angineuuka Posted July 29, 2013 Author Posted July 29, 2013 życzę powodzenia mojemu ojcu :evil_lol: Dostałam tutaj jeszcze stronki, gdzie są pokazane burze... Podobno się sprawdzają. U mnie jak na razie tak :grins: Mam nadzieję, ze spędzę noc oglądając filmy i błyski z okna :D Quote
Naklejka Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 Oj, wiatr się zerwał, świci się dookoła. No jestem ciekawa co się bedzie działo, czy iść już spać, czy poczekać:evil_lol: Quote
angineuuka Posted July 29, 2013 Author Posted July 29, 2013 i kurde bokiem przeszło. Ale nie mówię takie hop :D Ale szkody i tak mamy :loveu: Na dworze jest taj zajefajnie, że siadłam sobie na krześle z psami na kolanach i gapiłam się na burzę :evil_lol: Quote
łamAga Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 a u nas była mega burza w nocy :diabloti: sprawdziło się :multi: Quote
angineuuka Posted July 30, 2013 Author Posted July 30, 2013 u mnie była figa z makiem ;-; Teraz jest chłodno, ale co z tego jak siąpi deszczyk i jest duszno? ;p Quote
łamAga Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='Angi']u mnie była figa z makiem ;-; Teraz jest chłodno, ale co z tego jak siąpi deszczyk i jest duszno? ;p[/QUOTE] a u nas przestało padac ale jest fajny wietrzyk ;) chciałam zwierzakom porobić zdjęcia to Qwendi odwróciła sie na pięcie i poszla do domu Neronowi jedną pstryknęlam pepsi kilka ale takich samych a Ibri w ogóle zaginęła w akcji :diabloti: w ogóle to ona jest cwana , wczoraj mielismy z nia i z Neronem jechac do weta , oczywiście Ibri usadowiła sie na dachu garażu sąsiada tak że nie szło jej dosięgnąc a sama nie miała najmnejszego zamiaru schodzić bo wiedziała co ją czeka :mad: niczym sie nie dała zwabić więc pojechalismy z samym Neronem .... Quote
*Magda* Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='Angi']Tata wrócił, psy szczęśliwe :lol:[/QUOTE] A Ty nie jesteś szczęśliwa :diabloti: Quote
angineuuka Posted July 30, 2013 Author Posted July 30, 2013 mądra Ibri :lol: Kurde, nie wyspałam się. :P Quote
łamAga Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='Angi']mądra Ibri :lol: Kurde, nie wyspałam się. :P[/QUOTE] teraz wylegiwała sie na podwórku sąsiadow :mad: trza było spać a nie lewitować :eviltong: Quote
łamAga Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='Angi']filmy oglądałam. :P[/QUOTE] jakie jakie ?? Quote
łamAga Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='Angi']W piątek wyjeżdżam :grins:[/QUOTE] nie znam takiego filmu :hmmmm: Quote
angineuuka Posted July 30, 2013 Author Posted July 30, 2013 [quote name='dOgLoV']nie znam takiego filmu :hmmmm:[/QUOTE] to już znasz :D Quote
łamAga Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='Angi']to już znasz :D[/QUOTE] noooo teraz tak , moge go wpisać do tytułów filmów do obejrzenia :eviltong: Quote
angineuuka Posted July 30, 2013 Author Posted July 30, 2013 [quote name='dOgLoV']noooo teraz tak , moge go wpisać do tytułów filmów do obejrzenia :eviltong:[/QUOTE] pewnie :p premiera już w ten piątek, w godzinach popołudniowych 8) Quote
łamAga Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='Angi']pewnie :p premiera już w ten piątek, w godzinach popołudniowych 8)[/QUOTE] i kiedy sie ten film kończy ?? :cool3: Quote
łamAga Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='Angi']najprawdopodobniej w środę. :cool:[/QUOTE] czyli jedziesz do babuni ?? Quote
angineuuka Posted July 30, 2013 Author Posted July 30, 2013 [quote name='dOgLoV']czyli jedziesz do babuni ??[/QUOTE] nie do babci, ale i tak nie będzie mnie na dogo :lol: Quote
angineuuka Posted July 30, 2013 Author Posted July 30, 2013 ja nic nie muszę, ja ewentualnie mogę. :diabloti: Quote
natija Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 no spolki sie na dlugo nie zostawia;)patrz punkt 6 ;) Quote
Recommended Posts