Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no bo to chore jest moim zdaniem ale co zrobisz .... za 1,5 roku moze z dwoma będziemy jeździć to wstęp będzie wolny dla nas dwojga :diabloti: co z tego że za psa będzie trzea ponad stówke zapłacić :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

mnie te wystawy jakoś nie kręcą,ale może jakbym na jakąś pojechała to zmieniłabym zdanie:lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']mnie te wystawy jakoś nie kręcą,ale może jakbym na jakąś pojechała to zmieniłabym zdanie:lol:[/QUOTE]

na pewno byś zmieniła zdanie , wystawy uzależniają :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']na pewno byś zmieniła zdanie , wystawy uzależniają :diabloti:[/QUOTE]

mnie interesują jedynie ON/DONki i Wilczaki:loveu: ewentualnie Dobki i Rottki:p

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']czyli ringi przy których jest najwięcej hałasu :shake:[/QUOTE]

niestety,tak właśnie słyszałam już wiele razy:shake:

Posted

[quote name='marta.k9080']niestety,tak właśnie słyszałam już wiele razy:shake:[/QUOTE]

Przy wszystkich tych rasach ludzie biegają w koło i się drą , kiedyś poszłam obejrzeć Dobki ( z Kalyną ) na wystawie w Lesznie ( chyba) i bardzo niemiło się zaskoczyłam , zdreptali by mnie tam ....

Guest wolfheart
Posted

hmm,ale kiedyś się skuszę;)
ja mam świra na duże "groźne" z wyglądu rasy:diabloti::loveu:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']to kup sobie kaukaza :diabloti:[/QUOTE]

kiedyś mogłabym:razz:
jak będę mieszkała w jakiejś dziczy:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Angi']kup se w uj tybków :diabloti:[/QUOTE]

tybki są urocze ,ale nie w moim typie;)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='rashelek']Kaleka nie pies, tragedia :P
[/QUOTE]

dosłownie,i chyba nic nie widzi :shake:

Posted

[quote name='rashelek']Kaleka nie pies, tragedia :P
U nas wejście na wystawę kosztuje 10zł i mamy tylko na wiosnę i jesień, także nie marudź :lol:[/QUOTE]
Zabrzańska też jest tylko na wiosnę i jesień. Od 2015 będzie znów tylko jedna zabrzańska wystawa :/
Ale Katowice od kilku lat [B]obowiązkowo[/B]! Uwielbiam klimat Spodka :loveu: Co by się tam nie działo, zawsze jest super :grins:

Posted

Do Spodka mam prawie 2h jazdy, na wystawie połażę z godzinę, nie opłaca mi się :lol:
Takiego Tybka widziałam na wiosnę na wystawie u nas, babka go ledwo trzymała a ten pies był po prostu OGROMNY. Duuużo większy od pozostałych, masakra jakaś.

Posted

[quote name='rashelek']Do Spodka mam prawie 2h jazdy, na wystawie połażę z godzinę, nie opłaca mi się :lol:
[B]Takiego Tybka widziałam na wiosnę na wystawie u nas[/B], babka go ledwo trzymała a ten pies był po prostu OGROMNY. Duuużo większy od pozostałych, masakra jakaś.[/QUOTE]

podejrzewam że wiem o jakim tybku piszesz :eviltong: