łamAga Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 Ja widziałam na wystawie piękne obrożę juliusa , musze sprawdzić na allegro cenę :cool3: Quote
łamAga Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 o Qulwa 83 zł :mdleje:[url]http://www.p1es.pl/images/produkty/k9/obroze/thumbnails/obroza_lumino.jpg.thumb_250x250.jpg[/url] to już wolę tą [url]http://www.p1es.pl/images/produkty/k9/thumbnails/201HA_02.jpg.thumb_250x250.jpg[/url] kosztuje 50 zł i jest szersza ;) Quote
angineuuka Posted April 29, 2013 Author Posted April 29, 2013 [quote name='dOgLoV']o Qulwa 83 zł :mdleje:[URL]http://www.p1es.pl/images/produkty/k9/obroze/thumbnails/obroza_lumino.jpg.thumb_250x250.jpg[/URL] to już wolę tą [URL]http://www.p1es.pl/images/produkty/k9/thumbnails/201HA_02.jpg.thumb_250x250.jpg[/URL] kosztuje 50 zł i jest szersza ;)[/QUOTE] a coś ty myślała, toż to juliusy :D Quote
*Magda* Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 A ja nie wiem co Wy w tych Juliusach widzicie :niewiem: Mi się nie podobają ani obroże, ani szelki :shake: Quote
łamAga Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 [quote name='Angi']a coś ty myślała, toż to juliusy :D[/QUOTE] no myślałam ze własnie około 50 zł będzie kosztowała bo cienka była :eviltong: Quote
łamAga Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 [quote name='magdabroy']A ja nie wiem co Wy w tych Juliusach widzicie :niewiem: Mi się nie podobają ani obroże, ani szelki :shake:[/QUOTE] Mi się własnie podobają i szelki i obroże :loveu: ale cienia się za bardzo :roll: Quote
angineuuka Posted April 29, 2013 Author Posted April 29, 2013 [quote name='dOgLoV']Mi się własnie podobają i szelki i obroże :loveu: ale cienia się za bardzo :roll:[/QUOTE] Szelki są fajne, wytrzymałe... Ale jednak ich nie kupię :P Quote
Naklejka Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 Mi się pasowe od juliusa podobają :placz: Dla Jetsa byłyby lepsze niż te z siodłem... Quote
angineuuka Posted April 29, 2013 Author Posted April 29, 2013 a ja mam wrażenie, że Alpinia ślepnie mi na jedno oko... Zaczyna się robić białawe.. Zaćma? Zapytam się jak pójdę to weta w przyszłym tygodniu. Quote
łamAga Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 [quote name='Naklejka']Mi się pasowe od juliusa podobają :placz: Dla Jetsa byłyby lepsze niż te z siodłem...[/QUOTE] na wystawie było stoisko Juliusów nie mogłam oderwać sie od niego ale wkurzyli mnie bo cen nie mieli a nie chciałam się co chwilę o coś pytać :angryy: Quote
Naklejka Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 [quote name='dOgLoV']na wystawie było stoisko Juliusów nie mogłam oderwać sie od niego ale wkurzyli mnie bo cen nie mieli a nie chciałam się co chwilę o coś pytać :angryy:[/QUOTE] Oglądałam te stoisko, wszystkie przejrzałam, bo mama tez chciała :D Quote
*Magda* Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 [quote name='dOgLoV']na wystawie było stoisko Juliusów nie mogłam oderwać sie od niego ale wkurzyli mnie bo cen nie mieli a nie chciałam się co chwilę o coś pytać :angryy:[/QUOTE] Cen nie było, bo ludzie by pouciekali :evil_lol: Quote
łamAga Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 [quote name='magdabroy']Cen nie było, bo ludzie by pouciekali :evil_lol:[/QUOTE] noooo pewnie jak bym zobaczyła że ta zielona obroża kosztuje 83 zł to też bym więcej nie oglądała i sobie poszła :evil_lol: Quote
KT Arts Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 ja tam mam w planach w tym roku nową kamizelkę do wody, bo ta się sypie :P juliasy sa spoko, mam jakby coś ala juliusy, ale generalnie szału nie ma :P Quote
angineuuka Posted April 29, 2013 Author Posted April 29, 2013 Jesteście chamscy :evil_lol: Piszę o tym, że Alpina najprawdopodobniej ślepnie a wy mi tu *******icie o juliusach :P :evil_lol: najwyżej pogadajcie o szelkach jakiś dla Miśki a nie :P Quote
łamAga Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 bezczelne typy z nas :diabloti: moze tylko tak Ci sie wydaję :roll: albo ma jakaś zaćme którą bedzie mozna usunąc .... Quote
KT Arts Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 oj tam :P nic jej nie będzie ;) zawsze można jej wstawić takie oko jak miał ten koleś z piratów z karaibów :P nie no żartuje :P pójdziesz do weta i sie wszystko okaże :) Quote
angineuuka Posted April 29, 2013 Author Posted April 29, 2013 [quote name='dOgLoV']bezczelne typy z nas :diabloti: moze tylko tak Ci sie wydaję :roll: albo ma jakaś zaćme którą bedzie mozna usunąc ....[/QUOTE] widzę :diabloti: Nie wydaje mi się.. :roll: mam nadzieję, że to zaćma nie będzie bo nie widzę tej operacji... :shake: [quote name='Niufciak']oj tam :P nic jej nie będzie ;) zawsze można jej wstawić takie oko jak miał ten koleś z piratów z karaibów :P nie no żartuje :P pójdziesz do weta i sie wszystko okaże :)[/QUOTE] hahah :diabloti: mam nadzieję, że to będzie suche zapalenie spojówki... Wet wspominał mi, że może wystąpić ale tutaj miał na myśli to leczone oko.. No cóż, zacznę jej kropić i to drugie.. [SIZE=1]zachciało mi się psa.. :placz:[/SIZE] Quote
Ptysiak Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 [quote name='magdabroy']A ja nie wiem co Wy w tych Juliusach widzicie :niewiem: Mi się nie podobają ani obroże, ani szelki :shake:[/QUOTE] Szelki są cudne i świetnie uszyte :) Szczerze mówiąć poruwnując ceny, wykonanie itd. to wolę te kilka groszy dołożyć i kupić Juliusy niż inne :) Jak to ślepnie? Byłaś z nią u weta czy coś? Biedna :( Quote
angineuuka Posted April 29, 2013 Author Posted April 29, 2013 [QUOTE=Ptysiak;20791887 Jak to ślepnie? Byłaś z nią u weta czy coś? Biedna :([/QUOTE] No coś jest nie hallo. Nie mam pewności, że ślepnie bo jak napisałam może być to suche zapalenie spojówki. Dopiero w poniedziałek idziemy do weta. Zacznę jej kropić i to drugie oko... A nie wygląda żeby jej to przeszkadzało. Quote
Ty$ka Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 To trzymam kciuki, by to było "tylko" zapalenie spojówki ;) Quote
angineuuka Posted April 30, 2013 Author Posted April 30, 2013 [quote name='dOgLoV']Ale tu dzisiaj cichutko ....[/QUOTE] życie... rozmyślam jakie szele brać dla Miśki.. :P Quote
Recommended Posts