Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Angi']nie moja wina, ze spac nie moge po nocach ;p[/QUOTE]

bywa ,że nie śpię całą noc i przesypiam jedynie 2-3h kolejnej nocy,mam tak od bardzo dawna.Przywykłam i nie zamulam za dnia,ale z lekka nerwowa bywam.:roll:

Guest wolfheart
Posted

a próbowałaś jakieś meliski,ziółka itd...?

Guest wolfheart
Posted

ja raz wypiłam melisę ,ale jakoś nie zauważyłam efektu:evil_lol: jak wiem ,ze nie zasnę to szukam se zajęcia jakiegoś np.zaczepiam się z Luną,ona nawet w środku nocy jest chętna do zabawy:evil_lol:

Posted

[quote name='Angi']dodasz zdjęcia źle, nie dodasz też źle... i jak tu dogodzić? : P[/QUOTE]

nie to takie niecodzienne, ze w galerii pojawiło się tyle zdjęć, to trzeba było to skomentować :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Angi']no ja sobie w nocy znajduję zajęcie, z tym problemu nie ma :diabloti:
a potem śpię do 13 30 :mdleje:[/QUOTE]

ja nie umiem spać za dnia,światło,dźwięki itp nie ma szans na sen:roll:

Guest wolfheart
Posted

to chyba masz mocny sen,mnie byle co obudzi:roll:

Posted

[quote name='marta.k9080']to chyba masz mocny sen,mnie byle co obudzi:roll:[/QUOTE]

BARDZO mocny sen :grins:
chyba że jestem u kogoś, to jakoś inaczej śpię. :P Nie umiem się u kogoś wyspać :P

Posted

[quote name='Angi']za to ja mam popuchnięte oczy, pieką mnie jak cholera. I jeszcze podkrążone, jakbym piła i nie spała z tydzień :multi::diabloti:[/QUOTE]

Masz ferie, to cholera wie co robisz :diabloti:

[quote name='Angi']ziółka powiadaasz? :evil_lol:

a na serio, to nie mam takiego czegoś :P[/QUOTE]

Albo drinka :evil_lol:
Albo najlepiej to [B]Jagermeister[/B] :) Będą i ziółka i drink :D

[quote name='marta.k9080']ja raz wypiłam melisę ,ale jakoś nie zauważyłam efektu:evil_lol: jak wiem ,ze nie zasnę to szukam se zajęcia jakiegoś np.zaczepiam się z Luną,ona nawet w środku nocy jest chętna do zabawy:evil_lol:[/QUOTE]

Zioła działają jeśli się je pije regularnie ;) Jednorazowe wypicie nic nie da :shake:

Posted

[quote name='magdabroy']
Albo drinka :evil_lol:
Albo najlepiej to [B]Jagermeister[/B] :) Będą i ziółka i drink :D[/QUOTE]

Z[COLOR=#333333][FONT=lucida grande] sokiem[/FONT][/COLOR][COLOR=#333333][FONT=lucida grande] jabłkowym,[/FONT][/COLOR][COLOR=#333333][FONT=lucida grande] to[/FONT][/COLOR][COLOR=#333333][FONT=lucida grande] i[/FONT][/COLOR][COLOR=#333333][FONT=lucida grande] dzienna[/FONT][/COLOR][COLOR=#333333][FONT=lucida grande] porcja[/FONT][/COLOR][COLOR=#333333][FONT=lucida grande] owocow[/FONT][/COLOR][COLOR=#333333][FONT=lucida grande] bedzie[/FONT][/COLOR][COLOR=#333333][FONT=lucida grande] haha[/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='magdabroy']Ciekawe czy śpisz?
Napisałabym Ci sms'ka, ale jak śpisz, to nie będę Cię budzić :diabloti:[/QUOTE]

ahahahahahahahahahhaahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahhahahaha

nie śpi :diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']ja nie umiem spać za dnia,światło,dźwięki itp nie ma szans na sen:roll:[/QUOTE]
Mi na szczęście to nie grozi ;)
A tak na marginesie, dzień doberek wszystkim :D

Posted

West nie ma żadnego problemu z przebywaniem z królikami?
Pamiętam jak z Inką wpadłam do koleżanki co ma królika,ale były jaja :D Inu wtedy taka mała była że się tego królika bała :D Tak teraz myślę czy nie pójść do niej z Waldkiem :diabloti: