*Magda* Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 [quote name='Angi']Pierwszy atak na króliczym forum zaliczony :evil_lol: a wydawało się takie miłe :P[/QUOTE] Za co miałaś "atak"?? [quote name='Ty$ka'] U mnie śnieg, oddać komuś? ;)[/QUOTE] Mi! mi! mi! Quote
angineuuka Posted January 14, 2014 Author Posted January 14, 2014 bo wrzuciłam ogłoszenie z tablicy.pl, na dodatek nie zauważyłam że z jednym ogłoszeń cena to 150 złotych ( monitor mam powiększony - nie widziałam ) więc atak od użytkownika poleciał, że jestem nie poważna, że mam sobie sama go wykupić itp itd :) i że on (ona?) odpisuje na ogłoszenia z tego rejonu. i że mam zdjęcia fantów na bazarek wysłać ( na rzecz Śląskich kicków bez domu) jednak już mi się ode chciało jak kolwiek im pomagać ;] Quote
angineuuka Posted January 14, 2014 Author Posted January 14, 2014 Jednak hejt spłynął po mnie jak po kaczce, w końcu na dogo jestem już od 4 lat [I]:diabloti:[/I] Quote
angineuuka Posted January 15, 2014 Author Posted January 15, 2014 dobry wszystkim :) niech ten weekend się skoooończyyyy, mam już dość. :mdleje: :D Quote
*Magda* Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 [quote name='Angi'] niech ten weekend się skoooończyyyy, mam już dość. :mdleje: :D[/QUOTE] Weekend?? chyba tydzień :eviltong: Co się stało? Quote
angineuuka Posted January 15, 2014 Author Posted January 15, 2014 widzisz, myślę już o weekendzie :evil_lol: Quote
angineuuka Posted January 15, 2014 Author Posted January 15, 2014 [video=youtube;POTzWpITEjw]http://www.youtube.com/watch?v=POTzWpITEjw[/video] jakie to urocze. :D Quote
*Magda* Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 Fajnie, że komuś się chciało uczyć pieska tylu sztuczek ;) a nie tylko leżenie na kanapie i noszenie na rękach :roll: Ale mam takie wrażenie, że ten yoreczek jest nieproporcjonalnie zbudowany :hmmmm: Quote
Sonka95 Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 Słodki jest ten yorczek i jakie fajne sztuczki umie :cool3: Quote
Aleksa. Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 O, oglądałam kiedyś filmik z tą sunią, ale jak była młodsza :lol: Quote
Victoria Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 [quote name='magdabroy']Fajnie, że komuś się chciało uczyć pieska tylu sztuczek ;) a nie tylko leżenie na kanapie i noszenie na rękach :roll: Ale mam takie wrażenie, że ten yoreczek jest nieproporcjonalnie zbudowany :hmmmm:[/QUOTE] bo ma ogon kopiowany chyba :cool3: Quote
rashelek Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 Na 1:22 umarłam, jakie słodziachne! :D Strasznie fajny psiaczek :loveu: Quote
*Magda* Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 [quote name='Victoria']bo ma ogon kopiowany chyba :cool3:[/QUOTE] Nie :eviltong: Mam wrażenie, że ma za dużo głowę i za krótki tułów :roll: Ale ja się na yoreczkach i innych ozdóbkach nie znam, więc mogę się mylić ;) Quote
vege* Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 O mamo, jak yorków nie lubię i mi się nie podobają tak muszę stwierdzić, że ten jest obrzydliwie uroczy :loveu: Quote
betty_labrador Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 ojejuniu jaki on slodki :loveu: ten filmik należałoby pokazać wszystkim którzy twierdzą że yorki są wynaturzone :D Quote
angineuuka Posted January 17, 2014 Author Posted January 17, 2014 kurde, czy tylko na Śląsku nie sypnęło śniegiem? :P Quote
Recommended Posts