łamAga Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 [quote name='Angi']hello dOgLoV :D[/QUOTE] Buahahahaha ej od razu mi się przypomina jak pierwszy raz podeszłam do Izy i się przedstawiłam jako doglov :diabloti: Quote
Naklejka Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 [quote name='Angi']ale w niedzielę nie ma tybków :evil_lol:[/QUOTE] Ale są i inne psy, a sobotę i tak pójdę :D Quote
angineuuka Posted February 20, 2014 Author Posted February 20, 2014 [quote name='dOgLoV']Buahahahaha ej od razu mi się przypomina jak pierwszy raz podeszłam do Izy i się przedstawiłam jako doglov :diabloti:[/QUOTE] ahahahaahahahahahahahhahahahahha ja jak cię pierwszy raz na dogo widziałam, to po nicku myślałam że masz 13 lat :evil_lol: a tu 30 :D Quote
angineuuka Posted February 20, 2014 Author Posted February 20, 2014 [quote name='Naklejka']Ale są i inne psy, a sobotę i tak pójdę :D[/QUOTE] Pewnie, że są :evil_lol: a potem Zabrzańska :grins: Sędzina od grzywków ma debiut... ciekawie się zapowiada :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 [quote name='dOgLoV']Buahahahaha ej od razu mi się przypomina jak pierwszy raz podeszłam do Izy i [B]się przedstawiłam jako doglov[/B] :diabloti:[/QUOTE] uśmiałam się:megagrin: Quote
łamAga Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 [quote name='Angi']ahahahaahahahahahahahhahahahahha ja jak cię pierwszy raz na dogo widziałam, to po nicku myślałam że masz 13 lat :evil_lol: a tu 30 :D[/QUOTE] Buahahahahaha ale mnie wymłodziłaś no no :diabloti: tą nazwe wymyślilam bo u nas koło lasu jest weterynaria i się nazya Dogwet to ja se ją troche zmieniłam haha :diabloti: Quote
*Magda* Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 [quote name='dOgLoV']Buahahahaha ej od razu mi się przypomina jak pierwszy raz podeszłam do Izy i się przedstawiłam jako doglov :diabloti:[/QUOTE] Ja się mogę przedstawiać nick'iem z dogo :diabloti: Quote
angineuuka Posted February 20, 2014 Author Posted February 20, 2014 ahahaha, moja nazwa taka przypadkowa.. teraz tak bym się nie nazwała.. :p ( ale nadal loguję się tak na różnych forach :evil_lol: ) Quote
angineuuka Posted February 20, 2014 Author Posted February 20, 2014 [quote name='magdabroy']Ja się mogę przedstawiać nick'iem z dogo :diabloti:[/QUOTE] buahahahahah Quote
łamAga Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 [quote name='magdabroy']Ja się mogę przedstawiać nick'iem z dogo :diabloti:[/QUOTE] Bo Ty sprytna jesteś :diabloti: [quote name='Angi']ahahaha, moja nazwa taka przypadkowa.. teraz tak bym się nie nazwała.. :p ( ale nadal loguję się tak na różnych forach :evil_lol: )[/QUOTE] Dlaczego , to prawie jak imię ;) Quote
*Magda* Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 [quote name='dOgLoV']Bo Ty sprytna jesteś :diabloti:[/QUOTE] I mądra :grins: Quote
angineuuka Posted February 20, 2014 Author Posted February 20, 2014 bo mi się źle kojarzy :lol: Quote
Guest wolfheart Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 [quote name='magdabroy']Ja się mogę przedstawiać nick'iem z dogo :diabloti:[/QUOTE] a ja nie:diabloti: Quote
łamAga Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 [quote name='magdabroy']I mądra :grins:[/QUOTE] z grzeczności nie zaprzeczę :diabloti: [quote name='Angi']bo mi się źle kojarzy :lol:[/QUOTE] a chyba że tak :eviltong: [quote name='marta.k9080']a ja nie:diabloti:[/QUOTE] No Ty to kompletnie nie :eviltong: Quote
*Magda* Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 [quote name='Angi']bo mi się źle kojarzy :lol:[/QUOTE] Mi też :mad: [quote name='dOgLoV']z grzeczności nie zaprzeczę :diabloti: [/QUOTE] Byś tylko spróbowała :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 [quote name='dOgLoV'] No Ty to kompletnie nie :eviltong:[/QUOTE] no nie,przedstawiłam bym się wtedy jako moja babcia:diabloti: bo mam drugie imię po Niej właśnie Quote
Pani Profesor Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 mi by się fajnie przedstawiało nickiem, "cześć, jestem pani profesor" :loveu: Quote
łamAga Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 [quote name='magdabroy'] Byś tylko spróbowała :diabloti:[/QUOTE] :diabloti: [quote name='marta.k9080']no nie,przedstawiłam bym się wtedy jako moja babcia:diabloti: bo mam drugie imię po Niej właśnie[/QUOTE] hehehehehe chyba na babcie jeszcze nie wyglądasz :eviltong: Ale pierwsze imię masz ładne , dlaczego akurat jego nie użyłaś w nicku ? :razz: Quote
*Magda* Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 [quote name='marta.k9080']a ja nie:diabloti:[/QUOTE] Mały szczegół :evil_lol: Quote
angineuuka Posted February 20, 2014 Author Posted February 20, 2014 [quote name='Pani Profesor']mi by się fajnie przedstawiało nickiem, "cześć, jestem pani profesor" :loveu:[/QUOTE] ahahahahaha :D Quote
angineuuka Posted February 20, 2014 Author Posted February 20, 2014 [quote name='marta.k9080']no nie,przedstawiłam bym się wtedy jako moja babcia:diabloti: bo mam drugie imię po Niej właśnie[/QUOTE] myślałam, że masz marta na imię :p Quote
*Magda* Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 [quote name='Angi']myślałam, że masz marta na imię :p[/QUOTE] Nie :megagrin: Quote
angineuuka Posted February 20, 2014 Author Posted February 20, 2014 [quote name='magdabroy']Nie :megagrin:[/QUOTE] no już wiem ;p Quote
*Magda* Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 [quote name='Angi']no już wiem ;p[/QUOTE] Ale nadal nie wiesz jak ma naprawdę na imię :eviltong: Quote
Recommended Posts