Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aga, daj se spokój ;) Nie warto wdawać się w dyskusję :)
Choć nie wiem co byś napisała, to i tak Ty będziesz tą złą ;)
Wystarczy pochodzić po innych wątkach, żeby wiedzieć, że "inni" mają zawsze rację, a Ty nie ;)

Posted

[quote name='motyleqq']
i tak sobie jeszcze dodam, teoria dominacji dawno została obalona, a zakres świadomości psów jest zbadany naukowo, więc śmieszne jest pisanie, że moja opinia to brak wiedzy :evil_lol: to do magdabroy[/QUOTE]

A gdzie ja pisałam o teorii dominacji :crazyeye: Już Ci się osoby mylą :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']A gdzie ja pisałam o teorii dominacji :crazyeye: Już Ci się osoby mylą :eviltong:[/QUOTE]

nic mi się nie myli, połączyłam oba tematy :)

ale fakt, szkoda czasu na dyskusję z osobą, która nie ma nawet argumentów, znaczy z Tobą w tym wypadku :)

Posted

Ja już skończyłam rozmowę ;)

niech sobie inni mają rację , tylko niech się nie czepiają moich metod skoro ja się nie czepiam ich metod , wiem jaki Neron był kiedyś i wiem jaki jest teraz i to mi wystarczy ;)

Posted

[quote name='motyleqq']nic mi się nie myli, połączyłam oba tematy :)

ale fakt, szkoda czasu na dyskusję z osobą, która nie ma nawet argumentów, znaczy z Tobą w tym wypadku :)[/QUOTE]

Ja mam swoje argumenty, a to, że Tobie nie pasują, to nie mój problem :eviltong:
To po co w ogóle zaczynasz dyskusję? Ja Cię o to nie prosiłam :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']Ja mam swoje argumenty, a to, że Tobie nie pasują, to nie mój problem :eviltong:
To po co w ogóle zaczynasz dyskusję? Ja Cię o to nie prosiłam :eviltong:[/QUOTE]

a jakie to argumenty? bo ich nie zauważyłam? te, które zaczynają się od 'mój pies...'? :) więc wyobraź sobie, że to, że Twój pies po zmianie diety przestał jeść kupy, nie znaczy, że wszystkie psy jedzą kupy z powodu złej diety. to samo ze świadomością szkodliwości jedzenia...

Posted

[quote name='magdabroy']Najśmieszniejsze jest to, że burzą się te osoby, które mają słabe pojęcie w danej dziedzinie ;) Albo wyrzucają swoje frustracje, bo ktoś inny ma racje ;)[/QUOTE]

Hahahha, tak, to dlatego, że masz racje :evil_lol:
Jaka parodia, nie wierzę :lol:

Wczoraj na innym forum było podobnie w temacie klatek. Laski pieprzyły na ich temat trzy po trzy, bzdury że mała głowa, a jak się sprostowało, to wielkie oburzenie, że przecież można mieć swoje zdanie :evil_lol:
Można mieć, jasne. Ale jak się nie ma podstawowej wiedzy w temacie, to się publicznie nie wypowiada, bo się bredzi. I proszę nie mieć za złe, jeśli się to sprostuje.

Posted

[quote name='motyleqq']a jakie to argumenty? bo ich nie zauważyłam? te, które zaczynają się od 'mój pies...'? :) więc wyobraź sobie, że to, że Twój pies po zmianie diety przestał jeść kupy, nie znaczy, że wszystkie psy jedzą kupy z powodu złej diety. to samo ze świadomością szkodliwości jedzenia...[/QUOTE]

Jeśli uważasz, że argumenty "wywala się" w jednym poście, to powodzenia ;) Ja sobie odpuściłam podawanie jakichkolwiek, bo nie widzę sensu, po prostu :eviltong:
I skoro nie chcesz ze mną dyskutować, to po co kontynuujesz ciągle temat?! :hmmmm:

Posted

raczej po prostu tych argumentów nie masz :) wczytaj się w post omry, do mnie masz jakieś wąty, nie wiem czemu(nie obchodzi mnie to zbytnio), to może ktoś inny Ci oczka otworzy :)

Posted

[quote name='motyleqq']raczej po prostu tych argumentów nie masz :smile: wczytaj się w post omry, do mnie masz jakieś wąty, nie wiem czemu(nie obchodzi mnie to zbytnio), to może ktoś inny Ci oczka otworzy :smile:[/QUOTE]

Skoro nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, to zacytuję swoje posty:

[quote name='magdabroy']Ja mam swoje argumenty, a to, że Tobie nie pasują, to nie mój problem :eviltong:
[/QUOTE]

[quote name='magdabroy']Jeśli uważasz, że argumenty "wywala się" w jednym poście, to powodzenia ;) Ja sobie odpuściłam podawanie jakichkolwiek, bo nie widzę sensu, po prostu :eviltong:[/QUOTE]

I nie widzę związku, żebym musiała czytać posty [B]omry [/B];)

P.S. Skoro nie potrafisz się trzymać tego co piszesz, cytuję: "szkoda czasu na dyskusję z osobą, która nie ma nawet argumentów, znaczy z Tobą w tym wypadku :smile:", więc ja kończę tę dyskusję ;) Nara :eviltong:

Posted

szkoda, bo chętnie bym się dowiedziała, skąd wiesz, że mi nie pasują Twoje argumenty, skoro-jak sama twierdzisz-wcale ich nie podałaś :evil_lol: ale to bez znaczenia. liczą się fakty, poparte nauką, a te mówią, że pies nie ma świadomości szkodliwości tego, co zjada. ale niektórzy lubią dyskutować z faktami...
i szkoda, że nie czytasz postu omry, bo jest właśnie o Tobie.

edit: no tak, napisałam, że szkoda czasu, ale ja mam dziś tego czasu całkiem dużo, to sobie popiszę :diabloti:

Posted

Co to za argument, że "mój pies zjada kukurydzę, więc jest dla niego zdrowa"? A jak się tych argumentów nie ma wcale, to się odwraca kota ogonem i wyrzuca komuś, że coś wrzuca na FB ;) To się nazywa dziecinada.

