tez sobie wezme miske ;D Ale za to psy dzielnie mi towarzyszyly ;D Quote
łamAga Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 9 minut temu, angineuuka napisał: na drugi raz tez sobie wezme miske ;D Ale za to psy dzielnie mi towarzyszyly ;D Może lepiej nie bo psy Ci będą z tej miski wyjadać :P Quote
angineuuka Posted November 5, 2016 Author Posted November 5, 2016 Teraz, łamAga napisał: Może lepiej nie bo psy Ci będą z tej miski wyjadać :P o fuuu.. Ale kot tez dzisiaj jak beltal, to juz pochwycić chciała ;/ Quote
łamAga Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 2 minuty temu, angineuuka napisał: o fuuu.. Ale kot tez dzisiaj jak beltal, to juz pochwycić chciała ;/ hahahahahahhahhaha ble fuj :P Quote
Recommended Posts