*Magda* Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 [quote name='Angi'] Aga, powiedz mi że to nie jest twój osobisty screen.. :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='dOgLoV'] no pewnie że nie :eviltong:[/QUOTE] To screen Sebka :diabloti: Quote
angineuuka Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 [quote name='magdabroy']To screen Sebka :diabloti:[/QUOTE] :diabloti: nie mam zamiaru wnikać w to Quote
łamAga Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 [quote name='magdabroy']To screen Sebka :diabloti:[/QUOTE] tak tak tak :diabloti: Quote
angineuuka Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 [quote name='Luzia']koszykówka jest boska jak się umie grać :diabloti:[/QUOTE] gówno prawda :diabloti: Quote
Pixeloza Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 [url]https://plus.google.com/photos/115820557384005497652/albums/5842993506290755697?banner=pwa&authkey=CJL13qL6k7SZKw[/url] [B]vege*[/B] w końcu się dodało :evil_lol: smyczka Mac Leather, niebieska w łapcie + szelki i obroża do kompletu :roll: Quote
Luzia Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 [quote name='Angi']gówno prawda :diabloti:[/QUOTE] akurat jak to czytałam to w piosence było "gówno prawda" :mdleje: a grałaś kiedykolwiek gdzieś gdzie gra się z pojęciem? a nie w szkole gdzie same ciemięgi :diabloti: Quote
Naklejka Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 [quote name='Ty$ka']Koszykówka jest fuuuuj... Co innego siatka :loveu:[/QUOTE] Ja pierdziele... same fanki siatkówki :mdleje: Mnie ona obrzydła do granic możliwości przez jednego takiego pana siatkarza :diabloti: Quote
angineuuka Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 [quote name='Luzia']akurat jak to czytałam to w piosence było "gówno prawda" :mdleje: a grałaś kiedykolwiek gdzieś gdzie gra się z pojęciem? a nie w szkole gdzie same ciemięgi :diabloti:[/QUOTE] Nie, bo nie lubię i nie mam zamiaru :diabloti: [quote name='Ty$ka']Koszykówka jest fuuuuj... Co innego siatka :loveu:[/QUOTE] high5! [quote name='Naklejka']Ja pierdziele... same fanki siatkówki :mdleje: Mnie ona obrzydła do granic możliwości przez jednego takiego pana siatkarza :diabloti:[/QUOTE] Kij mu w oko. :diabloti: Quote
Naklejka Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 [quote name='Angi'] Kij mu w oko. :diabloti:[/QUOTE] I Ty to piszesz, fanka siatkówki? :diabloti: Dobra, znam jeszcze innego siatkarza i jest w porządku :eviltong: Quote
angineuuka Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 [quote name='Naklejka']I Ty to piszesz, fanka siatkówki? :diabloti: Dobra, znam jeszcze innego siatkarza i jest w porządku :eviltong:[/QUOTE] MU osobiście, jako człowieka :diabloti: Nie gra jeszcze w reprezentacji wieć wiesz... 8) A jak kiedyś tam będzie grał, to po meczu podejdę do niego i powiem mu że hejtowaliśmy go na dogo :evil_lol: Quote
łamAga Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 ja też nie lubie siatkarzy tylko tyle że mają fajne pupy :eviltong: Quote
Luzia Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 czyli nie masz pojecia o tym sporcie, dziecinko :diabloti: ale żeby nie było siatkę i nogę też bardzo lubię :) Quote
vege* Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 [quote name='Luzia']koszykówka jest boska jak się umie grać :diabloti:[/QUOTE] lubiłam grać w kosza jak byłam w gim, to była walka :diabloti: teraz nie lubię prawie żadnego sportu :diabloti: lubię tylko jeździc na rowerze hahhaa [quote name='Pixeloza'][URL]https://plus.google.com/photos/115820557384005497652/albums/5842993506290755697?banner=pwa&authkey=CJL13qL6k7SZKw[/URL] [B]vege*[/B] w końcu się dodało :evil_lol: smyczka Mac Leather, niebieska w łapcie + szelki i obroża do kompletu :roll:[/QUOTE] o dzięki bardzo, ten niebieski jest boski :loveu: Quote
Naklejka Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 [quote name='Angi']MU osobiście, jako człowieka :diabloti: Nie gra jeszcze w reprezentacji wieć wiesz... 8) A jak kiedyś tam będzie grał, to po meczu podejdę do niego i powiem mu że hejtowaliśmy go na dogo :evil_lol:[/QUOTE] Napuszczę Ciebie na niego :diabloti: Może spotkasz go na jakimś meczyku? :evil_lol: Coś mi kiedyś mówił, że ma takie ambicje, ale jest na to za stary, więc nie masz na co liczyć :eviltong: Quote
vege* Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 [quote name='Luzia']w szkole w kosza gra się TRAGICZNIE :shake:[/QUOTE] ja lubiłam hokeja i jak zawsze grałyśmy z dziewczynami z jakiejś innej klasy co ich nie lubiłyśmy to kijem po piszczelach dostawała :diabloti: Quote
Naklejka Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 [quote name='vege*']ja lubiłam hokeja i jak zawsze grałyśmy z dziewczynami z jakiejś innej klasy co ich nie lubiłyśmy to kijem po piszczelach dostawała :diabloti:[/QUOTE] Też to uwielbiam :diabloti: Quote
vege* Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 [quote name='Naklejka']Też to uwielbiam :diabloti:[/QUOTE] widzę, że się rozumiemy :diabloti: Quote
angineuuka Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 [quote name='dOgLoV']ja też nie lubie siatkarzy tylko tyle że mają fajne pupy :eviltong:[/QUOTE] Ostatnio się dowiedziałam, że Możdżonek ma fajną dupę :evil_lol: [quote name='vege*']ja lubiłam hokeja i jak zawsze grałyśmy z dziewczynami z jakiejś innej klasy co ich nie lubiłyśmy to kijem po piszczelach dostawała :diabloti:[/QUOTE] Widzę, że nie tylko ja :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 [quote name='vege*']ja lubiłam hokeja i jak zawsze grałyśmy z dziewczynami z jakiejś innej klasy co ich nie lubiłyśmy to kijem po piszczelach dostawała :diabloti:[/QUOTE] ja byłam lepsza :lol: Zawsze tak się składało, że dowalałam dziewczynie,której nie lubiłam :D i to całkiem przypadkowo:D często lądowała u pielęgniarki :oops: zwykle za mocno w piłkę strzelałam :D raz dostała w oko, brzuch i wgl :D Quote
angineuuka Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 [h=2][SIZE=2]ograniczenia i limity nie interesują mnie więc dla tego lepiej nie stać w korkach [SIZE=2][/SIZE]i płacić mniej :grins:[/SIZE][/h] Quote
łamAga Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 [quote name='Angi']Ostatnio się dowiedziałam, że Możdżonek ma fajną dupę :evil_lol: Widzę, że nie tylko ja :evil_lol:[/QUOTE] Ja tam ich nie znam , kazdy dla mnie taki sam jest :eviltong: Quote
angineuuka Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 [quote name='dOgLoV']Ja tam ich nie znam , kazdy dla mnie taki sam jest :eviltong:[/QUOTE] z tą dupą to nie chodzi mi o Ciebie... :P Quote
Recommended Posts