Baton Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 [quote name='Angi']o czo chozi.[/QUOTE] O to, że dzisiaj wchodzę na grupę, a tu niespodzianka - Ciebie nagle nie ma ! :crazyeye: Quote
angineuuka Posted December 11, 2013 Author Posted December 11, 2013 [quote name='maryg22']O to, że dzisiaj wchodzę na grupę, a tu niespodzianka - Ciebie nagle nie ma ! :crazyeye:[/QUOTE] nio nie ma, nie ma Quote
angineuuka Posted December 11, 2013 Author Posted December 11, 2013 ja chcę już na jakąś wystawę piesełów ... :( Quote
Majkowska Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 a gdzie jedziesz w najbliższym czasie? Quote
angineuuka Posted December 11, 2013 Author Posted December 11, 2013 Pooglądać w Katowicach ( wszystkie 3 dni) , potem Zabrzańska jest ale tam będę sekretarzować :) Może pojadę w styczniu do Sosnowca na wystawę, ale to jest nie pewne.. ;) Quote
Majkowska Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 ooooo jak tak czytam wasze show-wyjazdy to mi się też zachciewa znów nie mieć życia tylko jeden wielki BIS. Tyle że jak się już ma dziecko to się trzeba liczyć, że albo bobas na plecy i jedziemy , albo siedzimy w domu. A już widzę moją młodą na wystawie, zapiszczy jak kotek i wszystkie psy na nas :evil_lol: A nie chcesz czasem do Katowic pointerka? Możesz od razu szykować się na finały :D Quote
angineuuka Posted December 11, 2013 Author Posted December 11, 2013 sęk w tym, że nie wystawiam nic. Bo nie mam co :placz::placz::placz::placz::placz::placz: Comy nie wystawię, bo skubana pewnie będzie nie do oceny :diabloti: Quote
Majkowska Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 AAAAAAAAA!!! czy mnie oczy mylą czy Katowice 130zł kosztują?! Ale sędzia z GB u nas... Kurde, chyba dziecko porzucę i pojadę... Quote
Majkowska Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 [quote name='Angi']sęk w tym, że nie wystawiam nic. Bo nie mam co :placz::placz::placz::placz::placz::placz: Comy nie wystawię, bo skubana pewnie będzie nie do oceny :diabloti:[/QUOTE] To dlatego piszę że Ci mogę pointerka pożyczyć :diabloti: Quote
angineuuka Posted December 11, 2013 Author Posted December 11, 2013 [quote name='Majkowska']AAAAAAAAA!!! czy mnie oczy mylą czy Katowice 130zł kosztują?! Ale sędzia z GB u nas... Kurde, chyba dziecko porzucę i pojadę...[/QUOTE] dziecko możesz mi podrzucić :diabloti: [quote name='Majkowska']To dlatego piszę że Ci mogę pointerka pożyczyć :diabloti:[/QUOTE] mi nic dwa razy mówić nie trzeba :evil_lol: :lol: Quote
Majkowska Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 Nie mów hop,bo moje dziecko przeżywa teraz szczyt rozwojowy i jest aktywne 24h/dobę :D Quote
angineuuka Posted December 11, 2013 Author Posted December 11, 2013 zawsze można komuś podrzucić do klatki :evil_lol: Quote
angineuuka Posted December 11, 2013 Author Posted December 11, 2013 (edited) Kurde, wybulę za trzy dni 24 złote na same wejście :mdleje: Ciekawe, czy jakiś hodowca by mnie nie przygarnął, bym płacić nie musiała.. Chociaż na Chorzowskiej wystawie to i osobą które były z wystawcami płacić kazali :mdleje: zgredy :P królikom odpierdziela, mimo że nie są u mnie w pokoju to ich słyszę. Jak żyć? jak żyć? :evil_lol: Edited December 11, 2013 by Angi Quote
łamAga Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 [quote name='Angi']Kurde, wybulę za trzy dni 24 złote na same wejście :mdleje: Ciekawe, czy jakiś hodowca by mnie nie przygarnął, bym płacić nie musiała.. Chociaż na Chorzowskiej wystawie to i osobą które były z wystawcami płacić kazali :mdleje: zgredy :P królikom odpierdziela, mimo że nie są u mnie w pokoju to ich słyszę. Jak żyć? jak żyć? :evil_lol:[/QUOTE] My jak jedziemy na wystawę to zawsze płacimy , jedna osoba wchodzi z psem gratis a osoba towarzysząca normalnie płaci wstęp .... Quote
angineuuka Posted December 12, 2013 Author Posted December 12, 2013 [quote name='dOgLoV']My jak jedziemy na wystawę to zawsze płacimy , jedna osoba wchodzi z psem gratis a osoba towarzysząca normalnie płaci wstęp ....[/QUOTE] ale tak nie było kiedyś :/ Quote
Majkowska Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 A ja walę zawsze prosto przez bramkę między kasjerami powtarzając " wystawca, mam psy przy ringu, już pokazywałam" :diabloti: Quote
angineuuka Posted December 12, 2013 Author Posted December 12, 2013 [quote name='Majkowska']A ja walę zawsze prosto przez bramkę między kasjerami powtarzając " wystawca, mam psy przy ringu, już pokazywałam" :diabloti:[/QUOTE] haha :diabloti: Quote
Baton Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 [quote name='Majkowska']A ja walę zawsze prosto przez bramkę między kasjerami powtarzając " wystawca, mam psy przy ringu, już pokazywałam" :diabloti:[/QUOTE] Ty to masz pomysły :lol: Ale w sumie całkiem dobre :diabloti: Quote
angineuuka Posted December 12, 2013 Author Posted December 12, 2013 siedzę na doooopie teraz :p Quote
*Magda* Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 [quote name='Angi']siedzę na doooopie teraz :p[/QUOTE] Bardzo inteligentna odpowiedź :evil_lol: Quote
Sonka95 Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 [quote name='Angi']Kurde, wybulę za trzy dni 24 złote na same wejście :mdleje: Ciekawe, czy jakiś hodowca by mnie nie przygarnął, bym płacić nie musiała.. Chociaż na Chorzowskiej wystawie to i osobą które były z wystawcami płacić kazali :mdleje: zgredy :P królikom odpierdziela, mimo że nie są u mnie w pokoju to ich słyszę. Jak żyć? jak żyć? :evil_lol:[/QUOTE] Za same wejście ponad 20 zł :crazyeye: :crazyeye: myślałam , że są tańsze ;) Quote
Recommended Posts