Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 1 month later...
Posted

Na sile nie bede reanimowac galerii :P ale stormy

Prawdopodobnie bede obecna na latajacych psach we wrzesniu w Warszawie i tydzien w Otwocku, jakby ktos chcial sie spotkac :)

Posted

Wifi sie zje.alo :( jako, ze ja siedze tylko na telefonie, a na lapku tylko zdjecia to dla mnie wifi jest obowiazkowe :( musze czekac, az tata wroci, bo fon na niego... Nie lapie mi zadnego sygnalu wifi. Reset i powrot do ustawien fabrycznych nie pomaga.

Posted

A mój Mirek (telefon) znowu mi niefortunnie wypadł podczas wczorajszego biegania... i jest jeszcze bardziej poobijany...
 Pomijając fakt, że mnie irytuje. Chyba za niedługo będę musiała Mirka wymienić na lepszy model.

Posted

Tez nie mam iphona ;) tylko Huawei p8 lite. Aktualnie na internet uzywam bylego - htc 510. Ale Huawei juz na przegranej pozycji jest u mnie. Wqrwil mnie :P

Jesoo, ten rok jest taki do dupy.. :(

Posted
O 3.08.2016 o 21:27, Angi napisał:

Tez nie mam iphona ;) tylko Huawei p8 lite. Aktualnie na internet uzywam bylego - htc 510. Ale Huawei juz na przegranej pozycji jest u mnie. Wqrwil mnie :P

Jesoo, ten rok jest taki do dupy.. :(

Hej

To następny na pewno bedzie lepszy.Wiesz,ten przestępny a one ponąć zawsze felerne ;)

Ja nie cierpie z tel.na dogo zaglądać dlatego tak zadko bywam

Posted

Zobaczymy..

Od dzisiaj bede miala dodatkowego psa i zolwia :P wiec bedzie wesolo, tym bardziej ze mam jeszcze malego kociaka :P (pod koniec wrzesnia idzie do ds) 

Dzisiaj zapowiadaja znowu ulewy.. tym razem zostaje w domu ahaha