angineuuka Posted June 27, 2016 Author Posted June 27, 2016 Moje psy sa kochane.. bardzo nie chca kolejnego psa w rodzinie. :< Quote
angineuuka Posted June 28, 2016 Author Posted June 28, 2016 Rzepki u Comy daly o sobie znac. :/ Quote
Tyśka) Posted June 29, 2016 Posted June 29, 2016 U Was jak zawsze... jak nie urok to przemarsz wojsk :( Quote
angineuuka Posted June 29, 2016 Author Posted June 29, 2016 Nic. Suple i ograniczenie spacerow. Rzepke "wstawilam" na miejsce of kors Quote
angineuuka Posted August 1, 2016 Author Posted August 1, 2016 Na sile nie bede reanimowac galerii :P ale stormy Prawdopodobnie bede obecna na latajacych psach we wrzesniu w Warszawie i tydzien w Otwocku, jakby ktos chcial sie spotkac :) Quote
angineuuka Posted August 1, 2016 Author Posted August 1, 2016 Hahaha, taniej mialabym do Magdy aktualniej niz do wawki :P Quote
*Magda* Posted August 1, 2016 Posted August 1, 2016 5 godzin temu, Angi napisał: Hahaha, taniej mialabym do Magdy aktualniej niz do wawki :P No to dawaj :) Zapraszam ;) Quote
angineuuka Posted August 2, 2016 Author Posted August 2, 2016 A ja chyba mam fona do wymiany :)) super haha Quote
angineuuka Posted August 2, 2016 Author Posted August 2, 2016 Wifi sie zje.alo :( jako, ze ja siedze tylko na telefonie, a na lapku tylko zdjecia to dla mnie wifi jest obowiazkowe :( musze czekac, az tata wroci, bo fon na niego... Nie lapie mi zadnego sygnalu wifi. Reset i powrot do ustawien fabrycznych nie pomaga. Quote
Tyśka) Posted August 3, 2016 Posted August 3, 2016 A mój Mirek (telefon) znowu mi niefortunnie wypadł podczas wczorajszego biegania... i jest jeszcze bardziej poobijany... Pomijając fakt, że mnie irytuje. Chyba za niedługo będę musiała Mirka wymienić na lepszy model. Quote
Paulina94 Posted August 3, 2016 Posted August 3, 2016 Ja mój telefon wymieniłam 1,5 tygodnia temu :P Żaden iphone to nie jest, ale jestem zadowolona :) Mam LG K8 Quote
angineuuka Posted August 3, 2016 Author Posted August 3, 2016 Tez nie mam iphona ;) tylko Huawei p8 lite. Aktualnie na internet uzywam bylego - htc 510. Ale Huawei juz na przegranej pozycji jest u mnie. Wqrwil mnie :P Jesoo, ten rok jest taki do dupy.. :( Quote
Ania :) Posted August 3, 2016 Posted August 3, 2016 Ja mam Samsunga grand Prime juz dłuższy czas i jestem z niego zadowolona :) z resztą już od dobrych kilku lat jestem wierna Samsungom :) Quote
Erykowa Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 O 3.08.2016 o 21:27, Angi napisał: Tez nie mam iphona ;) tylko Huawei p8 lite. Aktualnie na internet uzywam bylego - htc 510. Ale Huawei juz na przegranej pozycji jest u mnie. Wqrwil mnie :P Jesoo, ten rok jest taki do dupy.. :( Hej To następny na pewno bedzie lepszy.Wiesz,ten przestępny a one ponąć zawsze felerne ;) Ja nie cierpie z tel.na dogo zaglądać dlatego tak zadko bywam Quote
angineuuka Posted August 5, 2016 Author Posted August 5, 2016 Zobaczymy.. Od dzisiaj bede miala dodatkowego psa i zolwia :P wiec bedzie wesolo, tym bardziej ze mam jeszcze malego kociaka :P (pod koniec wrzesnia idzie do ds) Dzisiaj zapowiadaja znowu ulewy.. tym razem zostaje w domu ahaha Quote
Recommended Posts