marta1624 Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 Misia też może zjeść mnie i mojego ratlerka :p 1 Quote
angineuuka Posted January 28, 2016 Author Posted January 28, 2016 No kurde, nie bylo jej. Teraz tez jej Nie bylo, weszlam przez profil Marty.A suby nie dziala nadal Quote
marta1624 Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 Dogo się zjebało :/ Mnie przez tablet się tak źle wchodzi, że odpuszczam i jestem tylko jak z kompa. Quote
angineuuka Posted January 28, 2016 Author Posted January 28, 2016 Ze wszystkich kompow jakich wchodze, na dogo wyskakuje mi milion reklam. Zobaczymy jak u babci Bedzie. Quote
marta1624 Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 Mnie reklamy na całe szczęście nie, ale suby nie wszystkie mam. I nie zawsze pokazuje odpowiedź. Quote
angineuuka Posted January 29, 2016 Author Posted January 29, 2016 Chrome. Wlasciwie wszedzie wchodze z chrome. Quote
mar....ka Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 ja z foxa i nie mam reklam (ale pewnie coś mam zainstalowane blokującego, tylko nie pamiętam co) Quote
angineuuka Posted January 29, 2016 Author Posted January 29, 2016 No nie bede komus obcemu instalowac adblocka. A skoro ja nie uzywam lapka u siebie na dogo, to nie potrzeb :P Quote
mar....ka Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 3 minuty temu, Angi napisał: No nie bede komus obcemu instalowac adblocka. A skoro ja nie uzywam lapka u siebie na dogo, to nie potrzeb :P wiadomo, że komuś obcemu nie,ale miałam na myśli prywatny sprzęt Quote
angineuuka Posted January 29, 2016 Author Posted January 29, 2016 Znowu nie moge spac, wiec ogladam psy do adopcji. I.. kuzwa, ja nie wiem. Ludzie ot tak oddaja te swoje psy, bo alergia, bo praca za granica, bo choroba psa.. A ja do cholery mam ta pieprzona alergie na psy (na koty i 3692737 innych rzeczy rowniez), za granice tez byly mysli by wyjechac (chyba w jakims stopniu nadal sa) i kuzwa, nie wyobrazam sobie by oddac psa z tych powodow. Człowiek rozpacza, gdy u twojego psa jest podejrzenie chorych nerek, chorego serca. Beczy nawet u tego weta, gdy okazuje sie ze przychodzi z psem w ostatniej chwili, a przez swoje bycie zjebem prawie wykonczyl psa. Rozmyslal nawet co by bylo, gdyby okazalo się, że jednak ma się ten nowotwor? Co by było wtedy z psami? Jakbym bez nich wytrzymala w szpitalu? Ma głupie mysli, ale jakos je od siebie odsuwa, bo w jakms kawalku mysli sobie wtedy, co by bylo z psami, gdyby cię braklo? Mysle tez sobie, ze gdyby Nie psy to dopiero bylabym emocjonalnym zjebem. Osobnikiem nie rozmawiajacym z nikim. Psy to moja odskocznia od tego zjebanego swiata. Moze nie jestem zajebistym wlascicielem psow, nie ukrywam tego. Ale nie wyobrazam sobie, zebym mogla je oddac... Quote
*Magda* Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 Angi, bo w większości to są pewnie ludzie, którzy wzięli psa, bo: dziecko chciało; bo sąsiedzi mają, to ja też będę miał; bo fajnie wygląda taki puszysty szczeniak; bo trzeba się pokazać przed kumplami.....Nie wszyscy są takimi zjebami jak my i traktują swoje psy lepiej niż ludzi ;) Quote
mar....ka Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 O 30.01.2016o09:48, magdabroy napisał: Angi, bo w większości to są pewnie ludzie, którzy wzięli psa, bo: dziecko chciało; bo sąsiedzi mają, to ja też będę miał; bo fajnie wygląda taki puszysty szczeniak; bo trzeba się pokazać przed kumplami.....Nie wszyscy są takimi zjebami jak my i traktują swoje psy lepiej niż ludzi ;) przypominam Ci, że powiedziałaś że dałabyś Torze skopa, gdyby dupskiem ładowała się jak Shadow heheh Quote
*Magda* Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 Oczywiście, że pamiętam :P Pies nie będzie sobie ze mnie fotela robił :P Quote
*Magda* Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 Z całą miłością do zwierząt, to ja jestem trochę inna i są rzeczy na które psu nie pozwolę :P Quote
angineuuka Posted January 31, 2016 Author Posted January 31, 2016 Siema :D zaczynam sie zastanawiac czy noe wyruszyc gdzies na wakacje :P Quote
angineuuka Posted January 31, 2016 Author Posted January 31, 2016 Tylko ten myk, ze nie wiem gdzie :P Quote
*Magda* Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 1 minutę temu, Aleksa. napisał: Do Niemiec :D Dokładniej do Bracht :D Quote
angineuuka Posted January 31, 2016 Author Posted January 31, 2016 Niemcy mam wiosna, wystarczy :P Quote
*Magda* Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 Angi, ja mam 8km do Holandii, więc możesz to potraktować jak wycieczkę do Królestwa Niderlandów :D Quote
angineuuka Posted January 31, 2016 Author Posted January 31, 2016 Wlasciwie to ja jeszcze przed weselem, to jade na ITB do Berlina ;) takze bede nimi beltac :P Quote
Recommended Posts