Ty$ka Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Spróbowałabys nie pokazać :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
angineuuka Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 Ile ja wam fotek już nie pokazałam ;p ;] Quote
*Magda* Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 [quote name='Angi']Ile ja wam fotek już nie pokazałam ;p ;][/QUOTE] Wolę nie wiedzieć :mad::eviltong: Quote
*Magda* Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 [quote name='Angi']dość dużo :D[/QUOTE] Pewnie z 95% :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Ja bym sie nie przyznawała na Twoim miejscu :lol: Quote
angineuuka Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 o co mam się nie przyznawać :P inni też jakoś mało fot dają, ale to się tylko mnie dowalacie :p Quote
*Magda* Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Ja dodaję zdjęcia :mad: a ostatnio nawet filmiki :p Quote
rashelek Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Ja też dodaję, ale u mnie nie bywasz :diabloti: Nie ma się co obrażać, masz po prostu tak piękne i cudowne i fotogeniczne pieseły, że wszyscy chcą je wciąż oglądać! :lol: Quote
angineuuka Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 ja się nie obrażam, tylko to mnie wqrwia. Quote
kalyna Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Pfff na tyle stron zamieszania z tymi zdjęciami, których i tak nie wstawiła.... czego ja się spodziewałam :diabloti: Quote
angineuuka Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 aktualnie to ja się martwię czymś innym niż zdjeciami. Quote
kalyna Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 [quote name='Angi']spadaj .[/QUOTE] :obrazic: [quote name='Angi']aktualnie to ja się martwię czymś innym niż zdjeciami.[/QUOTE] to czym :cool3: Quote
angineuuka Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 psa któremu kij wie co jest, bo gorączki na szczęście nie ma ( a jest ciepła jak grzejnik, mimo że u nas w domu nie jest za ciepło aktualnie a i pod kocem nie leżała ani nic...) Quote
Anecioreczek Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 ona jest zmęczona ;) zobaczysz jak jutro bedzie sie zachowywac. pewnie nie miala az takich spacerow co ? nie martw się. moe tez do tej pory śpią. Quote
łamAga Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Nic jej nie będzie , psy zawsze są cieplejsze niż człowiek .... Quote
angineuuka Posted January 7, 2014 Author Posted January 7, 2014 dziś jest zdecydowanie lepiej ;) omg, jak ciężko mi dziś w szkole było... :evil_lol: Quote
łamAga Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 [quote name='Angi']dziś jest zdecydowanie lepiej ;) omg, jak ciężko mi dziś w szkole było... :evil_lol:[/QUOTE] omg a jak mi ciężko będzie na nocce :eviltong: to dobrze że juz lepiej .... Quote
Recommended Posts