xxxkaluniaxxx Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 [quote name='Angi']Przeciez zima sa najlepsze spacery :D[/QUOTE] Oj tak zima rządzi :loveu::loveu: Quote
Luzia Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 [quote name='Sonka95']Trzeba się cieszyć puki jest ciepło , bo potem będzie same narzekanie na zimno :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] ja tam na zimno nigdy nie narzekam :laugh2_2: Quote
Naklejka Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 Krótkie dni są męczące, ta "wieczna" ciemność strasznie mnie dobija i nie mam do niczego chęci.... Ale zimę lubię, bo Jetsu się nie męczy i można bez problemu zasuwać na długie spacery, tylko ja odmarzam :evil_lol: Quote
rashelek Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 Zimą nie ma sezonowców ani "rodzinnych spacerków", bo 3/4 osób grzeje dupy przed TV :P I zimą jest więcej osób na dogo, bo zimno :lol: Ja tam zimę lubię, ale zdecydowanie kocham jesień :loveu: I jak dla mnie mogłaby trwać cały rok :D Quote
kalyna Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 [quote name='Angi']Przeciez zima sa najlepsze spacery :D[/QUOTE] Mówiłam ogólnie.... osobiście też z wytęsknieniem czekam na zimę :loveu: Boże mogę nawet odśnieżać podwórko, byleby już było zimno i biało :diabloti: Ale właśnie te krótkie dni są dobijające :shake: i zamarzająca woda dla psów.... ale i tak zima to najlepsza pora roku :evil_lol: Za to dzisiaj było strasznie gorąco...:shake: Quote
*Magda* Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 [quote name='Sonka95']Ta zima tegoroczna to była straszna , oby tym razem się wcześniej skończyła :D[/QUOTE] Mnie szwagier straszył, że będzie zima tysiąclecia :roll: Quote
angineuuka Posted October 23, 2013 Author Posted October 23, 2013 Do krotkich dni idzie sie przyzwyczaic :D ja w tym roku mam do odsniezania tylko podworko. Przed domem nie ma co, bo droge zwine sobje na podworko ahaha xddd chyba zamowie wreszcie obroze kamci xdd a w weekend chce isc na spacer z 3 psami i aparatem. :pp bedzie ciekawie :lol: Quote
xxxkaluniaxxx Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 [quote name='magdabroy']Mnie szwagier straszył, że będzie zima tysiąclecia :roll:[/QUOTE] ja to już słyszałam od kilku osób :lol: i żeby było mało w tv też coś tam o tym mówili :evil_lol: Quote
kalyna Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 [quote name='magdabroy']Mnie szwagier straszył, że będzie zima tysiąclecia :roll:[/QUOTE] [quote name='xxxkaluniaxxx']ja to już słyszałam od kilku osób :lol: i żeby było mało w tv też coś tam o tym mówili :evil_lol:[/QUOTE] no to liczę na to :diabloti: [quote name='Angi']Do krotkich dni idzie sie przyzwyczaic :D ja w tym roku mam do odsniezania tylko podworko. Przed domem nie ma co, bo droge zwine sobje na podworko ahaha xddd chyba zamowie wreszcie obroze kamci xdd a w weekend chce isc na spacer z 3 psami i aparatem. :pp bedzie ciekawie :lol:[/QUOTE] U nas droga na pola i już same pola są nieoświetlone... i jakoś nie uśmiecha mi się tam chodzić.. ale to tez okazja do poszerzania terenów do spacerów :lol: Quote
angineuuka Posted October 23, 2013 Author Posted October 23, 2013 Zeby gdzies dojsc, to tunele bedzie trzba sobie kopac :D Quote
xxxkaluniaxxx Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 jestem za :diabloti: kocham zimę :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 u nas w marcu w lesie były takie zaspy ,że po kolana się wlazło :diabloti: Quote
angineuuka Posted October 23, 2013 Author Posted October 23, 2013 Po ciemku to nie mam zamairu nigdzie chodzic :p tym bardzej, ze u nas podobno grasuje gwalciciel :D chociaz moze kiedys uda mi sie uzyc gazu ktory se kupilam z mysla o spacerach, bo chodze w dziwne miejsca :p Quote
