angineuuka Posted December 16, 2013 Author Posted December 16, 2013 [quote name='rashelek']Różne rzeczy chodzą po ludziach :diabloti: Tylko jak coś to do formaliny, będzie na kolczyki :evil_lol:[/QUOTE] sama se idź do formaliny :P Quote
rashelek Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 Nie robią takich dużych słoików :shake: Quote
łamAga Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 [quote name='rashelek']Nie robią takich dużych słoików :shake:[/QUOTE] hahahahahahahaha :diabloti: dobre :diabloti: Quote
angineuuka Posted December 16, 2013 Author Posted December 16, 2013 [quote name='dOgLoV']hahahahahahahaha :diabloti: dobre :diabloti:[/QUOTE] do pracy rodacy :diabloti: Quote
łamAga Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 [quote name='Angi']do pracy rodacy :diabloti:[/QUOTE] w papę ?? :eviltong: jeszcze mam trochę czasu :eviltong: jutro bede sobie leżakować do 16stej a Ty rano będziesz wstawała :eviltong: Quote
angineuuka Posted December 16, 2013 Author Posted December 16, 2013 [quote name='dOgLoV']w papę ?? :eviltong: jeszcze mam trochę czasu :eviltong: jutro bede sobie leżakować do 16stej a Ty rano będziesz wstawała :eviltong:[/QUOTE] o 16 też będę leżakować :diabloti: Quote
łamAga Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 [quote name='Angi']o 16 też będę leżakować :diabloti:[/QUOTE] ja o 16stej już chyba nie będe leżakować będe jeśc obiad :eviltong: a teraz se ide :roll: pa ;) Quote
Leokadia Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 Boże, pamiętam jak miałam jęczmień, oka nie mogłam otworzyć, i kilka razy dziennie zakraplanie solą fizjologiczną plus pod powieką i samą gałke oczną maścią z antybiotykiem smarować. Nikomu nie życzę, straszne to.... Quote
angineuuka Posted December 16, 2013 Author Posted December 16, 2013 [quote name='leónowa']Boże, pamiętam jak miałam jęczmień, oka nie mogłam otworzyć, i kilka razy dziennie zakraplanie solą fizjologiczną plus pod powieką i samą gałke oczną maścią z antybiotykiem smarować. Nikomu nie życzę, straszne to....[/QUOTE] weźcie przestańcie, bo się załamię :( Quote
Sonka95 Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 [quote name='leónowa']Boże, pamiętam jak miałam jęczmień, oka nie mogłam otworzyć, i kilka razy dziennie zakraplanie solą fizjologiczną plus pod powieką i samą gałke oczną maścią z antybiotykiem smarować. Nikomu nie życzę, straszne to....[/QUOTE] Wiem o czym mówisz ... kilka razy miałam jęczmień :shake: Quote
angineuuka Posted December 16, 2013 Author Posted December 16, 2013 ej no, to ja jednak wolę żeby to gradówka była.. :/ Quote
*Magda* Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 [quote name='Victoria']angi czemu cie nie ma na fejsiee!![/QUOTE] Angi usunęła fejsika?? :crazyeye: Quote
*Magda* Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 [quote name='Victoria']nieee :evil_lol:[/QUOTE] Już myślałam, że stał się jakiś cud :evil_lol: Quote
angineuuka Posted December 17, 2013 Author Posted December 17, 2013 poszłam se spać, ileż można czekać :evil_lol: Quote
angineuuka Posted December 17, 2013 Author Posted December 17, 2013 teraz to nie czekam na nic :P ej wgl oko mnie nie boli. Jedynie zaczerwienione jest trochę :p Quote
łamAga Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 [quote name='Angi']teraz to nie czekam na nic :P ej wgl oko mnie nie boli. Jedynie zaczerwienione jest trochę :p[/QUOTE] jak nie , na pewno czekasz na wolne :eviltong: ooo widzisz , alarm można wyłaczyć :lol: Quote
Guest wolfheart Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 ja czekam na dzień w którym będę miała czarnego DONka(za milion lat może się doczekam):placz::loveu: Quote
angineuuka Posted December 17, 2013 Author Posted December 17, 2013 no można, można. Wczoraj wieczorem ropa wyciekła i dziś jest luuz :D Quote
Recommended Posts