Karro Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 [quote name='Angi']często spotykam takich ludzi... albo pies na kolczatce + flexi :diabloti:[/QUOTE] To nie wiesz, że to najmodniejsze połączenie? :evil_lol: U mnie w mieście niektórzy bezmózgowcy preferują inną kombinację : dławik + flexi :diabloti: Quote
Pixeloza Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 [quote name='Aleksandra95']Coś tu ucichło ? :lol:[/QUOTE] co nie? Ta cisza mnie dobija :placz: :evil_lol: Quote
Pixeloza Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 [quote name='Ty$ka']Angi, żyjesz?!!![/QUOTE] żyje, siedzi na fejsie, a tu nie zajrzy - wstyd :mad: :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 [quote name='Pixeloza']żyje, siedzi na fejsie, a tu nie zajrzy - wstyd :mad: :evil_lol:[/QUOTE] Ach złaaaa kobitaaaa :P Quote
Ty$ka Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Co to za galeria, jak więcej jest napisanego niż pofoconego :P Quote
Pixeloza Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 a jak są fotki to jakiś gołym facetów z różami w miejscu EKHEM :lol: Quote
Karro Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 [quote name='Ty$ka']Co to za galeria, jak więcej jest napisanego niż pofoconego :P[/QUOTE] Słyszysz Angi? Trzeba to zmienić :diabloti: Quote
*Magda* Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Córko, a Ty gdzieś polazła? :mad: Może Naklejka coś wie, co z Angi :hmmmm: Naklejka, wiesz coś? Quote
madzioch Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 [quote name='Sonka95']No ciekawe czy dzisiaj się odezwie ;)[/QUOTE] A jak nie to trzeba zorganizować ekipe poszukiwawczą, powiadomić telewizje, napisać do gazet... :D Quote
Karro Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 [quote name='madzioch']A jak nie to trzeba zorganizować ekipe poszukiwawczą, powiadomić telewizje, napisać do gazet... :D[/QUOTE] Masz rację, trzeba zacząć działać! Za długo jej nie ma ! :diabloti: Quote
*Magda* Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 Trzeba porozwieszać na drzewach ogłoszenia, że Angi zaginęła ;) I że trzeba uważać, bo może być nosicielem wścieklizny :evil_lol: Quote
łamAga Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 [quote name='magdabroy']Trzeba porozwieszać na drzewach ogłoszenia, że Angi zaginęła ;) I że trzeba uważać, bo może być nosicielem wścieklizny :evil_lol:[/QUOTE] :ylsuper::ylsuper::ylsuper::ylsuper: a może Nalepka ją zamordowała w czasie wieczornego spaceru po lesie :eek2: Quote
Sonka95 Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 [quote name='magdabroy']Trzeba porozwieszać na drzewach ogłoszenia, że Angi zaginęła ;) I że trzeba uważać, bo może być nosicielem wścieklizny :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol: Quote
*Magda* Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 [quote name='dOgLoV'].... ma nas w d.............. :placz:[/QUOTE] To teraz my się na nią wypniemy :diabloti: Quote
łamAga Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 [quote name='magdabroy']To teraz my się na nią wypniemy :diabloti:[/QUOTE] jestem za ! :diabloti: Quote
Pixeloza Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 [quote name='Aleksandra95']Widze ja na FB!!!!:D Zyje :D[/QUOTE] ona cały czas na FB siedzi :D Quote
Recommended Posts