Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

o Qulwa 83 zł :mdleje:[url]http://www.p1es.pl/images/produkty/k9/obroze/thumbnails/obroza_lumino.jpg.thumb_250x250.jpg[/url]

to już wolę tą [url]http://www.p1es.pl/images/produkty/k9/thumbnails/201HA_02.jpg.thumb_250x250.jpg[/url] kosztuje 50 zł i jest szersza ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']o Qulwa 83 zł :mdleje:[URL]http://www.p1es.pl/images/produkty/k9/obroze/thumbnails/obroza_lumino.jpg.thumb_250x250.jpg[/URL]

to już wolę tą [URL]http://www.p1es.pl/images/produkty/k9/thumbnails/201HA_02.jpg.thumb_250x250.jpg[/URL] kosztuje 50 zł i jest szersza ;)[/QUOTE] a coś ty myślała, toż to juliusy :D

Posted

[quote name='magdabroy']A ja nie wiem co Wy w tych Juliusach widzicie :niewiem: Mi się nie podobają ani obroże, ani szelki :shake:[/QUOTE]

Mi się własnie podobają i szelki i obroże :loveu: ale cienia się za bardzo :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']Mi się własnie podobają i szelki i obroże :loveu: ale cienia się za bardzo :roll:[/QUOTE]

Szelki są fajne, wytrzymałe... Ale jednak ich nie kupię :P

Posted

[quote name='Naklejka']Mi się pasowe od juliusa podobają :placz: Dla Jetsa byłyby lepsze niż te z siodłem...[/QUOTE]

na wystawie było stoisko Juliusów nie mogłam oderwać sie od niego ale wkurzyli mnie bo cen nie mieli a nie chciałam się co chwilę o coś pytać :angryy:

Posted

[quote name='dOgLoV']na wystawie było stoisko Juliusów nie mogłam oderwać sie od niego ale wkurzyli mnie bo cen nie mieli a nie chciałam się co chwilę o coś pytać :angryy:[/QUOTE]

Oglądałam te stoisko, wszystkie przejrzałam, bo mama tez chciała :D

Posted

[quote name='dOgLoV']na wystawie było stoisko Juliusów nie mogłam oderwać sie od niego ale wkurzyli mnie bo cen nie mieli a nie chciałam się co chwilę o coś pytać :angryy:[/QUOTE]

Cen nie było, bo ludzie by pouciekali :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Cen nie było, bo ludzie by pouciekali :evil_lol:[/QUOTE]

noooo pewnie jak bym zobaczyła że ta zielona obroża kosztuje 83 zł to też bym więcej nie oglądała i sobie poszła :evil_lol:

Posted

Jesteście chamscy :evil_lol: Piszę o tym, że Alpina najprawdopodobniej ślepnie a wy mi tu *******icie o juliusach :P :evil_lol:
najwyżej pogadajcie o szelkach jakiś dla Miśki a nie :P

Posted

oj tam :P nic jej nie będzie ;) zawsze można jej wstawić takie oko jak miał ten koleś z piratów z karaibów :P nie no żartuje :P pójdziesz do weta i sie wszystko okaże :)

Posted

[quote name='dOgLoV']bezczelne typy z nas :diabloti:

moze tylko tak Ci sie wydaję :roll: albo ma jakaś zaćme którą bedzie mozna usunąc ....[/QUOTE]
widzę :diabloti: Nie wydaje mi się.. :roll: mam nadzieję, że to zaćma nie będzie bo nie widzę tej operacji... :shake:
[quote name='Niufciak']oj tam :P nic jej nie będzie ;) zawsze można jej wstawić takie oko jak miał ten koleś z piratów z karaibów :P nie no żartuje :P pójdziesz do weta i sie wszystko okaże :)[/QUOTE]

hahah :diabloti: mam nadzieję, że to będzie suche zapalenie spojówki... Wet wspominał mi, że może wystąpić ale tutaj miał na myśli to leczone oko.. No cóż, zacznę jej kropić i to drugie..

[SIZE=1]zachciało mi się psa.. :placz:[/SIZE]

Posted

[quote name='magdabroy']A ja nie wiem co Wy w tych Juliusach widzicie :niewiem: Mi się nie podobają ani obroże, ani szelki :shake:[/QUOTE]
Szelki są cudne i świetnie uszyte :) Szczerze mówiąć poruwnując ceny, wykonanie itd. to wolę te kilka groszy dołożyć i kupić Juliusy niż inne :)

Jak to ślepnie? Byłaś z nią u weta czy coś? Biedna :(

Posted

[QUOTE=Ptysiak;20791887
Jak to ślepnie? Byłaś z nią u weta czy coś? Biedna :([/QUOTE]

No coś jest nie hallo. Nie mam pewności, że ślepnie bo jak napisałam może być to suche zapalenie spojówki. Dopiero w poniedziałek idziemy do weta. Zacznę jej kropić i to drugie oko... A nie wygląda żeby jej to przeszkadzało.