Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Angi']
Aga, powiedz mi że to nie jest twój osobisty screen.. :evil_lol:[/QUOTE]

[quote name='dOgLoV']
no pewnie że nie :eviltong:[/QUOTE]

To screen Sebka :diabloti:

Posted

[url]https://plus.google.com/photos/115820557384005497652/albums/5842993506290755697?banner=pwa&authkey=CJL13qL6k7SZKw[/url]

[B]vege*[/B] w końcu się dodało :evil_lol:
smyczka Mac Leather, niebieska w łapcie + szelki i obroża do kompletu :roll:

Posted

[quote name='Angi']gówno prawda :diabloti:[/QUOTE]

akurat jak to czytałam to w piosence było "gówno prawda" :mdleje:

a grałaś kiedykolwiek gdzieś gdzie gra się z pojęciem? a nie w szkole gdzie same ciemięgi :diabloti:

Posted

[quote name='Ty$ka']Koszykówka jest fuuuuj...
Co innego siatka :loveu:[/QUOTE]

Ja pierdziele... same fanki siatkówki :mdleje: Mnie ona obrzydła do granic możliwości przez jednego takiego pana siatkarza :diabloti:

Posted

[quote name='Luzia']akurat jak to czytałam to w piosence było "gówno prawda" :mdleje:

a grałaś kiedykolwiek gdzieś gdzie gra się z pojęciem? a nie w szkole gdzie same ciemięgi :diabloti:[/QUOTE]
Nie, bo nie lubię i nie mam zamiaru :diabloti:
[quote name='Ty$ka']Koszykówka jest fuuuuj...
Co innego siatka :loveu:[/QUOTE]
high5!
[quote name='Naklejka']Ja pierdziele... same fanki siatkówki :mdleje: Mnie ona obrzydła do granic możliwości przez jednego takiego pana siatkarza :diabloti:[/QUOTE]

Kij mu w oko. :diabloti:

Posted

[quote name='Angi']

Kij mu w oko. :diabloti:[/QUOTE]

I Ty to piszesz, fanka siatkówki? :diabloti:

Dobra, znam jeszcze innego siatkarza i jest w porządku :eviltong:

Posted

[quote name='Naklejka']I Ty to piszesz, fanka siatkówki? :diabloti:

Dobra, znam jeszcze innego siatkarza i jest w porządku :eviltong:[/QUOTE]

MU osobiście, jako człowieka :diabloti:
Nie gra jeszcze w reprezentacji wieć wiesz... 8) A jak kiedyś tam będzie grał, to po meczu podejdę do niego i powiem mu że hejtowaliśmy go na dogo :evil_lol:

Posted

[quote name='Luzia']koszykówka jest boska jak się umie grać :diabloti:[/QUOTE]
lubiłam grać w kosza jak byłam w gim, to była walka :diabloti: teraz nie lubię prawie żadnego sportu :diabloti: lubię tylko jeździc na rowerze hahhaa

[quote name='Pixeloza'][URL]https://plus.google.com/photos/115820557384005497652/albums/5842993506290755697?banner=pwa&authkey=CJL13qL6k7SZKw[/URL]

[B]vege*[/B] w końcu się dodało :evil_lol:
smyczka Mac Leather, niebieska w łapcie + szelki i obroża do kompletu :roll:[/QUOTE]
o dzięki bardzo, ten niebieski jest boski :loveu:

Posted

[quote name='Angi']MU osobiście, jako człowieka :diabloti:
Nie gra jeszcze w reprezentacji wieć wiesz... 8) A jak kiedyś tam będzie grał, to po meczu podejdę do niego i powiem mu że hejtowaliśmy go na dogo :evil_lol:[/QUOTE]

Napuszczę Ciebie na niego :diabloti: Może spotkasz go na jakimś meczyku? :evil_lol:
Coś mi kiedyś mówił, że ma takie ambicje, ale jest na to za stary, więc nie masz na co liczyć :eviltong:

Posted

[quote name='Luzia']w szkole w kosza gra się TRAGICZNIE :shake:[/QUOTE]
ja lubiłam hokeja i jak zawsze grałyśmy z dziewczynami z jakiejś innej klasy co ich nie lubiłyśmy to kijem po piszczelach dostawała :diabloti:

Posted

[quote name='vege*']ja lubiłam hokeja i jak zawsze grałyśmy z dziewczynami z jakiejś innej klasy co ich nie lubiłyśmy to kijem po piszczelach dostawała :diabloti:[/QUOTE]

Też to uwielbiam :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']ja też nie lubie siatkarzy tylko tyle że mają fajne pupy :eviltong:[/QUOTE]
Ostatnio się dowiedziałam, że Możdżonek ma fajną dupę :evil_lol:
[quote name='vege*']ja lubiłam hokeja i jak zawsze grałyśmy z dziewczynami z jakiejś innej klasy co ich nie lubiłyśmy to kijem po piszczelach dostawała :diabloti:[/QUOTE]
Widzę, że nie tylko ja :evil_lol:

Posted

ja byłam lepsza :lol:

Zawsze tak się składało, że dowalałam dziewczynie,której nie lubiłam :D i to całkiem przypadkowo:D często lądowała u pielęgniarki :oops:

zwykle za mocno w piłkę strzelałam :D raz dostała w oko, brzuch i wgl :D

Posted

[quote name='Angi']Ostatnio się dowiedziałam, że Możdżonek ma fajną dupę :evil_lol:

Widzę, że nie tylko ja :evil_lol:[/QUOTE]

Ja tam ich nie znam , kazdy dla mnie taki sam jest :eviltong: