łamAga Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 [quote name='magdabroy']Posłałaś jej swoje zdjęcie :diabloti:[/QUOTE] Nie no tego bym jej nie zrobiła , jeszcze by mi dziewczyna zawału dostała po otwarciu koperty :diabloti: Quote
angineuuka Posted February 19, 2014 Author Posted February 19, 2014 [quote name='dOgLoV']Przesyłka nadana :cool3: z małym gratisem zamiast klawiatury :diabloti:[/QUOTE] Ciekawe jak małym :diabloti: aż będę się bała otworzyć :P Quote
Naklejka Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 A w sobotę się wybierasz do Kato? Bo Kasia chyba nie da rady, a przydałoby się jakieś towarzystwo mieć :D Quote
angineuuka Posted February 19, 2014 Author Posted February 19, 2014 [quote name='Naklejka']A w sobotę się wybierasz do Kato? Bo Kasia chyba nie da rady, a przydałoby się jakieś towarzystwo mieć :D[/QUOTE] Całe 3 dni :grins: Basia prawdopodobnie też będzie ;) Quote
Naklejka Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 [quote name='Angi']Całe 3 dni :grins: Basia prawdopodobnie też będzie ;)[/QUOTE] O jak miło :D No to się zgadamy w tygodniu przed wystawą :) Quote
angineuuka Posted February 19, 2014 Author Posted February 19, 2014 [quote name='Naklejka']O jak miło :D No to się zgadamy w tygodniu przed wystawą :)[/QUOTE] już wiem jak iść pod Spodek bez opierdalania w kółko :evil_lol: Quote
łamAga Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 [quote name='Angi']Ciekawe jak małym :diabloti: aż będę się bała otworzyć :P[/QUOTE] na tyle małym że dało sie wpakowac razem do jednej koperty :diabloti: Nie ma strachu .... to nie gryzie :eviltong: Quote
angineuuka Posted February 19, 2014 Author Posted February 19, 2014 Kuźwa, co to może być :evil_lol: Quote
*Magda* Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 [quote name='dOgLoV']na tyle małym że dało sie wpakowac razem do jednej koperty :diabloti: Nie ma strachu .... to nie gryzie :eviltong:[/QUOTE] To połyka w całości :evil_lol: Quote
łamAga Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 Taaaak hahaha to jest ten ...no .... wąglik haha :diabloti: Quote
angineuuka Posted February 19, 2014 Author Posted February 19, 2014 [quote name='dOgLoV']Taaaak hahaha to jest ten ...no .... wąglik haha :diabloti:[/QUOTE] *******e, nie odbieram :evil_lol: Quote
angineuuka Posted February 19, 2014 Author Posted February 19, 2014 mówię mojej mamie, że ma listonosza pilnować a ona do mnie : a co, znów wysyłacie sobie czekoladki? :diabloti: ah bosko będzie być jutro przed 10 w domu :diabloti: Quote
łamAga Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 [quote name='Angi']*******e, nie odbieram :evil_lol:[/QUOTE] hahaha nie no on sie nazywa wąglik , ten coś :diabloti::eviltong: Quote
angineuuka Posted February 19, 2014 Author Posted February 19, 2014 [quote name='dOgLoV']hahaha nie no on sie nazywa wąglik , ten coś :diabloti::eviltong:[/QUOTE] wąglik to wirus, a ja chce dozyc wystawy w Kato :p Quote
łamAga Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 [quote name='Angi']wąglik to wirus, a ja chce dozyc wystawy w Kato :p[/QUOTE] wiem , ale ja se moge tak nazwac nawet glonojada jak bede chciała :diabloti: Quote
angineuuka Posted February 19, 2014 Author Posted February 19, 2014 [quote name='dOgLoV']wiem , ale ja se moge tak nazwac nawet glonojada jak bede chciała :diabloti:[/QUOTE] mów co mi jeszcze wysłałaś, bo nie dam ci spokoju całą noc ( mam darmowe smsy :diabloti: ):diabloti: Quote
łamAga Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 [quote name='Angi']mów co mi jeszcze wysłałaś, bo nie dam ci spokoju całą noc ( mam darmowe smsy :diabloti: ):diabloti:[/QUOTE] a ja mam nocki wiec mnie nie obudzisz :eviltong: Quote
angineuuka Posted February 19, 2014 Author Posted February 19, 2014 [quote name='dOgLoV']a ja mam nocki wiec mnie nie obudzisz :eviltong:[/QUOTE] wiem, ze cie nie obudze ale będą wibracje :> Quote
łamAga Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 [quote name='Angi']wiem, ze cie nie obudze ale będą wibracje :>[/QUOTE] mrrrr fajnie :diabloti: To jest piesek , taki mały , pluszowy .... mozesz na niego mówic wąglik :P Quote
angineuuka Posted February 19, 2014 Author Posted February 19, 2014 ufff, już myślałam że coś gorszego ha ha Quote
Naklejka Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 [quote name='Angi']już wiem jak iść pod Spodek bez opierdalania w kółko :evil_lol:[/QUOTE] Ja będę miała 10min autobusem pod sam spodek :diabloti: Quote
angineuuka Posted February 19, 2014 Author Posted February 19, 2014 [quote name='Naklejka']Ja będę miała 10min autobusem pod sam spodek :diabloti:[/QUOTE] :diabloti: mnie ojciec podwiezie właściwie ha ha Quote
Naklejka Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 [quote name='Angi']:diabloti: mnie ojciec podwiezie właściwie ha ha[/QUOTE] I tak będę miała bliżej, ha! Quote
angineuuka Posted February 19, 2014 Author Posted February 19, 2014 [quote name='Naklejka']I tak będę miała bliżej, ha![/QUOTE] ale ja będę miała wygodniej :P a będziesz wracać od razu do Zabrza czy z powrotem do Kasi? Quote
Recommended Posts