kalyna Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 [quote name='Angi']Po ciemku to nie mam zamairu nigdzie chodzic :p tym bardzej, ze u nas podobno grasuje gwalciciel :D chociaz moze kiedys uda mi sie uzyc gazu ktory se kupilam z mysla o spacerach, bo chodze w dziwne miejsca :p[/QUOTE] gwałciciel masochista? kto podejdzie do osoby, która ma owczara? i na dodatek więcej psów niż 1 :lol: przede mną i tak wszyscy uciekają jak mnie z psami widzą, nie wiem czemu :niewiem: Quote
Guest wolfheart Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 [quote name='kalyna']gwałciciel masochista? kto podejdzie do osoby, która ma owczara? i na dodatek więcej psów niż 1 :lol: przede mną i tak wszyscy uciekają jak mnie z psami widzą, nie wiem czemu :niewiem:[/QUOTE] przed nami też,Luna obszczekuje facetów,głównie wyglądających na meneli :diabloti: Quote
angineuuka Posted October 23, 2013 Author Posted October 23, 2013 [quote name='kalyna']gwałciciel masochista? kto podejdzie do osoby, która ma owczara? i na dodatek więcej psów niż 1 :lol: przede mną i tak wszyscy uciekają jak mnie z psami widzą, nie wiem czemu :niewiem:[/QUOTE] poczwarkę ciapę :evil_lol: Co chwile wyskakują mi reklamy obiektywów, to znak żeby już zacząć na niego zbierać :evil_lol: Tylko nie wiem na jaki :lol: Quote
Pixeloza Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 ja wolę w nocy nie łazić sama bo pijacy everywhere... ojciec gdzieś polazł, matka ani myśli ze mną wyjść, a biedny Pixelek popuścił :mad: Quote
angineuuka Posted October 23, 2013 Author Posted October 23, 2013 wokół bloku to bym mogła śmiało iść :P Quote
Pixeloza Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 ja mieszkam koło przystanku autobusowego, na którym pijacy siedzieć lubią więc nie wiem jak mam wyjść niezauważona :P Quote
Aleksandrossa Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 Oglądałam właśnie nowy filmik z Zoe i resztą i zżera mnie zazdrość :shake: Czemu moje toto takie głupie jest :shake:? Quote
angineuuka Posted October 23, 2013 Author Posted October 23, 2013 [quote name='Pixeloza']ja mieszkam koło przystanku autobusowego, na którym pijacy siedzieć lubią więc nie wiem jak mam wyjść niezauważona :P[/QUOTE] Ja też. i to koło dwóch :P [quote name='Aleksandrossa']Oglądałam właśnie nowy filmik z Zoe i resztą i zżera mnie zazdrość :shake: Czemu moje toto takie głupie jest :shake:?[/QUOTE] oj tam. Ja go nie widziałam xD Quote
KT Arts Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 [quote name='Aleksandrossa']Oglądałam właśnie nowy filmik z Zoe i resztą i zżera mnie zazdrość :shake: Czemu moje toto takie głupie jest :shake:?[/QUOTE] też tak czasem mam, a potem uświadamiam sobie że przecież mam psa pracującego z dużymi sukcesami :loveu: Musisz dostrzegać własne plusy ;) Quote
angineuuka Posted October 24, 2013 Author Posted October 24, 2013 A ja nie rozumiem całego bum na Zoe i Patrycję :P Z jej psów to wielbię Sorina :loveu: Jest najlepszy :D Quote
angineuuka Posted October 24, 2013 Author Posted October 24, 2013 jeszcze się nie skończył rok 2013, a ZK już dał info o międzynarodówkach w 2015 :diabloti: jako że dzień wagarowicza w przyszłym roku wypada w piątek, a dzień święty trzeba święcić.. to spędzę go na wystawie w Katowicach :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. [SIZE=1]o ile pójdzie wszystko dobrze ;[SIZE=2]) a na pewno spędzę weekend. chcę sobie na grzywki popatrzeć, a może będę sekretarzować. ;)[/SIZE][/SIZE] Quote
Sonka95 Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 [quote name='Angi']jeszcze się nie skończył rok 2013, a ZK już dał info o międzynarodówkach w 2015 :diabloti: jako że dzień wagarowicza w przyszłym roku wypada w piątek, a dzień święty trzeba święcić.. to spędzę go na wystawie w Katowicach :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. [SIZE=1]o ile pójdzie wszystko dobrze ;[SIZE=2]) a na pewno spędzę weekend. chcę sobie na grzywki popatrzeć, a może będę sekretarzować. ;)[/SIZE][/SIZE][/QUOTE] Nie wiedziałam nawet , że z takim wyprzedzeniem podają wystawy :evil_lol: Quote
Recommended Posts