Naklejka Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 [quote name='Angi']ciekawe czy ja od swojej strony znalazłabym jakąś udeptaną ścieżkę, bo szczerze to nie chciałoby mi się zpierdalać od strony gliwic :evil_lol:[/QUOTE] No przecież za mostem jest ścieżka do lasu, potem nawet jest betonowa :cool3: Co to za problem? Tylko nie wiem czy przez tą budowę da się przejść, trzeba iść i to zobaczyć... Quote
angineuuka Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 jeżeli nie będzie tam lodu i nie obiję mordy to będzie dobrze :lol: Quote
angineuuka Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 siema :D [COLOR=#fff0f5]...........................[/COLOR] Quote
łamAga Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='Angi']siema :D [COLOR=#fff0f5]...........................[/COLOR][/QUOTE] a Ty nie w szkole ?? :mad: ferie masz ?? Quote
łamAga Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='Angi']nie i nie :evil_lol:[/QUOTE] to co tu robisz ????:mad: ja sie grzecznie pytam :eviltong: Quote
angineuuka Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 chciałam się dziś wziąć za zdjęcia, ale jak nie chcecie to nie :lol: Quote
łamAga Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='Angi']chciałam się dziś wziąć za zdjęcia, ale jak nie chcecie to nie :lol:[/QUOTE] Jak nie chcemy ?? chcemy :eviltong: Quote
łamAga Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='Angi']nie widać było :evil_lol:[/QUOTE] moze masz coś ze wzrokiem :diabloti: Quote
angineuuka Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 wzrok to ja mam dobry :evil_lol: Quote
łamAga Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='Angi']wzrok to ja mam dobry :evil_lol:[/QUOTE] To dawaj bo mi nawala :eviltong: Quote
łamAga Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='Angi']to idź do okulisty :lol:[/QUOTE] nie ma sensu , byłam juz parę razy :eviltong: mam okulary ale leżą w szufladzie :eviltong: wiec na własne życzenie mam problem z patrzeniem :eviltong: wada moze nie za duża bo na jedno oko 0,25 a na drugie 0,75 ale do tego mam cylinder :eviltong: astygmatyzm mnie wykańcza , czuje sie jak bym miała mega strita :eviltong: Quote
vege* Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='Ty$ka']I Ci 'jego ludzie' też go pewnie dlatego nie chcieli, ale jego charakter jest cudny i rekompensuje wszystko :loveu: [/QUOTE] Bo baranki są najcudowniejsze na świcie :loveu::loveu::loveu: Quote
angineuuka Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 Apropo królików. Emilka nie pozwala mi w nocy spać :( Kica po tej całej klatce jak by ją szatan opętał, wchodzi na paśnik, jeździ miską po całej klatce.. Ja rozumiem w dzień, ale w nocy?? :o xd Quote
angineuuka Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 zaraz dopiero idę robić :evil_lol: więc może wieczorkiem.. Quote
asiak_kasia Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 No ja tu tez przyszłam fotki pooglądać a tu 5 stron gadania :mad: Króliś zajefajny, chociaż ja i tak wolę prosięta :diabloti: Jak byś chciała towarzystwo dla króliczka, polecam prosiaczka-nieźle się dogaduję z kłapouchami :razz: Quote
angineuuka Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 nie mam klatki dla prosiaka :evil_lol: nie chce mi się iść na dwór aby porobić fotki :P Quote
*Magda* Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='Angi'] nie chce mi się iść na dwór aby porobić fotki :P[/QUOTE] To się wypchaj sianem :eviltong: Idę się pobawić z dzieckiem :eviltong: Quote
angineuuka Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 siana mam pełno :evil_lol: nie no, zaraz się ruszę ale foty i tak dodam potem :P miłej zabawy :D Quote
asiak_kasia Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='Angi']nie mam klatki dla prosiaka :evil_lol: nie chce mi się iść na dwór aby porobić fotki :P[/QUOTE] 120cm i dadzą radę we dwójkę :diabloti: U nas jak są małe świniaki, to czasami w 5 sztuk na 120cm dają radę, także prosięta stosunkowo ekonomiczne są pod względem lokalowym :cool3: No, na dwór-dokładnie, przeraża mnie wychodzenie "na pole" :evil_lol: Quote
Recommended Posts