Posted

[quote name='evel']Motyleq, dokładnie. Plus większość moich znajomych siedzi 'w psach', a jeśli komuś to przeszkadza to sobie blokuje statusy i wszyscy są zadowoleni. I nie uważam, żeby to był zaczynek do 'kłótni i wywlekania', to raczej początek ogólnej wesołości :lol:

Doglov, zacytować?[B] Zanim zedytowałaś to zdążyłam sobie zapisać[/B] w celach wyższych, proszszsz: "to za każdym razem ma dostać w pysk ! ona warknie dostaje warknie dostaje i tak w kółko aż nie pojmie ze warczenie jest złe ...." oraz „pies jak coś źle zrobi musi dostać ( wiadomo nie wolno psa katować chodzi o tzw plaskacza ) wtedy wie gdzie jego miejsce , inaczej zdominuje Cie i juz bedzie bardzo trudno zmienic w jego psychice ze to Ty rządzisz”. Zupełnie nic o tłuczeniu psa po ryju :diabloti:[/QUOTE]

chciało ci się? :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']chodziło o czepnięcie psa a nie walenie go po mordzie ;) zrobiłyście ze mnie kata dla psów jak bym je katowała , lała i nie wiem co jeszcze (edytowalam nie po to żeby nikt tego nie czytał tylko po to że nie mam ochoty być powodem do kłótni i sprzeczek ) założe sie że wasze psy w zabawie są szturchane mocniej niż to moje "walenie po mordzie " no ale Wy wiecie lepiej co ja miałam na myśli ....[/QUOTE]

Hm. Nie do końca wiem, co to "czepnięcie", ale... Sam pomysł oduczania psa obrony zasobów przez szturchanie, walenie psa w łeb, trzaskanie, trzepnięcie czy cokolwiek innego jest po prostu [B]słaby[/B]. I, teraz Cię zaskoczę!, nie tylko Ty miałaś z tym problem u swojego psa. Kwestia jak się to rozwiązuje. I także tego, że teoria dominacji to "dawno i nieprawda" :lol:

[quote name='Angi']chciało ci się? :diabloti: :diabloti:[/QUOTE]

Cele wyższe, kochana. Notka sama się nie napisze, a bardzo mnie rozbawiła wesoła tfurczość koleżanki ;)

P.S. Mojemu psu zdarza się zeżreć kupę menela/robola w krzakach. Po zmianie diety co prawda raz na ruski rok, ale jednak. Więc zakładam na podstawie tegoż i kilku innych znanych mi przypadków, kiedy dieta psa jest OK, że to nie tylko dieta.

Posted

[quote name='evel']Hm. Nie do końca wiem, co to "czepnięcie", ale... Sam pomysł oduczania psa obrony zasobów przez szturchanie, walenie psa w łeb, trzaskanie, trzepnięcie czy cokolwiek innego jest po prostu [B]słaby[/B]. I, teraz Cię zaskoczę!, nie tylko Ty miałaś z tym problem u swojego psa. Kwestia jak się to rozwiązuje. I także tego, że teoria dominacji to "dawno i nieprawda" :lol:

Cele wyższe, kochana. Notka sama się nie napisze, a bardzo mnie rozbawiła wesoła tfurczość koleżanki ;)

P.S. Mojemu psu zdarza się zeżreć kupę menela/robola w krzakach. Po zmianie diety co prawda raz na ruski rok, ale jednak. Więc zakładam na podstawie tegoż i kilku innych znanych mi przypadków, kiedy dieta psa jest OK, że to nie tylko dieta.[/QUOTE]

Burzysz się, bo masz słabe pojęcie w tej dziedzinie :evil_lol:

Posted

[quote name='omry']Burzysz się, bo masz słabe pojęcie w tej dziedzinie :evil_lol:[/QUOTE]

no evel to na pewno ma słabe pojęcie... nie to żeby większość osób na dogo uważało, że evel warto słuchać :evil_lol:

Posted

[quote name='Angi'][URL]http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2013/11/e46840766ff24a0e189a58dde8d84907_original.jpg?1384270753[/URL] :evil_lol:[/QUOTE]

Płonąca tęcza, to już wiemy kto za tym stoi :D kicia:evil_lol:

Posted

[quote name='omry']Burzysz się, bo masz słabe pojęcie w tej dziedzinie :evil_lol:[/QUOTE]

Wiem, muszę sprzedać psa. I już nigdy żadnego nie brać. I zrezygnować ze spotkań psiarskich. I w ogóle. A, i się przekwalifikować zawodowo. Bo w końcu pojęcia nie mam również o wychowywaniu dzieci, jak mi wytknięto gdzieś :evil_lol:

[quote name='Angi'][URL]http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2013/11/e46840766ff24a0e189a58dde8d84907_original.jpg?1384270753[/URL] :evil_lol:[/QUOTE]

Koty to podłe kreatury opętane przez szatana. Wiadomo to nie od dziś :evil_lol:

Posted

[quote name='evel']

Koty to podłe kreatury opętane przez szatana. Wiadomo to nie od dziś :evil_lol:[/QUOTE]

no, zwłaszcza ona: [URL]https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/1377448_648998195122281_1139920243_n.jpg[/URL] :evil_lol: