angineuuka Posted January 31, 2016 Author Posted January 31, 2016 No raczej, ze w Polszy :D najlepiej z psem. Pies mi wyjade kupy z kuwety, nie powiem ktory:P Quote
mar....ka Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 4 minuty temu, Ania :) napisał: My jedziemy w tym roku na mazury :) pamiętaj o tej wystawie karkonoskiej, w tym roku jakoś późno-26 czerwca Quote
Ania :) Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 21 minut temu, majoka napisał: pamiętaj o tej wystawie karkonoskiej, w tym roku jakoś późno-26 czerwca No i wtedy właśnie będę na Mazurach :( Quote
mar....ka Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 2 godziny temu, Ania :) napisał: No i wtedy właśnie będę na Mazurach :( a idź paskudo, niech Cie komary zjedzą :P Quote
Ania :) Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 To po co tak późno zrobili xd mogli zrobić tydzień wcześniej :P Quote
mar....ka Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 1 minutę temu, Ania :) napisał: To po co tak późno zrobili xd mogli zrobić tydzień wcześniej :P napisz do nich z pretensjami :P Quote
angineuuka Posted February 3, 2016 Author Posted February 3, 2016 Moj zwierzyniec jest mistrzem w chorowaniu :) Quote
angineuuka Posted February 3, 2016 Author Posted February 3, 2016 Kot cos chyba pozarl. Nie swoj jest, troche poskubal szynki i tyle. Nawadniam go strzykawka.. One kuzwa zawsze choruja jak nie ma kasy, zawsze. Quote
angineuuka Posted February 4, 2016 Author Posted February 4, 2016 Jednak wet. Ale nie wiem, czy moje panie wetki sa.. wroce do domu to zadzwonie. Quote
angineuuka Posted February 5, 2016 Author Posted February 5, 2016 Nie wiadomo co mu jest. Krew podstawowa bardzo dobra, usg tez ok. Czekam jeszcze na wyniki rozmazu. Quote
angineuuka Posted February 5, 2016 Author Posted February 5, 2016 Apetyt od wczoraj jest. I tyle. Troche lepiej to tych zastrzykach i kroplowie, ale nadal to nie jest to. Quote
*Magda* Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 Kurcze, może jakiś wirus w powietrzu lata?! Wyniki krwi ok, a może coś go tam "łapie" lekkiego :/ Quote
angineuuka Posted February 5, 2016 Author Posted February 5, 2016 Tez mysle o wirusie. Ale zobaczymy co z tym rozmazem bedzie. Bo nie ma zadnych innych objawow, wymiotow.. nic. Tylko goraczka nawracajaca.. Reszta nic nie ma, tylko Mlody. Quote
mar....ka Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 ojej, żeby mu przeszło (dziwne czasy nastały z tymi wirusami....) Quote
angineuuka Posted February 5, 2016 Author Posted February 5, 2016 Wogole to ja mam dziwne wizyty u weta. Jak bylam z Misia ta wycieciu tego czegos, to byl takze west z tym samym. Jak bylam z Coma, gdy miala te ropomacicze to tez spotykalismy się z suka po ropo. (Kwestia dwoch dni) . Teraz tez jest kot, objawy podobne. Tez rudy.:P 1 Quote
Erykowa Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 Hej Ja tu nie będę zaglądać bo jak wchodzę to zawsze coś się dzieje :( Jak kocisko? Quote
angineuuka Posted February 11, 2016 Author Posted February 11, 2016 5 godzin temu, Erykowa napisał: Hej Ja tu nie będę zaglądać bo jak wchodzę to zawsze coś się dzieje :( Jak kocisko? Za rzadko zagladasz! Z kociem lepiej. Wyszlo jakies zapalenie. Zeszlismy z mocniejszych zastrzykow juz. ;) Za to ze mna bylo wczoraj zle. Dzis troche lepiej.na dodatek mam cos na skorze, boli jak cholera :P Quote
Recommended Posts