Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Angi']do pracy rodacy :diabloti:[/QUOTE]

w papę ?? :eviltong: jeszcze mam trochę czasu :eviltong: jutro bede sobie leżakować do 16stej a Ty rano będziesz wstawała :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']w papę ?? :eviltong: jeszcze mam trochę czasu :eviltong: jutro bede sobie leżakować do 16stej a Ty rano będziesz wstawała :eviltong:[/QUOTE]
o 16 też będę leżakować :diabloti:

Posted

Boże, pamiętam jak miałam jęczmień, oka nie mogłam otworzyć, i kilka razy dziennie zakraplanie solą fizjologiczną plus pod powieką i samą gałke oczną maścią z antybiotykiem smarować. Nikomu nie życzę, straszne to....

Posted

[quote name='leónowa']Boże, pamiętam jak miałam jęczmień, oka nie mogłam otworzyć, i kilka razy dziennie zakraplanie solą fizjologiczną plus pod powieką i samą gałke oczną maścią z antybiotykiem smarować. Nikomu nie życzę, straszne to....[/QUOTE]
weźcie przestańcie, bo się załamię :(

Posted

[quote name='leónowa']Boże, pamiętam jak miałam jęczmień, oka nie mogłam otworzyć, i kilka razy dziennie zakraplanie solą fizjologiczną plus pod powieką i samą gałke oczną maścią z antybiotykiem smarować. Nikomu nie życzę, straszne to....[/QUOTE]

Wiem o czym mówisz ... kilka razy miałam jęczmień :shake:

Posted

[quote name='Angi']teraz to nie czekam na nic :P

ej wgl oko mnie nie boli. Jedynie zaczerwienione jest trochę :p[/QUOTE]

jak nie , na pewno czekasz na wolne :eviltong:

ooo widzisz , alarm można wyłaczyć :lol:

Guest wolfheart
Posted

ja czekam na dzień w którym będę miała czarnego DONka(za milion lat może się doczekam):placz::loveu: