Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Sonka95']Trzeba się cieszyć puki jest ciepło , bo potem będzie same narzekanie na zimno :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

ja tam na zimno nigdy nie narzekam :laugh2_2:

Posted

Krótkie dni są męczące, ta "wieczna" ciemność strasznie mnie dobija i nie mam do niczego chęci.... Ale zimę lubię, bo Jetsu się nie męczy i można bez problemu zasuwać na długie spacery, tylko ja odmarzam :evil_lol:

Posted

Zimą nie ma sezonowców ani "rodzinnych spacerków", bo 3/4 osób grzeje dupy przed TV :P I zimą jest więcej osób na dogo, bo zimno :lol: Ja tam zimę lubię, ale zdecydowanie kocham jesień :loveu: I jak dla mnie mogłaby trwać cały rok :D

Posted

[quote name='Angi']Przeciez zima sa najlepsze spacery :D[/QUOTE]

Mówiłam ogólnie.... osobiście też z wytęsknieniem czekam na zimę :loveu:
Boże mogę nawet odśnieżać podwórko, byleby już było zimno i biało :diabloti:

Ale właśnie te krótkie dni są dobijające :shake: i zamarzająca woda dla psów.... ale i tak zima to najlepsza pora roku :evil_lol:

Za to dzisiaj było strasznie gorąco...:shake:

Posted

[quote name='Sonka95']Ta zima tegoroczna to była straszna , oby tym razem się wcześniej skończyła :D[/QUOTE]

Mnie szwagier straszył, że będzie zima tysiąclecia :roll:

Posted

Do krotkich dni idzie sie przyzwyczaic :D ja w tym roku mam do odsniezania tylko podworko. Przed domem nie ma co, bo droge zwine sobje na podworko ahaha xddd chyba zamowie wreszcie obroze kamci xdd a w weekend chce isc na spacer z 3 psami i aparatem. :pp bedzie ciekawie :lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Mnie szwagier straszył, że będzie zima tysiąclecia :roll:[/QUOTE]
[quote name='xxxkaluniaxxx']ja to już słyszałam od kilku osób :lol: i żeby było mało w tv też coś tam o tym mówili :evil_lol:[/QUOTE]
no to liczę na to :diabloti:
[quote name='Angi']Do krotkich dni idzie sie przyzwyczaic :D ja w tym roku mam do odsniezania tylko podworko. Przed domem nie ma co, bo droge zwine sobje na podworko ahaha xddd chyba zamowie wreszcie obroze kamci xdd a w weekend chce isc na spacer z 3 psami i aparatem. :pp bedzie ciekawie :lol:[/QUOTE]

U nas droga na pola i już same pola są nieoświetlone... i jakoś nie uśmiecha mi się tam chodzić.. ale to tez okazja do poszerzania terenów do spacerów :lol:

Guest wolfheart
Posted

u nas w marcu w lesie były takie zaspy ,że po kolana się wlazło :diabloti:

Posted

Po ciemku to nie mam zamairu nigdzie chodzic :p tym bardzej, ze u nas podobno grasuje gwalciciel :D chociaz moze kiedys uda mi sie uzyc gazu ktory se kupilam z mysla o spacerach, bo chodze w dziwne miejsca :p

Posted

[quote name='Angi']Po ciemku to nie mam zamairu nigdzie chodzic :p tym bardzej, ze u nas podobno grasuje gwalciciel :D chociaz moze kiedys uda mi sie uzyc gazu ktory se kupilam z mysla o spacerach, bo chodze w dziwne miejsca :p[/QUOTE]

gwałciciel masochista? kto podejdzie do osoby, która ma owczara? i na dodatek więcej psów niż 1 :lol:
przede mną i tak wszyscy uciekają jak mnie z psami widzą, nie wiem czemu :niewiem:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='kalyna']gwałciciel masochista? kto podejdzie do osoby, która ma owczara? i na dodatek więcej psów niż 1 :lol:
przede mną i tak wszyscy uciekają jak mnie z psami widzą, nie wiem czemu :niewiem:[/QUOTE]

przed nami też,Luna obszczekuje facetów,głównie wyglądających na meneli :diabloti:

Posted

[quote name='kalyna']gwałciciel masochista? kto podejdzie do osoby, która ma owczara? i na dodatek więcej psów niż 1 :lol:
przede mną i tak wszyscy uciekają jak mnie z psami widzą, nie wiem czemu :niewiem:[/QUOTE]
poczwarkę ciapę :evil_lol:

Co chwile wyskakują mi reklamy obiektywów, to znak żeby już zacząć na niego zbierać :evil_lol: Tylko nie wiem na jaki :lol:

Posted

[quote name='Pixeloza']ja mieszkam koło przystanku autobusowego, na którym pijacy siedzieć lubią więc nie wiem jak mam wyjść niezauważona :P[/QUOTE]
Ja też. i to koło dwóch :P
[quote name='Aleksandrossa']Oglądałam właśnie nowy filmik z Zoe i resztą i zżera mnie zazdrość :shake:
Czemu moje toto takie głupie jest :shake:?[/QUOTE]
oj tam. Ja go nie widziałam xD

Posted

[quote name='Aleksandrossa']Oglądałam właśnie nowy filmik z Zoe i resztą i zżera mnie zazdrość :shake:
Czemu moje toto takie głupie jest :shake:?[/QUOTE]
też tak czasem mam, a potem uświadamiam sobie że przecież mam psa pracującego z dużymi sukcesami :loveu: Musisz dostrzegać własne plusy ;)

Posted

jeszcze się nie skończył rok 2013, a ZK już dał info o międzynarodówkach w 2015 :diabloti:

jako że dzień wagarowicza w przyszłym roku wypada w piątek, a dzień święty trzeba święcić.. to spędzę go na wystawie w Katowicach :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. [SIZE=1]o ile pójdzie wszystko dobrze ;[SIZE=2]) a na pewno spędzę weekend. chcę sobie na grzywki popatrzeć, a może będę sekretarzować. ;)[/SIZE][/SIZE]

Posted

[quote name='Angi']jeszcze się nie skończył rok 2013, a ZK już dał info o międzynarodówkach w 2015 :diabloti:

jako że dzień wagarowicza w przyszłym roku wypada w piątek, a dzień święty trzeba święcić.. to spędzę go na wystawie w Katowicach :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. [SIZE=1]o ile pójdzie wszystko dobrze ;[SIZE=2]) a na pewno spędzę weekend. chcę sobie na grzywki popatrzeć, a może będę sekretarzować. ;)[/SIZE][/SIZE][/QUOTE]

Nie wiedziałam nawet , że z takim wyprzedzeniem podają wystawy :evil_lol: