Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Co do krakvetu od trzech lat tam zamawiam i tylko raz na samym początku czekalam 2tygodnie i dostalam uszkodzona paczkę. Ale nie liczac tego incydentu to przesylka ekspresowa :)

Posted

Krakvet kiedyś niezłe jazdy robił. Sprzedawał towar, którego nie posiadał, długie oczekiwanie na wysyłkę itd. 
Od jakiegoś czasu jest lepiej, na stronie są aktualizowane dane o ilość produktów, szybko wysyłają zamówienia. 

Posted

Ja w Krakvecie to wieki już nie zamawiałam... ale ostatni raz to jakoś 3 lata temu i nigdy nie miałam problemów...

potem przerzuciłam się na zooplusa, bo nie mieli produktów jakie chciałam :P

Posted

ja wczoraj z telekarmy w koncu zamówiłam, bo karma cenowo wyszło najlepiej..  :P znaczy na krakvecie była ciut lepsza, ale skończyła się a dostawę mieli planowana za 3 dni.. :(

a co do krakvetu, to brałam karme z jakimś tam gratisem, łapka czy coś takiego.. nie dostałam jej, drugi  raz to samo mała paczka żwaczów..znowu ten sam problem.. no ale pisałam do nich maila, że nie dostałam tego mimo że było zaznaczone i wysyłali mi bez problemu :D kolejny raz  uwagach napisałam żeby nie zapomnieli o gratisie i pomogło, bo był :D

Guest TyŚka
Posted

Aj, to niedobra wiadomość... :(
A coś wiecej?

Posted

Jezeli nie bedzie to na tle stomatologicznym to czeka mnie hematolog, szpital i biopsje sropsje.
Oczywiscie nie mogloby byc inaczej.. Nie bylo moich wynikow krwi ani mojego lekarza. Lekarza nie bedzie przez kilka miesiecy, vo sie szkoli. Ocipieje w tej przychodni. W koncu wydrukowala mi wyniki na skierowaniu ale nie ma tam norm wiec nie wiem nic. Ale wszystkie skierowania sa na pilne.. No i od kilku dni wdupiam sobie witaminki, bo lysieje. A nie farbuje sie od x czasu. Moje wlosy sa wszedzie, jak niekotrzy maja psie klaki na ziemi to ja kak swoje wlosy. Sa wszedzie.

Guest TyŚka
Posted

Trzymam kciuki za zdrowie...

Mnie też swego czasu tak włosy wypadały. Teraz już trochę mniej, ale dla "normalnych" ludzi to i tak jest przerażająca ilość ;)

Posted

Ojjj niedobre wiesci ;(

Ale co do włosów to ja mam podobnie , moje włosy są wszedzie , dosłownie wszedzie a dziennie ile ich wyciągam ze szczotki to już nie pisze ;( od miesiaca połykam Vitapil , farmaceutka mowiła mi że na efekt musze czekać co najmniej 3 miesiące więc czekam , mam nadzieje ze to cos pomoże bo tez sie boje że lysa bede niedługo ehhh

Posted

Nie wiem czy na wypadanie pomoże ale moje włosy wzmocniły się bardzo odkąd zaczęłam je przynajmniej raz w miesiącu olejować ;)

Są zdrowsze, grubsze, mniej puszące i chyba właśnie też mniej mi ich wypad.

Posted

Mam fotki z wczoraj ale chyba dodam jutro. Wczoraj jakos nie dalam rady,a dzis nie dosc ze wymiotuje mi sie troche (chyba skora z jablka, ale dobrze ze calycdzien nic nie jadlam)to zasnelo mi sie po poludniu :p