Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ooooo
jak tak czytam wasze show-wyjazdy to mi się też zachciewa znów nie mieć życia tylko jeden wielki BIS. Tyle że jak się już ma dziecko to się trzeba liczyć, że albo bobas na plecy i jedziemy , albo siedzimy w domu. A już widzę moją młodą na wystawie, zapiszczy jak kotek i wszystkie psy na nas :evil_lol:
A nie chcesz czasem do Katowic pointerka? Możesz od razu szykować się na finały :D

Posted

[quote name='Angi']sęk w tym, że nie wystawiam nic. Bo nie mam co :placz::placz::placz::placz::placz::placz:
Comy nie wystawię, bo skubana pewnie będzie nie do oceny :diabloti:[/QUOTE]

To dlatego piszę że Ci mogę pointerka pożyczyć :diabloti:

Posted

[quote name='Majkowska']AAAAAAAAA!!! czy mnie oczy mylą czy Katowice 130zł kosztują?!
Ale sędzia z GB u nas...
Kurde, chyba dziecko porzucę i pojadę...[/QUOTE]
dziecko możesz mi podrzucić :diabloti:
[quote name='Majkowska']To dlatego piszę że Ci mogę pointerka pożyczyć :diabloti:[/QUOTE]
mi nic dwa razy mówić nie trzeba :evil_lol: :lol:

Posted (edited)

Kurde, wybulę za trzy dni 24 złote na same wejście :mdleje: Ciekawe, czy jakiś hodowca by mnie nie przygarnął, bym płacić nie musiała.. Chociaż na Chorzowskiej wystawie to i osobą które były z wystawcami płacić kazali :mdleje: zgredy :P

królikom odpierdziela, mimo że nie są u mnie w pokoju to ich słyszę. Jak żyć? jak żyć? :evil_lol:

Edited by Angi
Posted

[quote name='Angi']Kurde, wybulę za trzy dni 24 złote na same wejście :mdleje: Ciekawe, czy jakiś hodowca by mnie nie przygarnął, bym płacić nie musiała.. Chociaż na Chorzowskiej wystawie to i osobą które były z wystawcami płacić kazali :mdleje: zgredy :P

królikom odpierdziela, mimo że nie są u mnie w pokoju to ich słyszę. Jak żyć? jak żyć? :evil_lol:[/QUOTE]

My jak jedziemy na wystawę to zawsze płacimy , jedna osoba wchodzi z psem gratis a osoba towarzysząca normalnie płaci wstęp ....

Posted

[quote name='dOgLoV']My jak jedziemy na wystawę to zawsze płacimy , jedna osoba wchodzi z psem gratis a osoba towarzysząca normalnie płaci wstęp ....[/QUOTE]
ale tak nie było kiedyś :/

Posted

[quote name='Majkowska']A ja walę zawsze prosto przez bramkę między kasjerami powtarzając " wystawca, mam psy przy ringu, już pokazywałam" :diabloti:[/QUOTE]
haha :diabloti:

Posted

[quote name='Majkowska']A ja walę zawsze prosto przez bramkę między kasjerami powtarzając " wystawca, mam psy przy ringu, już pokazywałam" :diabloti:[/QUOTE]
Ty to masz pomysły :lol: Ale w sumie całkiem dobre :diabloti:

Posted

[quote name='Angi']Kurde, wybulę za trzy dni 24 złote na same wejście :mdleje: Ciekawe, czy jakiś hodowca by mnie nie przygarnął, bym płacić nie musiała.. Chociaż na Chorzowskiej wystawie to i osobą które były z wystawcami płacić kazali :mdleje: zgredy :P

królikom odpierdziela, mimo że nie są u mnie w pokoju to ich słyszę. Jak żyć? jak żyć? :evil_lol:[/QUOTE]

Za same wejście ponad 20 zł :crazyeye: :crazyeye: myślałam , że są tańsze ;)