łamAga Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 [quote name='Naklejka']Ostatnio moje komentarze znaleźli gdzieś na dogo :eviltong:[/QUOTE] to nie wiedziałaś że Lidka śledzi wątki na dogo a zwłaszcza twój i mój a pozniej wkleja linki do naszych rozmów na "dupileo " ?? :diabloti: z tym że ja ma to głboko gdzieś , mam prawo powiedziec który pies mi sie podoba a który nie , Qwendi też nie każdemu sie podoba i tez ma prawo o tym powiedzieć / napisać :p Quote
Naklejka Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 (edited) Jaka Lidka? Kto to jest? :lol: Hodowcom brak dystansu. Skoro uważają swoje psy za piękne, to dlaczego tak reagują na moje uwagi? Może jednak się pieski nie są idealne? :cool3: Jetsan też ma wady, tylko ja o nich wiem i nie oburzam się, gdy ktoś mu je wypomni. Dla mnie jest super psem, ale kilka rzeczy mi się nie podoba. No ale on jest mój, jedyny, wyczekany i przez to jest zajebisty :loveu: [url]https://www.facebook.com/media/set/?set=a.633672623333482.1073741836.236067356427346&type=1[/url] Jetsan zostanie wujkiem :diabloti: Cholercia, właśnie zauważyłam, ze Jetsan jest synem multichampiona, interchampiona :evil_lol: Edited September 2, 2013 by Naklejka Quote
łamAga Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Lidka z hodowli ElyOk ;) ooooo pogratuluj Jetsanowi a ja ide zabić Qwendi bo drze pape od samego rana a sama nie wie pewnie na co :mad: Quote
Naklejka Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Aaaaa, to nie mam czym sie przejmować :eviltong: Będę śledzić bacznie te szczeniaczki, chociaż ciekawie będzie jak urodzi się jakaś ładna, błękitna suczka :diabloti: Jetsanek jest grzeczniutki i się nie drze :eviltong: Quote
łamAga Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 [quote name='Naklejka']Aaaaa, to nie mam czym sie przejmować :eviltong: Będę śledzić bacznie te szczeniaczki, chociaż ciekawie będzie jak urodzi się jakaś ładna, błękitna suczka :diabloti: Jetsanek jest grzeczniutki i się nie drze :eviltong:[/QUOTE] dokładnie nie ma co sie takimi ludzmi przejmować ;) czyżbyś czaiła sie na błękitka ?? :cool3: Quote
Naklejka Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 [quote name='dOgLoV']dokładnie nie ma co sie takimi ludzmi przejmować ;) czyżbyś czaiła sie na błękitka ?? :cool3:[/QUOTE] Tak, bo czarnucha mam, to teraz czas na błękitka i ładne złoto :eviltong: Tylko przy dwóch podpalańcach ten błękit kiepsko by wyglądał :lol: Quote
łamAga Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 [quote name='Naklejka']Tak, bo czarnucha mam, to teraz czas na błękitka i ładne złoto :eviltong: Tylko przy dwóch podpalańcach ten błękit kiepsko by wyglądał :lol:[/QUOTE] błękitki są ładne ale złotka mi sie nie podobają w ogóle :eviltong: Quote
Naklejka Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 [quote name='dOgLoV']błękitki są ładne ale złotka mi sie nie podobają w ogóle :eviltong:[/QUOTE] Mi się tylko nieliczne złotka podobają ;) Na palcach jednej ręki policzyć je można, więc wolę błękitka :) Quote
łamAga Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 fakt jedna suczka złota mi sie podobała , to była bodajże córka harisha , była duża , masywna i owłosiona :loveu: ale nie pamietam jak sie nazywala , w Poznaniu na wystawie ją widziałam ;) Quote
Naklejka Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Ja jestem ciekawa złotek z Made in Tibet :) Ta płowa suczka ciekawie się zapowiada, Venus chyba się zwie. [url]http://www.mastiftybetanski.com/[/url] 3 genialne mioty i nie wiem co bym miała wybrać :evil_lol: Oczywiście nic nie wybiorę, bo w tym roku nie mogę kupić psa, ale jak zostanę tutaj na studiach i pójdę do roboty to kto wie :cool3: Quote
angineuuka Posted September 2, 2013 Author Posted September 2, 2013 nie dołujcie mnie ze szczeniakami... :( Quote
łamAga Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 [quote name='Naklejka']Ja jestem ciekawa złotek z Made in Tibet :) Ta płowa suczka ciekawie się zapowiada, Venus chyba się zwie. [URL]http://www.mastiftybetanski.com/[/URL] 3 genialne mioty i nie wiem co bym miała wybrać :evil_lol: Oczywiście nic nie wybiorę, bo w tym roku nie mogę kupić psa, ale jak zostanę tutaj na studiach i pójdę do roboty to kto wie :cool3:[/QUOTE] co do tej hodowli nie moge sie wypowaidac :eviltong: [quote name='Angi']nie dołujcie mnie ze szczeniakami... :([/QUOTE] ja tez bym chciała szczeniaczka :roll: a jak tam w szkole ?:eviltong: Quote
angineuuka Posted September 2, 2013 Author Posted September 2, 2013 hodowcy MT mnie rozbrajają :mdleje: Quote
łamAga Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 [quote name='Angi']hodowcy MT mnie rozbrajają :mdleje:[/QUOTE] mnie co niektórzy też , smieszy mnie tylko to że dla nich ich psy sa idealne i nikt nie ma prawda powiedzieć że ich pies mu się nie podoba bo jest od razu foch :shake: Quote
vege* Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 [quote name='Angi']nie dołujcie mnie ze szczeniakami... :([/QUOTE] mnie też bo wam nóżki pourywam :evil_lol: [quote name='dOgLoV']mnie co niektórzy też , smieszy mnie tylko to że dla nich ich psy sa idealne i nikt nie ma prawda powiedzieć że ich pies mu się nie podoba bo jest od razu foch :shake:[/QUOTE] Nie wiedziałam, że hodowcy MT są aż tak dziwni -.- Quote
łamAga Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 [quote name='vege*'] Nie wiedziałam, że hodowcy MT są aż tak dziwni -.-[/QUOTE] ohoho jak ja czasami czytam ich kłótnie na "dupileo"(d=p) to płaczę ze śmiechu ;) Quote
vege* Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Ja do MT nie wchodziłam praktycznie wcale, tylko NF przeczytałam całe ale też am już nikt nie pisze to nie wchodzę :roll: Quote
Ty$ka Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Eee tam, nie tylko w świecie MT tak się dzieje ;) A fotki z wystawy fajne :loveu: Quote
angineuuka Posted September 2, 2013 Author Posted September 2, 2013 [quote name='dOgLoV']mnie co niektórzy też , smieszy mnie tylko to że dla nich ich psy sa idealne i nikt nie ma prawda powiedzieć że ich pies mu się nie podoba bo jest od razu foch :shake:[/QUOTE] to jest śmieszne i chore :evil_lol: Quote
łamAga Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 [quote name='Angi']to jest śmieszne i chore :evil_lol:[/QUOTE] dokładnie ;) u was tez tak zimni i pada ?? :cool3: Quote
łamAga Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 u nas 13 stopni i leje a ja zjadłam chyba z kilogram brzoskwiń bananowy jogurt i zaraz zrobię pęken :roll: Quote
angineuuka Posted September 2, 2013 Author Posted September 2, 2013 zjadłabym brzoskwinię, podziel się :> Quote
Sonka95 Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Ja wczoraj zjadłam wszystkie brzoskwinie i na dzisiaj już nic się nie zostało :evil_lol: Quote
Recommended Posts